Cluj rulz! - Toamna ruginie 94

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns squirrel spune:

Buna fetelor

nu am nici o scuza pentru lipsa mea de la apel, pur si simplu de data trecuta nu am deschis calculatorul. Mi-am facut multe certari de constiinta , 5 min puteam sa gasesc (si va admir pe voi ca reusiti) si eu.
Partea negativa:
Bat vanturi nasoale pe aici prin vest plus ca nici pe acasa nu-s lucrurile grozave, as zice chiar triste. Sunt abatuta tare,lucruri despre care nu am putere sau mi-e teama sa vorbesc, frustrata dar aceasta mi se intampla deobicei cand unul dintre pitici e bolnav. Vlad acum se recupereaza dupa o raceala urata si ma intreb daca nu cumva a fost gripa asta pacatoasa, ca nu l-am dus a doctor mama denaturata ce sunt. Sunt rupta de oboseala, va trece candva ..

Sotu va merge in state zi va lipsi 10 zile la sf saptamanii viitoare, raman singura cu copii.

Partea buna, multumesc celui de sus ca mi-s copiii sanatosi la trup si la suflet si i-a inzestrat cu multe calitati. Vlad are un talent la chitara ca ne uimeste iar Paul canta toata ziua, vorbeste de numa dar mai mult ne uimeste cu conexiunile care le face pentru varsta lui. Am simtit nevoia sa ii laud un pic sa imi amintesc ca am facut si eu ceva bun in lumea asta.

nu am reusit sa citesc tot dar ce am prins asa printre randuri e ca vorbeati de scoli. E greu de dat sfaturi, ce pot spune e ca, copiii sunt influentabili, cu exceptia caracretul de lider dar la varsta aceasta tot exista tendinta de copierea a celor mai mari. La Vlad la scoala pentru copiii in primele 2 clase este alocat spatiu special de joaca in pauze, pentru urmatoarele 2 clase alt spatiu iar de acolo in colo pana in clasa a 6-a toti impreuna la gramada. UN lucru ce cred eu ca e i9mportant este ca elevului sa ii placa invatatoarea de la bun inceput. Noi inainte de inceperea anului am avut o intalnire cu copii si invatatoarea iar atmosfera a fost de asa natura incat sa ii atraga pe copii:jucarii , bomboane. Recunosc ca Vlad a avut norocul de invatatoare bune, la noi se schimba anual si nu ti le poti alege tu. Cautati invatatoarea sa fie buna, nu neaparat scoala. pot fi si situatii gen scoala cu renume bun iar dascalii sa lase de dorit. Sunt convinsa ca veti face alegerile potrivite.

Sa inchei cu o perla de a lui Paul- ma chinui cateodata si o ora sa il culc, noroc ca sta in patul lui dar tot sporovaieste iar eu trebuie sa stau langa el:
Eu-Paul dormi ca e tarziu
Paul- cat e ceasul? ( va amintesc ca paul are 2 ani si 2 luni)

Cu drag
Flavia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

v-am zis ca va las sa fierbeti, este? singura confirmare o primeste Cristiana, da, of course ca erai pe lista sper ca nu te-ai indoit

Btw, Stanca, io de boala aia nu am auzit in "vecii vecilor", despre ce e vorba? De la ce vine? De la cine-o fi luat-o Razvanica?

Noah, daca va lasati pe mana mea io v-am zis, la sport va chem va bagati? La alegere, step, dance, si/sau piscina + sauna se poate si la toate . Ca apoi putem sa bem ceva bun la Starbucks, nu-i pb, dar amenintarea tot amenintare ramane. Haideti sa va aud .

viu maine, acum fug ca am putina treaba.

Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Deci ... iarasi s-a trezit seful prost dispus si urla neincetat, asa ca scriu pe fuga...
Stanca, cica boala asta ar fi rara, dar Luca a facut-o in vara (cred ca tineti minte ca am crezut ca are varicela), acum un alt prieten de-al lui o are... deci nu mai e rara . E usoara, in afara faptului ca l-au deranjat bubitele din gurita si vreo 2 zile nu a mancat...
Flavia, bine ai revenit.. sper sa treaca problemele si ma bucur ca ai povestit despre baieti... ce fain ca are talent la chitara... ai doi baieti minunati si sper sa ne revedem curand
In seara asta trebuia mers la observator?? As merge si eu, dar nu stiu cand termin.. aseara am plecat la 20.00 de la job
Va las ca bantuie nervoso ...
Weekend placut!!

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nonna spune:

Carrie, blocul in care stai acum era cunoscut pe vremuri, ca fiind al Securistilor, toti lucrau pe la Militie si la Partid, asa ca iti dai seama ca acum sunt aceiasi, numai ca mai batrani si mai suciti. Au si ei nepoti acum, asa ca sa nu mai comenteze de printesele tale. Mai strigau pe geamuri la copiii din parc, ca parca ne pasa, si amenintau ca ies cu matura.....vremuri faine.....

Si ai mei sunt asa de neastamparati cand sunt impreuna, caci nu sta nimeni cu ei amandoi, nici chiar sotul nu face fata.....eu ma descurc, da ma enervez f. tare cateaodatasi, iau un calmant usor si nu-mi mai pasa ca intorc casa pe dos.

Sa aveti un weekend placut,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

neata buna fetelor

Flavia, ne-o fost dor de tine, spune-ne daca poti ce te framanta!
ma bucur ca flacaii sunt bine si te fac fericita

Stanca nici eu n-am auzit de boala asta...ce e?

Roxastiam io:)sa stii ca io fac jogging, ca imi ia cel mai putin timp.am avut doua saptamani innebunitoare la job, am lucrat mult si seara si uneori dupa masa si sincer nu ma simt in stare sa stau departe de fete din timpul pe care il aloc lor.adica o intalneala e ok, dra nu reusesc sa merg de doua -trei ori pe sapt dupa masa la sport, prefer sa merg undeva cu ele.am acut sentimentul ca le lipsesc si ca nu stau destul cu ele...

vreau sa va zic ce framantare am cu scolile:oare se va adapta ok gaza mea dupa gradi particulara la scoala de stat?ma refer la faptul ca aici sunt 11-12 in grupa si educatoarea se ocupa de dezvoltarea si evaluarea lor individuala, mi-a dat o caracterizare atat de complexa si concreta de am ramas placut surprinsa.nu stiu cum va fi intre 30 de copii, plus ca dupa gradi de engleza nu va face mai deloc...
nu ma intelegeti gresit, nu am fost deloc adepta scolilor particulare doar ca ma framanta acest aspect si m-ar atrage un loc unde sa se poata invatatorul ocupa in detaliu de fiecare...nu stiu, eram f decisa ca am hotarat scoala dar am second thoughts...

no va pup ca curg pe mine mailurile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Nonnainca cu matura nu le-au fugaritda cred ca e pe lista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Aim bec, mammas!!!

...si nu, nu am inceput scoala, stancutza(adica am inceput-o dar e doar in weekend) ci am intrat in spital..acum 3 ore am fost externate, si sper c-om fi bine...

In linii mari, sambata pe la 11 seara a inceput sa vomite, era la maman, am mers dupa ea si la 2 am ajuns cu deshidratare severa la pedi 2...asta dupa ce la 11 jumate eram deja la UPU si aia nu stiau ce are si ce sa ii faca...da-i cu consultul pediatric, da-i cu chirurgul da-i cu branula cu metoclopramid, da-i cu analize..nu nu su nu, incapatanata se incapatana sa verse la greu...11 episoade intre 11 si 2 noaptea, cand au pus-o intr-un final la perfuzii...apoi m fost bine 2 zile, dupa care a dat febra 40 in ea...acum totul perfect, si sper asa sa ramana...avem tratament serios de imunizare, de apetizare si dupa aia de verificarea imunitatii...Doamne Ajuta
...diagnosticul a fost pus abia acum doua zile, dipa ce au savarsit toate investigatiile: o amarata de angina acuta microveziculara(vezi febra 40) si o necajita de limfadenita mezenterica acuta...pam-pam!

Sunt cam obosita dupa sejurul la hospital, am tras si o criza ulceroasa intr-o noapte, de m-am adunat cu farashu' dup-aia a doua zi!

Da' Roxa. vreauuuuuuu sport!!! ca mooor nu alta de atata stat si nefacut nika o saptamana...da' zi-i, io-s pe lista??!!? ...sper, c-am nevoie de putin petting pe crestet!

Va pup pe toate si va imbratisez si mai viu, pentru ca desigur NU MOR CAII CAND VOR CAINII...DIXIT!

p.s. v-am zis ca vine si vremea buna dupa aia rea de care v-am zis sigur ?? Sau n-am apucat? O prietena, draga draga, mama cuiva si mai drag drag, o doamna care s-a pensionat intre timp imi zice ce si cum... a fost meteorolog la aeroport si imi trage cate-o prognoza brici!!!!!

Florina, mama de Elise(9 iulie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

da Flo

noah, cand mergem la sala? aduna-rea!

Stanca hai tu de deschide topic nou ca io nu mai poci sta.

pe maine dimi, viu la cafea!

Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Poftiti la capitol nou

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput