Condica Salajencelor [102]
Raspunsuri - Pagina 17
dianaiulie2009 spune:
Vad ca nu mai ziceti nimik ... merg sa dusui fetele si pe subsemnata asa k va urez nopate buna si vise frumoase 
mihaela_s spune:
Io am pe aragaz o mancare japoneza
il fac cu garnitura din aceea de orez puturos
, abia astept sa vad cum iese.
La noi e vant puternic, se pare ca a trecut ce era mai rau azi, pe maine se mai potoleste.
Maine al test de la ora 9, apoi intalnire cu poloneza...am o zi faina!
si eu, tare flutura vantul pe aici...
.
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
dianaiulie2009 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaela_s Io am pe aragaz o mancare japoneza il fac cu garnitura din aceea de orez puturos |
Pofta mare !
| Citat: |
Maine al test de la ora 9, apoi intalnire cu poloneza...am o zi faina! |
Bafta maine la test ! Daca "sufla vantul" si pe la mine pe la servici o sa tzin pumnii stransi

mihaela_s spune:
Ah a fost excelenta mancarea!
M-am axat in ultime vreme pe mancare thai, chinezeasca si japoneza, ce n-as fi crezut ca voi gati vreodata. Avantaj ca se face in max. 30 de minute si e foarte gustoasa. Plus ca iese ca la restaurant...
Adriana, mersi! Sper sa fie bine, ca la primul am primit calificativ maxim. Sper sa fie si acum la fel ca nu e chiar asa de greu cum credeam.
si somn usor.
PS. Cand e ziua lui Alex a lui Oti? Ca nu mai e mult...dar am uitat data...
PPS. rugaminte: cand faceti data viitoare capitol nou, sa puneti si datele de nastere ale copiilor si ale noastre, ca eu nu le pot retine...adica stiu ca se apropie dar data, nici sa ma pusti! ![]()
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
Bimilit spune:
'na seara!!!!!!!!!!!!!
io nu vreau datele de nastere pe prima pagina.am io asa un ghimpe impotriva asta.daca vreti voi sa vi le puneti e ok, dar ptr mine nu vreu.
luna asta avem sarbatoriti asa:imediat LUCA de diplodocus,apoi Alex de oti,la distanta de 6 zile, si tot la distanta de 6 zile e piticutz.
Bimilit spune:
maine 15 octombrie e ziua lui Luca
,dar pentru ca is racita cobza si abia stau in sus il urez in avans cu cateva minute

Luca scump si drag
,iti doresc de ziua ta sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de raze de soare in viata si iti urez un sincer La Multi Ani!

mihaela_s spune:
Noa cum vreti voi, oi felicita si eu atunci cand isi va duce Bia aminte. Bia, promiti sa feliciti aici pe toata lumea ca sa stiu si eu
.
Bia draga sanatate multa!
Sa te faci repede bine. Ca sa mai animezi subiectul ca uite, moare incet...
Si cum nici eu nu ajung maine decat dupamasa la net,
LUCA!!!! 
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
silvana_salajan spune:
La multi ani, Luca! sa ai parte de tot binele din lume, sa fii iubit si sanatos.
Fetelor am o durere de tzeasta de numa! Va pupez si sper ca voua sa va fie mai bine. Aici ploua marunt si e un frigggggggggg. Aseara cand am ajuns la 8 acasa mi-am dat seama ca afara ninge si toate florile mele sunt afara pe pervaze sau pe scari. Si haidi-te cu ele inauntru, spala-le, aranjeaza-le, pe unele la beci pe altele in casa. Ce mai, iarna nu e ca vara!
Dulciuri
giulia71 spune:
Salutare,
O cafea pentru toata gashca, desi nu cred sa serveasca cineva
.
Imi fac mea culpa, n-am mai intrat din lene, io una recunosc dar si din lipsa de timp(la munca).
Suntem bine, dar ne omoara lectiile, is multe noi inca nu tinem pasu, e nasol. Ati vazut si voi ce probleme le dau in clasa a IV-a, ma rog poate-s eu nebuna, dar multe din ele nu le fac nici adultii
, mai ales prin metode aritmetice.
Sou, suntem varza....
A venit mamaie si d'acuma ne-am intregit.
Va pupez sanatos!
uneori gandesc prea mult....

pt salajence