Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(27)
Raspunsuri - Pagina 18
menics spune:
eu sunt racita cred
am venit din delegatie si ma doare gatul, stranut, si parca ma ia si nasul
ce pastile sa iau??? am luat ceva homeopat pentru gat...atat
http://lt1f.lilypie.com/hd4Vp3.png
Manu
Libra spune:
Nico, a propos de pus saua pe sot... am zis bine> capul sus, pieptul inainte, calare pe situatie. Unii parteneri sunt foarte incantati.
Vise placute
!
_
made in Romania, '73
Libra spune:
Menics, daca ai luat-o e nasol in urmatoarele 7 zile. Ia-ti un bax de batiste igienice. Dar poate scapi
. Niste lapte cald cu unt si miere ar putea ajuta pana se clarifica treaba.
_
made in Romania, '73
amy2007 spune:
Buna dimineata dragelor. Si eu intru tot pe fuga. ieri dimineata m-a trezit telefonul unei vecine de-a bunicii care m-a anuntatca a murit matusa mea, sora mamei. Doar pe ea si pe bunica o mai aveam, stateau impreuna. Ieri am capiat toata ziua. la noi in tara asta e ca la nebuni: vine salvarea, incearca sa o resusciteze, totusi moare si imi zice, maine va dam certificatul constator. Pai si cum o imbalsamez, ca doar nu oi sta cu ea intinsa pe jos pana maine. A...chemati M**** o firma particulara) si va dau ei. Corect, i-am chemat, 150 Ron. Apoi cimitir, sicriu, cumparaturi. Doamne fereste de necazuri de-astea. Nici nu stii incotro sa o apuci. Nu am stat noaptea acolo dar nu am putut nici sa dorm. Cred ca am atipit 1-2 ore. Sunt chiauna, racita, si cu morcovul cat casa ca bunica oricum are 76 de ani si a zis ca dupa ce se linistesc toate, ia un pumn de pastile.
Asa ca sunt varza din toate punctele de vedere.
Poate reusesc sa intru mai pe seara, sa-mi mai limpezesc creierii.
Pupici si aveti grija de voi.
Scz de detaliila macabre, dar nu am cu cine sa vb :(. Parintii mei au murit tata acum 14 ani, mama acum 7.
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
guzelnico spune:
Ada29- Z30 CM
Amy2007- Z17 CM
Ancamac- Z28 CM, stimulare cu BU
Babyblue- Z9 CM
BlueFlower-
+21
Cinezee-
(test cu II liniute in 20.09)
Dandana69- asteptam vesti
Ellyshor- Z8 CM, a facut instilatii pe 01.09
Galliciana- Z14 CM, stimulare cu Closty; IA pe 28/29.09
Guzelnico- Z14 CM
Libra- Z7 CM
Lumy_Clt- Z9 CM, tratament cu Gonal si Luveris- 01.10
Lyly_mar- Z24 CM
MayanMistica- Z28 CM
Menics- Z23 CM
Micomic- Z6 CM, stimulare cu Ova-mit
Mona40- Z7 CM, pregateste dosarul pt. FIV
Sorinake- Z7 CM; HSG pe 29.09
Soricica- Z16 CM
Simonia- Z13 CM
Uratica- Z?? CM; asteptam vesti!
Spor la treaba fetelor care "se misca" natural!
Mult succes celor care se pregatesc pt diverse consultatii/interventii/ IA/FIV!
DD ajuta tuturor sa-si implineasca visul numit BB !
O ruga puternica si fierbinte la DD: sa se faca bine SORICICA noastra, cat mai curand!
guzelnico spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MayanMistica Fete dragi si frumoase eu scriu pe fuga , dar am zis ca tot intru um minut sau doua. Casa incepe sa arate a casa , M a decis sa schimbe parchetul din doua camere ![]() , am vopsit peretii ...Luni caram calabalacul de aici iar marti venim sa facem curat si sa lasam cheia.Si de miercuri incep sa vina toate acareturile , mergem la IKEA sa luam mobila ptr biroul meu. Va pup si va doresc liniute cat mai multe ![]() ![]() ![]() ![]() |
Spor la treaba, Mayan! Pardon Doamna Mayan, ca doar ai birou de businessmena.
guzelnico spune:
citat din mesajul lui menics eu sunt racita cred am venit din delegatie si ma doare gatul, stranut, si parca ma ia si nasul![]() ce pastile sa iau??? am luat ceva homeopat pentru gat...atathttp://lt1f.lilypie.com/hd4Vp3.png Manu |
Din pacate, Meni, cam asa incepe ...
Ia din 6 in 6 ore Nurofen- raceala si gripa, ceai cald indulcit cu lamaie, frectii cu spirt (facute de D
Ia-ti o paturica si vino langa noi, la povesti.

Insanatosire grabnica!
guzelnico spune:
| citat din mesajul lui Libra Nico, a propos de pus saua pe sot... am zis bine> capul sus, pieptul inainte, calare pe situatie. Unii parteneri sunt foarte incantati. Vise placute _ made in Romania, '73 |
Libra,
guzelnico spune:
Amy, draga noastra!
Noi, surioarele tale suntem aici mereu. Cum sa nu te ascultam. Uite aici, ai umarul nostru, scumpa noastra.
DD s-o odihneasca pe matusa ta. Si nu fii foarte trista, s-a dus langa parintii tai. Sunt si ei acolo sus tot ca o familie. 
Ai grija de bunica, nu e foarte batrana, sa nu aiba ganduri negre. Spune-i ca trebuie sa mai astepte, sa-si vada stranepoteii. 
ada29 spune:
Salutare inimoaselor,
Imi pare rau ca vestile nu sunt atat de bune,
Amy,condoleante!
Si eu mai sunt racita,iau coldrex si pot sa spun ca ma simt mai bine.Am fost ieri la nunta,era plina posetuta mea de batistute,bine ca a trecut
.
Va doresc o duminica frumoasa si insanatosire grabnica tuturor
Ada