Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(27)
Raspunsuri - Pagina 17
galliciana spune:
uffffffff,nico,
varza murata .....mai incolo!!
ce rau imi pare mie pt sarmale....![]()
ai fost f prompta cu listuta!!!!
si completat, de asemeni.
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!
guzelnico spune:
Galli, as fi vrut sa nu racesc deloc da' chiar nu stiu cum mi s-a intamplat. Azi, mai nou, imi curg si ochii. Naspa stare! 
Tu cand faci IA?
galliciana spune:
am uitat sa va spun.................
daca totul e ok, merg marti, -desi mi se pare cam tarziu- la inseminare.
daca nu, - luna viitoare!!!
pupici la gagici!!!

Lumy_Clt spune:
Bau! fete cucuiete!
Am intrat sa va salut si sa va urez un week-end cat mai placut
!
Eu acu o iau din loc, in speranta ca vom reusi sa rezolvam tot ceeea ce ne-am propus.

Never say never!!!
guzelnico spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lumy_Clt Bau! fete cucuiete! Am intrat sa va salut si sa va urez un week-end cat mai placut Eu acu o iau din loc, in speranta ca vom reusi sa rezolvam tot ceeea ce ne-am propus. ![]() ![]() ![]() ![]() Never say never!!! |
Sa aveti spor!
galliciana spune:
lumy, iti dorim multa bafta in ceea ce v-ati propus azi!!!
week end frumos!!!
pupici la gagici!!!

Libra spune:
Nico, multumim pt. ca ai grija de lista, asa mai sunt si eu singura de ziua CM. Cat despre "varza murata" si atitudinea '73, mie a inceput sa-mi revina (timid, e drept) libidoul, ceea ce imi da speranta si pt. bebe. Deci... capul sus, pieptul inainte si... spor la "treaba".
GALLI draga, ma mustra constiinta ca ti-am bagt un cui cu "timpul" (desi cred ca aveai si tu ditai pironul). Ma simt ciudat ca eu imi revin si voi sunteti tot mai "molcute".
Haideti fetelor, haideti sa credem ca ne-am nascut ca sa fim mame bune de pui cuminti!
_
made in Romania, '73
guzelnico spune:
Libra, fata buna si draga, starea mea letargica este cauzata de raceala, bat-o vina. Dupa ce ma inzdravenesc, pun io saua pe sot si-i dau bataie.
Nu mai scapa el, asa usor. 
guzelnico spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Libra Nico, Deci... capul sus, pieptul inainte si... spor la "treaba". _ made in Romania, '73 |
N-ar trebui sa ma aplec putin, de fapt
MayanMistica spune:
Fete dragi si frumoase eu scriu pe fuga , dar am zis ca tot intru um minut sau doua.
Casa incepe sa arate a casa , M a decis sa schimbe parchetul din doua camere 
, am vopsit peretii ...
Luni caram calabalacul de aici iar marti venim sa facem curat si sa lasam cheia.Si de miercuri incep sa vina toate acareturile , mergem la IKEA sa luam mobila ptr biroul meu.
Va pup si va doresc liniute cat mai multe