Cluj rulz! - Toamna ruginie 94
Raspunsuri - Pagina 20
mariana tache spune:
Ce straniu a fost de dimineata... totul negru in jur; trolee amortite pe linii, semafoare nefunctionale, case parand a fi parasite, ploaie si ceata .... mirosea a "underground".
Simona, am si eu obiceiul sa-l ascult pe stanescu cu gandurile sale
.
F fain si asta: http://www.romanianvoice.com/poezii/poezii/gand6.php
Va pup. sa aveti o zi buna.
Mariana, Stefan si Simon
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
nonna spune:
Haideti ca iese SOARELE!!!!!!!
Eu am baiat mare, de 6 ani care ma innebuneste cu o masina teleghidata, cu lumini si sunete
si se mai da cu trotineta prin casa
, fain, nu? sanatosi sa fim, ca de distractie am avea parte
ca vine zmeul de la gradi. si zmeoaica ma asupreste non-stop
asi spune:
La multi ani Vlad! 
Nonna sa va traiasca zmeul si sa va asupreasca numai cu bucurii.
Ce bine ca s-a facut mai cald si cel mai important e ca NU mai ploua!!!
Raluca nasoala situatie.Bine ai facut ca te-ai dat la educatoare putin , chiar merita.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
roxana1974 spune:
Nu am cheeeef aaaaaazi si nici devreo 2 saptamani nu-sh ce m-o apucat sau poate stiu, astenia de toamna...bine ca nu-s trista, totusi...
Un lucru-i clar, mi-e dor de voi, nu va zic in ce ordine, va las sa fierbeti
Merg sa va citesc din urma si poate mai scriu, daca nu, scriu maine. 
Roxa
roxana1974 spune:
Hai ca am citit asa mai pe diagonala
Simo, asa-i, ai dreptate, nu mor caii cand vor cainii ![]()
Ralu, sunt niste idioate unele, vreau sa zic ca plodu meu e mucos si vine acasa cu bluzele la maneci facute cu muci si l-am intrebat de ce nu zice si el sa-i mai stearga nasul si a zis ca zice, dar ca nu-l aude...deduc logic ca nu-l baga in seama
Ad_rianna, oferta f buna la Melania, merita, mai ales la fetite...la baieti stau tare rau, au cate ceva pana la marimi de genul 28. 29-30-31 jale totala, iar la produsele de marca au sarit calul, am gasit cizmulite Cavalli la 250 RON pana la 570, pt copii 
va las, pe maine!pt restu gastii
si 
R
asi spune:
Haideti la o cafea buna si fierbinte.
Cred ca Razvan are varicela.Ieri ia aparut o buburuza pe incheietura mainii , asa ca o piscatura de tantar, dar nu i-am dat importanta.Culmea e ca nu a facut febra, nu s-a manifestat nici cum.Aseara era plin de buburuze pe genunchi,pe interiorul cotelor si parea sa mai iasa.Azi vorbesc cu pediatra sau cu doctorita de familie vad eu pe care o gasesc prima.
Deci cine vrea varicela e binevenit in vizita ca se pare ca vom face toata familia in afara de Bogdan ca el a facut-o la tmpul ei
.
Da' chiar fetelor si mie mi-e dor de voi.Nu vreti sa ne intalnim?Roxa
hai ca tu ai zis prima si propune tu un loc de intalnire.
mariana tache spune:
Buna dimineata, dragelor!
Azi e soare pe strada mea
; dupa 10 zile de chin si jale, azi am venit cu motorul la servici
; copiii sunt f bine, motorul la fel
... restul fuuuck off!
Roxa, totul e clar ca lumina zilei: de mine ti-e cel mai dor
.
Stanca
pt bolnaviorul cel simpatic!
Nonna, sa-ti traiasca baiatul! La multi ani, Vlad!
Raluca, sari la gatul lor ori de cate ori lucrurile nu-s ok; nu le lasa
.
Si cu dedicatie, pt o zi fantastica, ca aceasta coloana sonora:
http://www.youtube.com/watch?v=7uCzok3Z-_c&feature=related
Mariana, Stefan si Simon
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
nonna spune:
Asi draga, poate nu-i varicela si e ceva alegie. Nu de alta, da e nasol ca faceti toti si nu-i usor deloc
. Eu ma ofer sa te ajut cu orice pe timpul bolii tale, daca o faci si tu, ca mie mi-a fost tare rau vreo 2 zile
, da poate voi scapati mai usor. Diana e facut forma cea mai grava, apoi tatal meu, eu, si Vlad a fost cel mai bine. Doamne ajuta sa treceti usor!
Multumim de urari, sambata sarbatorim cu prietenii acasa.
pe toata lumea,
fug la bucatarie ca fierbe ciorbita![]()
carrie spune:
salutari de incalzire si de la noi
La multi ani fericiti Vlad, muult noroc si o viata lina!
Stanca si io imi ofert suport pe timp de varicela, ca doar si noi am facut toate trei mandrele:)si Sofi saraca avea 7 luni si era pliiiina de bubitze
.sa scapati cat mai usor
Ralu, tre sa o inveti pe Stefi sa mearga singura , intr-adevar nesimtite femeile.dar tot mai bine ca un caz relatat ieri de o mamica...a iesit copilul in drum si ele nu au stiut
Roxa!!!eram pe lista asa-i?ca si mie imi e dor de tine
uite ce am pt tine, au si calarie:)http://www.conacularchia.ro/preturi_si_rezervari.html
Mariana, e randu tau sa ne zici ce te apasa!
Florinaaa, unde esti??
noi suntem bine , ieri am avut primul meci cu noii vecini, ca fetele mele au coborat din jungla, si fac multa harmalaie, obisnuite fiind la casa...si blocul e plin de pensionari somnorosi si ofticati![]()
eu ma lupt cu o stare de oboseala acuta, am lucrat si 12 ore pe zi sapt asta...si mi-e in continuu somn
ieri am fost prima ora la gimnastica cu d-na profesoara cea super autoritara si am scapat cu bine , a laudat-o pe Thea, dar mi-a scarmanat-o la Fast Track, ca vorbeste neintrebata, se supara daca nu prezinta ea etc...comportament de copil de la gradi privata unde sunt 11 in grupa si acultati frumos fiecare.
marturisesc ca nu m-am calmat cu scolile inca...mai caut si mai vaz...
va pup pe toate si va doresc o zi buna
asi spune:
Vesti bune!!!!!Nu are varicela are o boala infectioasa care se numeste gura-mana-picior.
Ma duc sa pap ceva ca ma doare capu' de mor.