FIV 243
Raspunsuri - Pagina 17
cami30 spune:
crystal 1995- hidrosalpinx-ul se vede bine ecografic?
Eu sunt in situatia urmatoare. anul trecut, la FIV, medicul mi-a spus clar ca daca vede ecografic hidrosalpinx, nu-mi face FIV. N-a vazut asa ca am facut FIV. Sarcina a fost una cu ou clar, oprita in evolutie pe la 5 saptamani ( placenta da, embrion nu).
La fix un an dupa FIV, raman gravida natural, si surpriza, sarcina ectopica. Ma operez pentru a extrage trompa stanga distrusa de sarcina si in timpul operatiei se decide si extirparea trompei drepte pe motiv ca avea hidrosalpinx.
Bun... s-a facut intr-un an hidrosalpinxu sau era acolo?
Am citit o tona de info despre sarcina cu ou clar- care e o eroare genetica. Sa ma gandesc ca poate a fost o eroare a medicului sau am facu t hidrosalpinx in anul asta de dupa FIV? N-am racit, am analizele la zi, nu chlamydii nu nimic..
cami
goggy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui catalina2307 crystal - la mine, la tine, unde vrei tu. ![]() Catalina coltul meu de rai |
Si io ?!
ALRAK spune:
Cristal am citit... 

.
ESTE INCREDIBIL

CA SE POATE INTAMPLA ASA CEVA.
Care este stadiul procesului? Nu trebuie sa te lasi, trebuie sa lupti pana la capat. Trebuie sa plateasca pentru ceea ce a facut.
DD sa te ajute sa-ti vezi visul implinit, acela de a fi mama.
Dumnezeu sa te intareasca.
Daniela multumesc pentru explicatii.
De plasturele Climara am auzit si am si citit. Dar stii, ma uimeste faptul ca in prospect (RO)zice ca este contraindicat in "sarcina sau suspiciune de sarcina", de asemenea este contraindicat daca uterul prezinta formatiuni tumorale (fibroame).
Poate cel care ti-a fost tie recomandat este altfel decat cel din Romania si cu siguranta se poate folosi si in sarcina.
si sa ai grija de tine, sa stai cumintica la patut.

tuturor si o noapte linistita
Doamne Ajuta!
cami30 spune:
Alrak mie mi-a sugerat cineva sa dau spitalul in judecata pentru ca mi-au scos ambele trompe in urma operatiei pentru extrauterina. MI-au scos-o pe stanga pe care era sarcina.. dar de ce mi-au scos-o si pe cea dreapta, pe care zic ei ca era hidosalpinx. Teoretic decizia a fost corecta pentru ca eu povestisem doctorilor de istoricul meu, trompele fusesera operate in trecut, facusem FIV, mai voiam un FIV, dar nici unul nu a facut 5 pasi pana afara sa-mi intrebe sotul daca e de acord sau nu...
cami
Dragaica spune:
| citat din mesajul lui daniela74 Prietenele mele dragi, scuze pt.``intirziere``dar eu abia m-am trezit. Am 3 embrionasi in burtica,2 de 8 celule si 1 de 6,foarte buni dupa spusele doctoritei.Eu sint optimista si cred ca de data aceasta macar unul,ca sa nu cer prea mult,o sa ramina cu mine,cu noi. Beta pe 6 octombrie,pina atunci rabdare,rabdare,partea cea mai grea pt.mine. Un bun venit fetelor noi si mult,mult succes. ![]() Pup toate fetele care s-au gindit la mine si Doamne Ajuta tuturor. |
Sa fie cu noroc, sa se lipeasca de mami

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/87KXm4.png
daniela74 spune:
DRAGAICA merci mult de tot.
Te pup si un sfirsit de saptamina frumos,daca nu ma insel ultimul inainte de vacanta,nu?
bytzi spune:
| citat din mesajul lui dandanutz acolo am cunoscut un cuplu din bucuresti care urma sa faca cu dr dov feldberg si mi s-a parut ca era mult mai implicat fata de dr mea.ei au reusit este insarcinata in 6 saptamani si ma bucur sper sa fie bine pana la capat.vreau sa va mai intreb daca cineva a facut fiv cu dr feldberg si cum este.VA MULTUMESC MULT SI VA TIN PUMNII LA TOATE |
este o fata cu nick-ul goss/heleny care a facut ICSI in Israel cu dr Feltberg,reusit cu gemenasi(dipa inca 2 fiv-uri in tara parca) ,scria la FIV in Europa ,dar nu stiu cit mai intra pe forum caci deja cred ca a noscut,era programata pt cezariana in sept ,era f multumita de dr
succes
doamne ajuta!

_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
stimulare FIV 16 oct
taty_ana spune:
TATY_ANA sper sa fie exact ca la tine.Tu cind ai primul eco? ![]() |
pe 1 oct si nu mai am rabdare....in fiecare zi ma caut de simptome si nu gasesc nimic,imi vine sa-mi fac beta in fiecare zi sa ma conving ca totul e ok...

5+