Condica Salajencelor [102]

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

mihaela, spor la studiu.

cami,diana,giulia,nemtoaicele ,maria,livia,lavinia,elvira la apellllllllllllllllllllllllllllllll!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Bia multzam da' azi e si la mine sambata .

Si ma enerveaza astia de la IKEA ca nu mai trimit acasa decat foarte putine lucruri, si normal ca ceea ce vreau eu nu trimit!

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Ca tot veni vorba de IKEA, ne-am luat de la ei duminica trecuta www.ikea.com/us/en/catalog/products/40156283" target="_blank">un raft care-mi place tare.
Plus ca, daca tot am trecut pe linga bufet, am si mincat la ei.O salata verde cu ton foarte buna, fructe,colegu a luat meatballs.bun,bunnn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Ma puse Han-tatar sa dorm de dupa-amiaza si amu nu am somn ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Citat:
citat din mesajul lui dianaiulie2009
Ma puse Han-tatar sa dorm de dupa-amiaza si amu nu am somn ...
da si? Hai la o poveste.Tulai neserioasa is! Am uitat complet ca vorbii cu Giulia de o intalneala. Deci eu propun miercuri la ora 5 la mine. Lista e deshisa. Cine se inscrie?Dulciuri

Mergi la inceput

...Deci v-ati culcat pina la urma.

Si eu am fost online in vremea asta, dar ocupata cu Rudy, incep sa il invat sa foloseasca doggy-door, mai inainte i-a montat-o colegul pe usa.Rudy, dragul de el, cind sintem pe-acasa cu el si lasam usa deschisa mereu, merge singur si isi face treburile afara fara sa zica la nimeni nimic, deci stie ca acolo trebuie sa mearga, nu mai face in casa.Numai ca...cind ramine singur acasa, nu are cine sa-i deschida usa...Si de aceea de-acum o sa aibe usita lui personalaO sa intarim incuietorile si la portile de-afara, o sa ne asiguram ca nu are pe unde sapa sau sari sa evadeze cumva.

E cuminte, nick-name-ul lui e "angyalka" ("ingeras" in ungureste)

Azi dimineata a ramas vreo 2 ore singur - colegul a mers sa cumpere doggy-door-ul - si a rontait biletele de avion, ca le cumparasem ieri, pentru colegu si pentru ai mei.Erau proaspete, mnoa.
Trebuie sa mearga luni la agentul de unde le-a cumparat sa ii dea altele, ca a inceput cu orele de plecare - alea erau pe marginea paginii

Mihaela, nici eu nu-s superstitioasa si nici nu am prea mare interes in ce priveste anul 2012, dar m-am gindit ca ar fi ceva ce ar putea da nastere la discutii, schimb de pareri.
Nu de mult mi-am cumparat de la librarie o carte care se cheama "8.414 strange and fascinating superstitions"(autor Claudia de Lys), imi place asa, ca si curiozitate, sa vad ce si cum.Ca daca vad pisici negre, ma gindesc la ce urite sint, nu sa fac trei pasi inapoi cind imi trec prin fata.

Tot din curiozitate am carti ca: "Flower drying in the microwave", "Women, immigration and identities in France", "The acid alkaline food guide", '"A guide to the indian tribes of the Pacific Northwest", ""The Tolstoys(1353-1983)-twenty-four generations of russian history", "The last days of dead celebrities","A drinking companion: alcohol and the lives of writers" "Between two worlds(despre bolnavii de Alzheimer)", si ma opresc aici cu lista ca nu vreau sa fac inventarul acuma.Le vad aproape acuma, ca am montat raftul aci in living room si le-am scos pe toate de pe unde erau pitite.A, si mai am si carti de tarot, cu un manual explicativ de folosire si interpretare.

Cind cum am chef, mai citesc uneori citeva pagini inainte de a adormi.
Ca mai ales de cind il am pe Rudy...tot timpul meu liber e al lui.

No, ma duc sa pun niste haine la spalat.Poate va treziti din somn pe cind mai viu
Daca nu, va las cafeaua pe masuta, pentru dimineata cind va treziti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Buna dimineatza !

Pana la urma aseara am reusit sa adorm undeva dupa ora 2, de fapt era dimineatza .
Acum imi savurez cappucino. Fetele se joaca cu Bambi.
Program special nu avem pentru ziua de astazi. Sa vedem ce ne vine pe chelie ...

Duminica frumoasa va doresc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

'neatza! Multzam cami de cafea, acum o savurez.

Cum iti spuneam, nu are rost sa fac un subiect amplu, pentru ca numai eu vorbesc, profu eventual imi pune intrebari, nu e nici o dezbatere. Trebuie sa il sustin oral ca sa imi vada nivelul limbii vorbite, atata tot. Nu il intereseaza pe el prea mult subiectul doar ca tema e "discuta si analizeaza(aici trebuie sa imi spun parerea mea personala) un subiect actual din societate". La cel cu tiganii, care a fost in scris, nu a fost multumit de ceea ce am scris eu la opinii si propuneri personale, a trebuit sa mai completez, desi i-am spus ca nu sunt om politic sau parlamentar ca sa spun eu ce ar trebui facut cu tiganii . Dar am scris pana la urma, mi-a spus sa joc teatru si sa-mi imaginez ca eu decid acum soarta lor si sa scriu vreo 10 randuri nu mai mult . Cam stiu deja ce asteptari are...e proful pe care l-am avut si semestrul trecut, asta e avantajul .
Eu de citit in afara de ceea ce primesc de la scoala, in suedeza si engleza, nu mai am timp de altceva. Interesante titluri(adica ccc carti) ai citit tu! Eu acum citesc pe engleza "The grass is singing" de Doris Lessing(cea cu nobelul). Nu e engleza normala, e tradus ain engleza usoara dar tot e nivel avansat deja. Insa inteleg tot fara dictionar si asta ma bucura. La suedeza inca tot la greci sunt!

Fetele va , ma duc la treburi.

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Aha, am inteles acuma ce anume ti se cere.
Si despre ce ai scris pina la urma?

Mergi la inceput