Condica Salajencelor [102]
Raspunsuri - Pagina 20
silvana_salajan spune:
va dau poze da numa pi mess. Stiti voi ca io is cu pitici la expus pruncii pi net. Si nu ma puneti sa fac album privat ca nu am niervi
va tzuc merg la nani
Si da Bia, am ,am ![]()
![]()

![]()
Dulciuri
mihaela_s spune:
'neazta! 
Ia poftiti la www.trilulilu.ro/agata/74a61a77e41160" target="_blank">inviorare! ![]()
Oti, io as vrea poze dar nu ctiu cum pe mess...poate pe email? Daca vrei, io iti fac privat albumul, nu e greu si am si nervi
. Apoi schimbi parola. Daca ai nervi
.
si mai viu!
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
giulia71 spune:
Salutare,
Hopa..invie subiectu, nah ca ar fi misto
Ma io nu scriu ca n-am talewnt si ca mi se pare ca ma repet
ca, cam fac aceleasi activitati zilnice.
La munca, cu "enoriasii mei", a venit una saraca, nah situatie tragico-comica , s-a uitat la mine fix si a inceput sa urle ca ea a platit analizele si autobusu ca vine de la tara si ca ii e greu cu o dor picioarele...oameni necajiti saracii. Partea comica a fost ca nu m-am prins de ce mutra mea i-a starnit jalea sau o fi venit cu repertoriu la purtator. Nu stiu, oricum fu nasol.
Acasa, am avut parte de o noapte cu super-odihna ca ieri fusai stresata ca mi-a plecat colegu spre tara vinului
. Nu ma bucur tare de data asta ca e bujet subtirel...di criza, asa ca nu ma astept la cine stie ce.
Mamaie e bine, e la mine, a terminat si ea cu stresu ca a avut o vara plina, si-a tras un gard super de super
, si-au bagat si centrala si au mai facut una alta pe langa casuta. Fomeie super-gospodara!
Sor mea tot cum o stiti cu lipsurile ei si crizele ca atare, numa una fu de dimineata, asa sa nu uit. Nu-mi mai bat capu...asta e!
Bie, tot la scara sunt si eu, si tot loco mi-o fac, mama si ce scara si gata cu casa, e functionala.
Ah, mai am un hop, sper sa nu fie unu cu bai.
M-a ajutat unchiul la parchet si cum el se pricepe bine la gaurit, mi-a gaurit o teava de apa in sapa, va dati seama..show acu trebuie schimbata teava...
Sper sa fie singura sa nu ma trezesc ca mai sunt si alete gauri
ca-i bai!
Va pup si va atept la povesti!
uneori gandesc prea mult....
dianaiulie2009 spune:
Intru sa va urez noapte buna ... catelul e tot cu noi , ne etare mila de el sa-l dam asa aiurea ... vrem sa-l dam cuiva caruia ii plac animalele si stim ca va avea grija de el pana in aprilie, ii ducem noi mancare si il luam sambatat si duminca la noi acasa.
Am gatit in seara asta o salata de orientala de te lingi pe degete 
In rest , la munca cam "sufla vantul" , dar cu toate astea unele se mai trag pe
... vesnica problema care exista la noi , cum k unul lucra mai mult decat celalalt ... na asta e ... ma enervez , dar noroc k acu-mi trece rpd 

mihaela_s spune:
Pe Alex il sarba(u)torim aici!

fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie

LA MULTI ANI,ALEX!!!!!!!!!!