Cluj rulz! - Toamna ruginie 94

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Ce straniu a fost de dimineata... totul negru in jur; trolee amortite pe linii, semafoare nefunctionale, case parand a fi parasite, ploaie si ceata .... mirosea a "underground".

Simona, am si eu obiceiul sa-l ascult pe stanescu cu gandurile sale .
F fain si asta: http://www.romanianvoice.com/poezii/poezii/gand6.php
Va pup. sa aveti o zi buna.

Mariana, Stefan si Simon
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nonna spune:

Haideti ca iese SOARELE!!!!!!!
Eu am baiat mare, de 6 ani care ma innebuneste cu o masina teleghidata, cu lumini si sunete si se mai da cu trotineta prin casa, fain, nu? sanatosi sa fim, ca de distractie am avea parte
ca vine zmeul de la gradi. si zmeoaica ma asupreste non-stop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

La multi ani Vlad!
Nonna sa va traiasca zmeul si sa va asupreasca numai cu bucurii.

Ce bine ca s-a facut mai cald si cel mai important e ca NU mai ploua!!!

Raluca nasoala situatie.Bine ai facut ca te-ai dat la educatoare putin , chiar merita.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Nu am cheeeef aaaaaazi si nici devreo 2 saptamani nu-sh ce m-o apucat sau poate stiu, astenia de toamna...bine ca nu-s trista, totusi...

Un lucru-i clar, mi-e dor de voi, nu va zic in ce ordine, va las sa fierbeti

Merg sa va citesc din urma si poate mai scriu, daca nu, scriu maine.

Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Hai ca am citit asa mai pe diagonala

Simo, asa-i, ai dreptate, nu mor caii cand vor cainii

Ralu, sunt niste idioate unele, vreau sa zic ca plodu meu e mucos si vine acasa cu bluzele la maneci facute cu muci si l-am intrebat de ce nu zice si el sa-i mai stearga nasul si a zis ca zice, dar ca nu-l aude...deduc logic ca nu-l baga in seama

Ad_rianna, oferta f buna la Melania, merita, mai ales la fetite...la baieti stau tare rau, au cate ceva pana la marimi de genul 28. 29-30-31 jale totala, iar la produsele de marca au sarit calul, am gasit cizmulite Cavalli la 250 RON pana la 570, pt copii

va las, pe maine!pt restu gastii si
R

Mergi la inceput

Haideti la o cafea buna si fierbinte.

Cred ca Razvan are varicela.Ieri ia aparut o buburuza pe incheietura mainii , asa ca o piscatura de tantar, dar nu i-am dat importanta.Culmea e ca nu a facut febra, nu s-a manifestat nici cum.Aseara era plin de buburuze pe genunchi,pe interiorul cotelor si parea sa mai iasa.Azi vorbesc cu pediatra sau cu doctorita de familie vad eu pe care o gasesc prima.
Deci cine vrea varicela e binevenit in vizita ca se pare ca vom face toata familia in afara de Bogdan ca el a facut-o la tmpul ei.

Da' chiar fetelor si mie mi-e dor de voi.Nu vreti sa ne intalnim?Roxa hai ca tu ai zis prima si propune tu un loc de intalnire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Buna dimineata, dragelor!

Azi e soare pe strada mea ; dupa 10 zile de chin si jale, azi am venit cu motorul la servici ; copiii sunt f bine, motorul la fel ... restul fuuuck off!

Roxa, totul e clar ca lumina zilei: de mine ti-e cel mai dor .

Stanca pt bolnaviorul cel simpatic!

Nonna, sa-ti traiasca baiatul! La multi ani, Vlad!

Raluca, sari la gatul lor ori de cate ori lucrurile nu-s ok; nu le lasa .

Si cu dedicatie, pt o zi fantastica, ca aceasta coloana sonora:
http://www.youtube.com/watch?v=7uCzok3Z-_c&feature=related

Mariana, Stefan si Simon
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nonna spune:

Asi draga, poate nu-i varicela si e ceva alegie. Nu de alta, da e nasol ca faceti toti si nu-i usor deloc. Eu ma ofer sa te ajut cu orice pe timpul bolii tale, daca o faci si tu, ca mie mi-a fost tare rau vreo 2 zile, da poate voi scapati mai usor. Diana e facut forma cea mai grava, apoi tatal meu, eu, si Vlad a fost cel mai bine. Doamne ajuta sa treceti usor!

Multumim de urari, sambata sarbatorim cu prietenii acasa.

pe toata lumea,
fug la bucatarie ca fierbe ciorbita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

salutari de incalzire si de la noi

La multi ani fericiti Vlad, muult noroc si o viata lina!

Stanca si io imi ofert suport pe timp de varicela, ca doar si noi am facut toate trei mandrele:)si Sofi saraca avea 7 luni si era pliiiina de bubitze.sa scapati cat mai usor

Ralu, tre sa o inveti pe Stefi sa mearga singura , intr-adevar nesimtite femeile.dar tot mai bine ca un caz relatat ieri de o mamica...a iesit copilul in drum si ele nu au stiut

Roxa!!!eram pe lista asa-i?ca si mie imi e dor de tine
uite ce am pt tine, au si calarie:)http://www.conacularchia.ro/preturi_si_rezervari.html

Mariana, e randu tau sa ne zici ce te apasa!

Florinaaa, unde esti??

noi suntem bine , ieri am avut primul meci cu noii vecini, ca fetele mele au coborat din jungla, si fac multa harmalaie, obisnuite fiind la casa...si blocul e plin de pensionari somnorosi si ofticati

eu ma lupt cu o stare de oboseala acuta, am lucrat si 12 ore pe zi sapt asta...si mi-e in continuu somn

ieri am fost prima ora la gimnastica cu d-na profesoara cea super autoritara si am scapat cu bine , a laudat-o pe Thea, dar mi-a scarmanat-o la Fast Track, ca vorbeste neintrebata, se supara daca nu prezinta ea etc...comportament de copil de la gradi privata unde sunt 11 in grupa si acultati frumos fiecare.

marturisesc ca nu m-am calmat cu scolile inca...mai caut si mai vaz...

va pup pe toate si va doresc o zi buna

Mergi la inceput

Vesti bune!!!!!Nu are varicela are o boala infectioasa care se numeste gura-mana-picior.
Ma duc sa pap ceva ca ma doare capu' de mor.

Mergi la inceput