Condica Salajencelor [102]
Raspunsuri - Pagina 18
piticutz spune:
Vin eu la cafea, Giulia!
eu mai intru, dar mai nou nu apuc sa scriu nimic dimineata ca colegu s-a hotarit sa inceapa sa manince cite ceva inainte de a pleca la lucru si ii fac oatmeal; asta imi ia timp; pe urma, maninc si eu si asa se face ora 6 cind ma imbrac si tre sa ies pe usa.
altfel, toate bune; mai am vreo 3 zile si pleaca colegu la simleu...pe urma inca o saptamina si sint ai mei aici, yupiiiiii
saptamina asta am weekendul liber, sa vedem ce-om face si pe unde om merge.
anul asta, octombrie e luna mea preferata

piticutz spune:
Luca-Mihnea, la multi ani si multi pupici!!
sa cresti mare si sanatos si sa fii mereu bucuria mamei tale!
dianaiulie2009 spune:
LA MULTI ANI, LUCA !
Sa ai parte de o viata linistita, plina de bucurii alaturi de mama ta careia ii urez multa sanatate sa-ti poata oferi tot ce e mai bine pe lumea aceasta !
mihaela_s spune:
'neatza! Merit si eu o cafea, nu? ![]()
si o sambata frumoasa! La noi ploua asa ca stam acasauca, de la ora 18 mergem la vecinii nostri suedezi la cina. E prima invitatie la ei, abia astept! 
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
dianaiulie2009 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mikiriki Neata O cafea pt toate? We placut salajencelor Wohlleben ist die beste Rache!...Miki |
... e criza
dianaiulie2009 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui silvana_salajan Eu va fac o cafea sa aveti pe dimi si va las si o felie de tort ![]() Dulciuri |
Sa va traiasca Alex , sa va bucurati de el, dar si de Andrei.
Cat despre tort ....

... e bestial ... 

... te intreci pe tine insati ...
dianaiulie2009 spune:
Pentru mine e o zi trista ziua de 18 octombrie ... azi se implinesc 15 ani de cand mama mea a plecat in ceruri 

Dumnezeu sa-i odihneasca pe toti cei plecati dintre noi !