Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(27)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Libra spune:

AMY, suntem toate alaturi de tine. Sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci prin necazul asta si bunicii tale gandul cel bun! Domnul sa va aiba in paza!

_
made in Romania, '73

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

buna, fetelor!

Manu, Ada, insanatosire grabnica!

Amy, condoleante! Sa fii puternica pentru mama ta!

Soricica, multa sanatate!

eu, dupa ce in z27 au venit uratii, am cazut intr-o depresie cam naspa! acum mi-am revenit ca au plecat, mama lor! deci, astazi sunt z7.

Marti am programare pentru hsg sa vad cum sunt trompele mele! sper sa nu se fi infundat din nou!!!!!!!!!!!!!

sa aveti o duminica placuta!

http://lt1f.lilypie.com/76gqp2.png
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Multumesc fetelor de gandurile bune.
Sorinake, bine ca ai aparut, imi faceam griji.
lasa-i naibii de urati, odata si odata nu or sa mai vine, cand le-o zice bebele din burtica: plecati, nu o mai suparati pemami a mea.

Va pupicesc, si ma intorc la bunica, sa vad cum o trec peste hopul asta.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Buna fete cu pitici!
Se pare ca,cam aproape toti pitici sunt raciti.Va doresc insanatosire grabnica!Si la munca,ca aveti treaba!Restul piticilor au tot felul de probleme
Amy,putere multa si sa ai grija de bunica ta!
Sorinake ,bafta multa la HSG! sa dea DD sa fie bine!
Gali,bafta multa la IA!
Soricel,sanatate multa!O treci si peste incercare asta!
Mayan,asteptam poze cu biroul tau!
Cinezee felicitari !
Eu deocamdata am iesit din proiectul bebe. Se pare ca fibromul meu ,care chiar daca a mai scazut dupa embolizare,dar nu suficient de mult,are o baza f mare de prindere pe peretele uterin si peretele de uterin fiind de calitate proasta impiedica fixarea embrionului. Asa ca ma pregatesc de miomectomie.Am facut churetajul biopsic si astept rezultatul 3-4 sapt si dupa urmeaza operatia.Am vrut sa ma duc la Dr Marinescu,dar nu prea se mai ocupa de genul asta de operatii,este cu FIV-ul ocupat mai mult.Sunt la Dr Puia tot de la Giulesti.Operatie este cu risc pt ca fibromul ocupa tot peretele uterin si nu se stie cat taie din el si dc se subtiaza prea mult.....nicio sansa de bebeAsta e,cu Dumnezeu inainte !
Va astept cu vesti bune si sa aveti speranta si putere sa mergeti inainte! Eu sunt cu ochii pe voi
PS Ca tot este toamna,sper ca umpleti butoaiele cu muraturi! sa nu ne ispitesca sa cadem ele......
Guze,ca tot intrebai?! data nasteri mele:21 octombrie,balanta cu un picior in scorpion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Sefa Gaaallii, am "smuls" diplomatic info pretioasa pt prezentarea initiala: Lylymar- zi de nastere 21.10

Muuuaaaamaaa, ce mai de petreceri in octombrie!

Sorinake, suntem cu tine marti. DD ajuta sa fie toate caile libere si pregatite pt bb. Cu o mana te tinem pe tine si cu cealalta pe Galli (in caz ca nu se insemineaza luni).

Lylysor, vine ea si vremea noastra. Nu renuntam noi asa, cu una cu doua ... probleme.

P.S. Lylysor, cand ai operatia programata? Ne vom ruga pt reusita! Iar daca sunt in RO, vin la tine, sa stii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Citat:
citat din mesajul lui guzelnico

Sefa Gaaallii, am "smuls" diplomatic info pretioasa pt prezentarea initiala: Lylymar- zi de nastere 21.10

Muuuaaaamaaa, ce mai de petreceri in octombrie!

Sorinake, suntem cu tine marti. DD ajuta sa fie toate caile libere si pregatite pt bb. Cu o mana te tinem pe tine si cu cealalta pe Galli (in caz ca nu se insemineaza luni).

Lylysor, vine ea si vremea noastra. Nu renuntam noi asa, cu una cu doua ... probleme.

P.S. Lylysor, cand ai operatia programata? Ne vom ruga pt reusita! Iar daca sunt in RO, vin la tine, sa stii.

Multumesc fetita draga,
Va spun cand sunt programata pt operatie,probabil in noiembrie.....Trebuie sa astept rezultatul la biopsie , am facut churetajul biopsic pe 25 sept si pe urma vorbim de operatie, dc totul este OK(rezultatul)!!
Sa dea DD sa fie bine la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Gagicileeee...ce faceti???
Sunteti toate in carantina...cu nasucul in batista?

Va pupicesc de nu va vedeti asa bolnavioare cum sunteti

Amy...imi pare rau ca treci printr-un astfel de moment dificil...sa-ti ajute Dumnezeu sa depasesti cu bine aceste clipe si sa ai grja de bunica ta, sa-i insufli putere...batranii sunt de cele mai multe ori sensibili ca niste copii, trebuie sa avem grija de ei.
Te pupic dulce.

Sorinake bafta marti la HSG!
Galli multa bafta si tie la IA. Doamne ajuta sa fie cu ochisori frumusei frumusei

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Eu incep asta seara ultima cura de stimulare...dupa care vreau sa iau pauza cateva luni....pauza de doctor, de pastile, de stres, de tot...m-am saturat sa stau numai cu nervii incordati...sa ma consum...sa plang...si sa nu-mi traiesc viata din cauza asta.

Ma las intru-totul in mainile Domnului....cum va vrea El asa va fi!

Ma bag la somnic acum, o saptamana minunata va doresc!

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Libra spune:

Fetelor... va urez o saptamana minunata, sa aveti numai vesti bune si bucurii!!!!

PUPICI si

_
made in Romania, '73

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

neataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
am desch cap nou,la 10 plec la dct,
si va voi^pov. dupa aceea,si,cateva poze,bineinteles
va doresc o sapt cat mai frumoasa!!!
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput