Condica Salajencelor [102]
Raspunsuri - Pagina 16
mihaela_s spune:
Poate mai scrieti cate ceva...
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
silvana_salajan spune:
Miha as scrie, insa cand e treaz Alex ma stoarce. Acu incepe sa umble, merge in 4 labe de numa numa, azi l-am lasat pe jos sa faca ce vrea si in 2 secunde cat nu m-am uitat la el era deja in soba se juca cu cenusa
. Deciiii, tre sa fiu cu okii cat cepele mereu. Cat doarme la pranz (azi a dormit o singura data vreun ceas jumate) am treaba cat China, mancare, vase, alea-alea. Mai fac cate o pauza scurta sa va citesc insa nu prea am ce ceti din pacate
Io va
si va doresc
buna.Dulciuri
dianaiulie2009 spune:
Salutare !
Vad ca se stagneaza prin Salaj. Eu acum am terminat de calcat/spalat haine/spalat vase, strans prin casa , facut ciorbitza de cartofi.
Azi a nins si fetele au fost happy.
Ma uit la TV si ma crucesc de ce se intampla in tara asta.
Va tzuc si va urez noapte buna 
mihaela_s spune:
'neatza!
La cafea adunarea!
Si o melodie de inviorare:
SALAJUL TREZIREA!!!!!!

fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
mihaela_s spune:
wow adriana, zapada deja? Aici a lapovitzat putin aseara, ca e vant puternic si chiar daca sunt 5 grade afara, se simt -5. Dar nu e inghetat, doar vantul e rece. E soare si frumos, inca florile mele din gradina sunt atat de frumoase! Am dalii, garofite, muscate si primule inflorite...nu mai zic de freziile din casa din ghiveci, care au inflorit acum in septembrie, pentru ca le-am pus in martie.
Gata, am fugit sa citesc, azi am intalnire cu proful sa discut literatura universala in suedeza si maine am test.
Saptamana viitoare avem vacanta, dar eu am atat de invatat! Numai vacanta nu o sa-mi fie...Dar, asta e. Vorba cantecului: I'm standing strong! 
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
mihaela_s spune:
Noa vad ca nici cafeaua nu va mai place...nici muzica...
.
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
dianaiulie2009 spune:
Mihaela, da zapada , ai citit bine. La noi nu e pe jos asternuta, dar , de ex. , aseara pe Meses a fost blocaj din cauza zapezii. Si in alte zone ale tarii cica au fost blocaje. Dar din week se anunta iar vreme buna cu 18-20 grade. Frig e si pe aici de numa-numa. Nu-ti mai vine sa-ti scoti nasul afara din casa.
Am luat o conopida si vreau sa o pregatesc cu maioneza. Merg sa strang si niste ceapa in pumn si sa papam cu ciorbitza de cartofi.
Mno ... cam atat ... trec mai tz sa vad care ce mai ziceti