FIV 243
Raspunsuri - Pagina 20
daniela74 spune:
Buna seara fete dragi.
CORA,ALRAK ce mai faceti scumpelor? Mai rezistati?Voi la cite zile de la punctie faceti testul?
Eu am cam intepenit de la statul in pat,dar daca ma ridic si ma plimb putin ma doare burta.Greu,foarte greu.
TATY_ANA ,nu mai este mult.Sa dea Dumnezeu sa fie bine si sa auziti cite inimioare va doriti voi.
ADYLUCA
exact la 36 de ore.Tin pumnii pt. marti,punctie usoara si cit mai multe ousoare de calitate.
PUP SI O SEARA LINISTITA,VA DORESC
cora79 spune:
Daniela-si eu am stat tot in casa,in pat,la calculator,la tv,m-am plictisit
,marti voi merge la clinica pentru testul de sange,sper sa nu vina uratii pana atunci
Adyluca-bafta mare la punctie si cat mai multe oute grasunele
Alrak-tu cum te mai simti,mai ai rabdare,eu nu prea
ALRAK spune:
Daniela si eu stau toata ziua in pat, am avut si dureri de burta destul de mari si intepaturi in ovare, parca azi m-au mai lasat putin , dar nu de tot.
La mine timpul a trecut mai repede zilele astea pentru ca am avut ceva de lucrat pe calculator, pentru serviciu, bineinteles ca m-am si enervat, dar vorbeam eu, cu mine insami , ca trebuie sa fiu calma , pentru BB.
Testul o sa-l fac joi, la 10 zile de la ET si 13 zile de la punctie 
Doamne Ajuta sa avem rezultate bune.

Cora incerc sa imbin placutul cu utilul, insa activitatile sunt limitate. Eu la TV nu ma uit ziua , asa ca raman cu laptop-ul si cu cititul.
Ma cam doare spatele de la atata stat in pat, insa scopul este nobil. Tin pumnii stransi pentru marti 

Adyluca succes pentru marti, sa ai productie de calitate 

tuturor
Doamne Ajuta!
cora79 spune:
ALRAK-multumesc,sper sa nu te dezamagesc si sa vin cu un beta mareeeeeee!
Acelasi rezultat il astept si de la tine

daniela74 spune:
ALRAK ai socotit ziua punctiei,respectiv transferului,ziua o?
merci
Si mai am o intrebare:voi chiar nu ati folosit cuptorul cu microunde?
ALRAK spune:
Cora ce frumos ar fi 

Daniela, ziua ET am considerat-o ziua 0,la fel si la punctie.
Eu nu am folosit cuptorul cu microunde , citind ca este contraindicat dupa ET.
Insa citind pe "jurnal de sarcina" la ziua a 10 de sarcina, recomanda ca legumele consumate sa nu fie fierte in apa ci sa fie preparate in aburi sau microunde.
Nu mai pricep nimic, dar am zis ca pentru linistea mea, sa nu incalzesc mancarea la microunde, in aceasta perioada.
Te pup si iti doresc sa ai multa , multa rabdare pana la beta.

tuturor si o noapte linistita
Doamne Ajuta!