FIV 243

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Cami: hidrosalpinxul nu este intotdeauna vizibil ecografic, dar poate sa existe in trompe. Medicii din Ungaria nu recomanda extirparea trompei decat daca este vizibil. Cei din Israel recomanda scoaterea, indiferent de cat de voluminos este. Deci, pareri si pareri. La mine, dupa prima operatie (de "curatare"), s-a refacut in mai putin de 5 luni (abia atunci am re-verificat permeabilitatea). Din ce am mai citit eu, se reface extrem de repede, pentru ca raman "celule infectate" acolo, care se dezvolta foarte repede. Nu conteaza daca ai sau nu Chlamydia sau alti "balaoachesi", odata ce ai avut hidro, in peste 80% dintre cazuri, el se reface. Sper ca am fost coerenta .
Goggy: iubita, si pe tine te astept
Va pupic pe toate

Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanutz spune:

MULTUMESC BYTZI ACUM AM VAZUT CA DE FAPT ERA PT MINE INFORMATIA DUA CUM AM ZIS AM LUAT INTRE TIMP LEG CU DR.CREADEAM CA DORESTI TU INF DAR AM VAZUT DUPA CA ERA PT MINE SCUZE SUNT LA INCEPUT PE SITE SI MA CAM INCURC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Buna fetelor, am intrat sa va salut si sa va pup pe toate
ALRAK-cum te mai simti,tin pumnii sa fie bine
Crystal-imi pare fff rau pt ceea ce ti s-a intamplat,intr-adevar este o mare nedreptate, iti doresc sa reusesti sa iti implinesti dorinta de a deveni mamica,Dzeu va avea grija sa fie asa
Daniela-ramai pe baricade si ai grija mare de tine si puiutii tai
Castelana-sper ca mama ta a trecut cu bine peste operatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Cora azi sunt mai bine, insa ieri am avut niste dureri destul de mari de burtica, iar in ovare simteam intepaturi, deh, hormonii astia.
Tu ce tratament de sustinere iei acum?
si sa ai grija in continuare de tine.

tuturor si sa aveti un sfarsit de saptamana placut

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

ALRAK-si eu am avut dureri mai intense zilele trecute,astazi parca e mai bine
Tratamentul consta in vitamine(acid folic+ B-uri,omega 3), aspenter, no spa la nevoie si arefam(600mg) pe zi intravaginal. Tu ai altceva in plus? AAAh,am mai avut dupa punctie medrol, dar doar 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

cora mie mi-a prescris urmatorul tratament:
-femibion 1/zi (este ac folic cu un complex de vitamine- luat din Ungaria)
-aspirina protect 1/zi
-vitamina C 500 mg 1/zi
-magne B6 3/zi
-metipred 1/zi timp de 5 zile.
-utrogestan 6/zi intravaginal
-duphaston 1/zi
Cam astea sunt.

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Da,in linii mari este ff asemanator cu al meu,numai ca eu nu am si duphaston, vit. C,etc,sper sa fie bine la amandoua si sa fim
Ma gandesc ca daca nu am avut sangerari pana acum,poate este un semn bun

Mergi la inceput

Doamne ajuta sa fie o toamna bogata in

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Libra spune:

Cristal, iti cer mii de scuze, iti multumesc pt. informatii si ITI UREZ NUMAI BINE! Te rog sa intelegi ca a fost neintentionat si, desi as vrea sa stiu povestea fiecareia, nu am timp fizic sa citesc tot. Multumesc!

_
made in Romania, '73

Mergi la inceput

Buna seara fetelor,pupicei pentru toate fetele fivoase si o seara cat mai placuta

Mergi la inceput