FIV 243
Raspunsuri - Pagina 19
Ioanatugs spune:
Buna dragelor!
He he he cine spune ca nu mai vreau sa scriu pe aici??![]()
Va citesc cat de des pot, insa nu mai am timpul de odinioara! Suntem pe finish cu restaurantul, dar acum parca avem si mai multe de facut si nu se mai termina o data.
Vrem sa iasa ceva foarte frumos si asta necesita timp si energie, dar si cand va fi gata...![]()
Huski saru'mana de intrebare, sunt bine iubita!
Si mie mi-e dor de tine si abia astept sa-ti vad burtica mare.
Catalino esti in tara??
Cami30 i-mi pare rau pentru ce-ai patit!
www.onetruemedia.com/shared?p=98f29d9e020e1cd62c89ff&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Saint-Bernardul meu
goggy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristal1995 Goggy: iubita, si pe tine te astept ![]() Va pupic pe toate Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2" |
dandanutz spune:
buna fetelor dupa cum va spuneam am luat leg cu dr FELDBERG DAR NU STIU CE SA FAC CAND SA INCEP URMATORUL FIV.VOI CE ZICETI AM FACUT IN AUGUST MA GANDEAM SA INCEP DUPA SARBATORI SA NU FIE PREA REPEDE UNUL DUPA ALTUL DAR NU SUNT FOTARATA....CE PARERE AVETI?

goggy spune:
Eu stiu ca trebuie sa fie 3 luni intre proceduri. Dr Feldberg ce zice?
MTHFR 1298c hetero si mutatia protrombinica hetero
adyluka spune:
Fetele, am si eu o intrebare pt ca sunt cam zapacita si nu stiu daca am inteles corect. O sa fac recoltarea marti dimineata la ora 8 si mi s-a spus sa fac ovitrelul astazi la ora 20. Oare am inteles bine? Din cate citesc aici se pare ca injectia se face intr-adevar inainte cu 36 de ore. Nu sunt foarte sigura pt ca la ultima intalnire nu era sigur daca punctia se va face luni sau marti si cu toate astea medicul mi-a spus sa fac injectia duminica seara.
Exista vreo sansa ca injectia sa se faca inainte cu 12 ore de punctie, respectiv luni seara la ora 20?
As suna pe cineva dar azi nu e nimeni la clinica, iar tel mobil al medicului nu il am, de aceea am nevoie de voi, plizzzz
goggy spune:
Daca faci punctia marti, azi trebuie sa faci ovitrell-ul. Din cate stiu eu, nu se face niciodata cu o seara inainte de punctie.