Condica Salajencelor [102]
Raspunsuri - Pagina 6
Bimilit spune:
uitai sa zic
, ca injectii chiar imi place sa fac
si pacientii ziceau ca am mana usoara.io stiu? ca pe mine zau ca ma duru cand mi-am trantit o papaverina-n fesa
.teama de ac o am din copilarie, nu ma traumatizai singura
.
silvana_salajan spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui mihaela_sOti gata tortul? ![]() |
si fericire! Fetili, mult ati pove, io va zic 
usor. Vb maine
dianaiulie2009 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui silvana_salajan
Gata! uite Ioana, La multi ani! cu sanatate si fericire! Fetili, mult ati pove, io va zic ![]() usor. Vb maine Dulciuri |
Otilia, asa ceva mai rar de vazut .... arta dom`le,arta de-adevaratelea .... bravos ]

silvana_salajan spune:
Adriana, multam de cafei.
Cat despre tort, are o gramada de defecte
asa ca io nu sunt asa incantata 
Dulciuri
mihaela_s spune:
pentru cafea!
Oti si mie imi place tortul dar daca tu zici ca are defecte, asa o fi
. Mie sincer mi-ar fi mila sa mananc asa frumusete
. Diana cand a implinit 2 ani a avut tort mielutz...era atat de frumos ca nu ne-a lasat sa-l taiem si a urlat bine pana s-a covins ca e de mancare. De atunci eu nu mai gandesc sa fac torturi pe care sa-ti fie mila sa le tai...
.
Bia daca numai de intepatura ti-e frica, esti pe drumul cel bun
.
Noi mergem la bazin la balaceala, apoi avem in program o pizza in oras si uite se duce si sambata...maine Ovi e de garda si eu cu fetele avem program de curatenie, apoi sper sa mai apuc sa mai citesc cate ceva ca s-au adunat multe deja si la suedeza si la engleza...cam asta va fi we nostru.
la toate!
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
dianaiulie2009 spune:
| citat din mesajul lui silvana_salajan Adriana, multam de cafei. ![]() Cat despre tort, are o gramada de defecte ![]() ![]() Dulciuri |
Vezi de treaba ... poate k tu vezi defectele numai... pacat ca nu suntem in zona de ziua Paulei ca ponei aveai in schema de lucru pentru atunci

Bimilit spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui dianaiulie2009
Vezi de treaba ... poate k tu vezi defectele numai... pacat ca nu suntem in zona de ziua Paulei ca ponei aveai in schema de lucru pentru atunci ![]() ![]() ![]() |
da o poti serba in avans
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui dianaiulie2009 |
moama, asta da arta.bine ca nu ma am cu decoratu ca as bea non stop cafea
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui silvana_salajan Cat despre tort, are o gramada de defecte ![]() ![]() Dulciuri |
fatooooooooooooooooooooooooooooo,musai sa-ti faci un control oftamologic
tortul e superb,splendid,magnific,mirific,mirobolant,etc ,etc,etc.