Condica Salajencelor [102]
Raspunsuri - Pagina 19
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dianaiulie2009 Pentru mine e o zi trista ziua de 18 octombrie ... azi se implinesc 15 ani de cand mama mea a plecat in ceruri ![]() ![]() ![]() Dumnezeu sa-i odihneasca pe toti cei plecati dintre noi ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
adriana
, sunt cu gandu la tine
.

Bimilit spune:
otiiiiiiiiiiiiii,super ,mega ,extra,mirobolant,mirific, fara cuvinte
.am ramas balind pe tastatura.moama fain tortan ai facut.sa aveti distractie placuta.
fetili
pe 21 il uram pe alex
.
dianaiulie2009 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Bimilit
adriana , sunt cu gandu la tine .![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bimilit - soacra cu DOUA nurori ! |
pentru gandurile tale
mihaela_s spune:
Vad ca nu se inghesuie nimeni sa dea cafeaua luni dimineata...asa ca www.caritas-iasi.ro/SITEN//images_stiri/Dimineata%20la%20cafea.jpg" target="_blank">poftiti!
Asezonata cu o melodie:
daca cumva va intrebati ce fac eu acasa luni, pai suntem in vacanta de toamna, o saptamana. Am mult de muncit, am si program cu fetele, asa ca in vacanta...
Oti, superb tort, ca de obicei!

Bia, te simti mai bine? Copiii cum sunt?

adriana, te inteleg, desi la mine au trecut numai jumate din cei 15 ani cat sunt la tine...Sunt alaturi de tine.

cami, a plecat colegu'? Cred ca abia astepti sa vina cu ai tai, te inteleg perfect!

giulia
.In rest vad ca lumea nu are chef de povesti, eu sper sa va reveniti! Mie mi-e dor sa citesc despre voi cate una cate alta, dar in ultimul timp sunteti tare zgarcite la vorbe, la aparitii...eu nu am timp de mess, asa ca ma consolez ca poate poate reveniti aici pe baricade.
si o saptamana frumoasa la toata lumea.fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
dianaiulie2009 spune:
Mihaela, multumesc pentru gandurile tale indreptate catre mine 
Pe mine ma incearca parca o viroza sau raceala , nici nu stiu cum s-o numesc. Ma cam ustura gatul si acum seara a inceput sa-mi curga si nasul. Pap la greu pastura si iau vitamina C. Ma cam enerveaza vremea a sta nasola si toata saptamana se anunta ploi si frig.
Fetele sunt ok pana acum, nu ai "prins" nici una nici un virus.
La servici la mine e mai lejer acum, se simte criza si in sectorul nostru ![]()
Bambi face bine, adica , mai bine zis, face ce vrea el. E inca puiutz si nu prea stie unde tre sa-si faca treburile. Dupa ce , la inceput facea de toate pe covor , le-am scos si le-am dus la spalat , acum a invatat sa faca la locul lui treaba , dar cum am pus din nou covoarele pe jos, cum hop si dansul cu vechiul obicei. Ne bate gandul sa-l dam la cineva la casa pana prin aprilie cand il vom putea tine la socri la Criseni. In rest, e foarte ascultator, l-am dresat si l-am recompensat pentru ca e ascultator.
Na ... fetele ... cam atat din zona centrala.
Vorba Mihaelei, imi e si mie dor sa citesc povestile voastre. Poate acum ca a venit frigul veti sta mai mult prin casa si veti scrie mai mult pe forum.
Eu va urez o saptamana usoara si o noapte frumoasa cu
placute !!!
Bimilit spune:
'na seara gascaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!
ce liniste in zona
.
mihaela ,eu nici pe mess nu stau.is ocupata
.is sefa de santier.de azi am oameni la lucru.imi fac balconele, lambriurile la acoperis si o sa imbrace scara
.scara care inca nu fu daramata
, da-s io in priza si o dau jos cat de curand
.impreuna cu colegu am desenat scara interioara si iese iexact
cum mi-am dorit-o
.
adriana, io sper sa nu te gripezi.auzi fata io iti iau catelu , daca-mi iei tu pisica
.
oti ceva poze si povesti di la chef?
fetili ia la rapot, ADUNAREAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!
mihaela_s spune:
adriana, eu cred ca un catel nu face treaba in casa, nu stiu sigur, dar eu cred ca de aceea trebuie iesit cu un caine de cel putin 3 ori pe zi, cate minim 30 de minute. Aici e lege, nu degeaba or fi dat-o astia!
Poate ne mai zice si Cami...
Dar daca zici ca fara covoare facea, stati fara covoare pana la primavara
...glumesc desigur. sanatate multa, ai grija sa nu ia si fetele. 
Bia asa deci...esti sefa de santier! Bravo! Ii dati bataie sa faceti Craciunul acolo?
Io va tin pumnii sa iasa totul repede si bine, fara batai de cap...
. Dar de ce imbracati scara daca faceti alta?
Io azi am stat acasa, am facut ce mi-am propus(scris un referat, citit 50 de pagini din cartea pe care trebuie sa o termin pana joi). Ploaia ne-a tinut in casa azi, dar maine am vazut ca nu va mai ploua asa ca iesim sa adunam toamna din padure
. Avem un proiect despre toamna de facut cu Silvia, pentru un concurs cu nazdravanii(ii vedeti in dreapta la semnatura) si nu mai conteaza vremea, maine ne apucam. 
Maine sper sa fiu la fel de harnica si sa ma tin de planificare, ca e urgent acum. Musai vreau din ianuarie sa incep cursurile alea doua la facultate si daca nu termin suedeza pana la 1 dec. nu pot...asa ca pe branci!
Si fara planificare nu se poate...
Mai viu si maine, ca saptamana asta am timp
.
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
silvana_salajan spune:
Fetili, aci-s si io pe baricade. Is super obo dupa atatea pregatiri. Da happy.
Nu apuc sa scriu ziua ca nu ma lasa tero. Si cand doarme seara mai lucru si eu una alta prin casa. Apoi la noi toate zilele sunt la fel, nu prea am noutati
Bia ce iti veni sa dezgropi trecutul, ai?
Inca anu trecut in noaptea asta am dormit acasa
Miha, spor la citit si invatat!Adriana eu mi-am spus punctul de vedere in legatura cu un caine tinut in casa. Nu mai zic nimic dar sunt contraaaaaaaaaa!
Bia, spor la santier! Sa dea dd sa reusesti sa faci ce ti-ai propus.
Restul, pe unde umblati????Sa va spun ce happy a fost Alex ieri cand i-am pus etajul tortului in fata? A halit cu pumnii pana nu a mai putut! S-a murdarit din cap pana in picioare de tort 
si a fost asa de scump!Noa va
si va doresc
buna!Dulciuri
Bimilit spune:
mihaela scara nu o facem din lemn.e pe structura metalica ,ca acu doar asa se mai poate, ca de casa e gata, sapa taiata
.si eu o vreau imbracata in lemn.balustrada e din fier forjat , iar mana curenta o sa fie tot din lemn.nu ne facem craciunu in casa noua, ca mai e mult de lucru si s-au ivit ceva chetuieli neprevazute .
is sefa inca 2 zile , ca apoi apare colegu in zona si=i predau lui sefia
,macar pe santier sa conduca, na si masina , cand apuca
.