Condica Salajencelor [102]

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

'neatza la cafea! repede dau o tura ca pe urma imi termin compunerea la engleza si merg sa citesc ce mai am pentru primul test la suedeza...am trecut de greci si sunt la Deccameronul, un fragment.

Bia, vezi ca au mai aparut noutati la subiect, daca il citesti. Sigur ca fata aceea a murit de ceva complicatii in urma vaccinului, la fel au murit copii si cand au inceput sa vaccineze antipolio(prin anii '60 parca). Peste 10 ani probabil ca si vaccinul anti HPV va fi la fel de necesar ca si antipolio si restul care sunt acum "vechi". Nu cred ca li se fac fetelor ceva analize, te intreaba daca esti alergic la ceva...asa ca le dentist.
Imi amintesc acum ca tata era sa moara la dentist cand in urma unui calmant cu codamina a inceput sa se umfle si ca norocul ca era in scaunul dentistului, iar acesta avea antidotul la cabinet, caci altfel murea de reactia la codamina. Nu stia ca e alergic, nu avea de unde, era prima data cand lua asa ceva, era un medicament nou atunci aparut. Probabil ca asa o fi fost si cu fata asta, o fi fost alergica la cine stie ce component ciudat din vaccin si nu avea de unde stii daca pana atunci nu se "intalnise" cu el. Din pacate se intampla, se intampla de la orice medicament, nu numai de la vaccinuri. Eu insa ma mir si ma tooooot mir cata isterie se naste in jurul fiecarui vaccin nou aparut, de parca nu vacciunrile au salvat milioane de vieti de-a lungul timpului. da, poate mi-e usor sa vb ca nu am decedati in jurul meu din aceste cauze, nu am copii carora vaccinurile sa le fi facut rau, etc. Poate altfel as vedea lucrurile in alta situatie...

hai ca am fugit, vorba lunga saracia omului .

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

am venit la cafea, da se pare ca is singura pe-aci...
pina si Rudy doarme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Buna seara !

Pana azi am avut o saptamana plina. Luni sedinta la Paula, marti sedinta la Dea, azi treburi pe la banca, plus ca in fiecare zi am mers de la ora 7 ... deja is franta si mai sunt 2 zile pana in week-end
Asta e ... a-nebunit lupu`, vorba aia ... multa lume care vrea totul de-a gata si pe loc daca s-ar putea.

Na ... hai ca m-am plans destul ...

Ce mai stiti de Diana , Maria ca nu au intrat de multishor pe la noi ??? Sper ca sunt ok ...

Am fugit ca Paula e in baie si tre sa o spal apoi ne pregatim de nani .

Noapte buna si vise placute

Mergi la inceput

Dulciuri

Mergi la inceput

Buna seara !
Noi acum am ajuns acasa. Am fost cu Paula si 2 colege ale ei , Andreea si 3 colege ale ei la parcul din Bradet. A fost fain ca numai noi eram in parcul din partea de jos.
Ma enerveaza ca am o unghie la degetul mare de la picior care ma sacaie si amu stau in aparatul de masaj la picioare sa se inmoaie sa vad ce oi putea face cu ea. Luni cica e greva si copiii sunt happy .
Mno ... ce sa va mai scriu, k vad ca e cam "mort" Salajul ????

Merg sa pap ceva si mai intru sa va urez noapte buna !!!

Mergi la inceput

Adriana mai zi de greva ca io nu stiu nika.Amu seara am fost la liceu, se implinesc 90 de ani de la infiintare, mare serbare, mare. Frumos. Foarte frumos a fost. Fosti profesori pensionari, actuali profesori, elevi. Se organizara concursuri pt copii, karaoke, era asa de animat Simleul. Simteai ca e viu, ceea ce foarte rar se intampla de o vreme incoace. Mi-a parut bine ca am iesit, am lasat copii cu Vlad, chiar m-am destins un pic. Va merg la ca se anunta un we animat, tre sa fac un tort catel, tineti-mi pumnii sa iasa bine. De il voia cu par de crema sau frisca nu imi faceam griji. Da il vrea musai in pasta, si noa, acolo mai greu ascunzi unele defecte.Dulciuri

Mergi la inceput

Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Salutare
Ce faceti, cum sunteti?
Iaca am ajuns sa mai scriu si eu ca e foarte adevarat ca intru mai rar, din lipsa de timp dar uneori si de lene. Accept sa ma luati de urechi, da numa o data
La noi toata lumea e ok, calin e bine, speriat cu scoala ca a vazut ca se umfla gogoasa si nu e bine.
Am vb ieri cu dna si mi-a zis ca al meu e inca in vacanta, adica il doare-n pardon de lectii.
El le face, dar..mai greu.
Ei asta e..ne-om descurca noi cumva.
Eu am fost la cursuri la Bv sapatamana asta si mai mult am stat pe drumuri decat la curs, a fost de o zi.
Ce sa va zic, Poiana Brasov goala, batea vantu...putietate.
Dar am considerat-o o iesire si a fost ok.
Colegu cu uzina lui, lucra toata ziua, il vad numa seara ca pe vampir.
Suntem nitel suparati ca i-au iesit analizele un pic peste limita superiaora la rinichi si ficat, Acum l-am bagat pe regim, respectiv nutreturi.
Glumesc desigur, speram sa nu fie cela grav. Am fost la Cj si ne-au zis ca e musai regim.
Mamaie e acasa la ea si inca nu da semne ca vrea sa vina la noi,

uneori gandesc prea mult....

Mergi la inceput

Heeiiiiii ... lume noua prin zona .....
Giulia, fain ca ai fost in mini-concediu. Ai fost solo sau cu familia ? Cam asa e cu scoala , se ingroasa "gogoasa" , mai ales ca au materii noi , cum ar fi istorie, geografie , etc. Incep luna asta si conursurile scolare .... na , asta e ... ne adaptam din mers.
Eu am stat azi tare mult la munca, acum sunt franta , numai pat vad in fata okilor. Maine trebuie sa merg cu Dea la o petrecere. Am crezut ca vor merge doar copilashii , dar se pare ca suntem dorite si noi mamicile la o mica barfa
Cam atat de la noi !

Aaaaaa ... uitasem .... am pove cu Maria azi si sunt bine toti ai ei.

Noapte buna

Mergi la inceput