FIV 243
Raspunsuri - Pagina 16
catalina2307 spune:
huski - scuze, acu vazut ditamai burta, pup si sa fie bine pana la sfarsit.
coltul meu de rai
cora79 spune:
Huski-asa am sa fac-vin cu beta mare,sa nu te dezamagesc
Iti doresc sa te bucuri in continuare de minunea pe care o ai in burtica, mai ai un picut pana la marea intalnire

Catalina-primesc cu draga inima bataita,ca sa imi vina mintea la cap
huski spune:
Catlina, multumesc! 
Asa e, sa stii ca am ditamai burta ca nu prea ma crede lumea cand spun ca nu am 7 luni
. Si eu ca sa scap le zic ca e bebe mare ca seamana cu tacsu' (pe care tu il stii
)
Mai stii ceva de Ioanatugs? De Seritra?
21 fix 
catalina2307 spune:
Husky - Ioana este ok, m-a sunat cred ca saptamana trecuta dar am vb f putin pt ca nu eram in tara. O sun eu saptamana viitoare sa vad ce planuri de viitor are, cand deschide restaurantul si cand ii calcam pragul. De scri nu mai vrea sa scrie ....:( De Sheri nu mai stiu nimic, dar aflam. ![]()
coltul meu de rai
daniela74 spune:
Multumesc,multumesc.Azi dimi. ma cam durea burtoiul,ca sint cam balonata si nu am putut sa va povestesc.Cum v-am spus aveam 4 embrioni,dar unul nu prea era de calitate si doctora a zis ca nu-l putem congela,asa ca am renuntat la el
.La inceput nu prea a vrut sa-i transfere pe toti,dar la rugamintile mele a acceptat.Am facut si hatching la 2 dintre ei pt.a facilita ecloziunea.Asa ca am facut tot ce se putea,i-am vazut instalati in uter exact unde trebuia,nu ne ramine decit sa asteptam testul.
ALRAK am injectii de progesteron,un timbru de estradiol,aspirina si antibiotic(5 zile).Ei recomanda o zi de repaus la pat,dupa care de evitat exercitiul fizic,sa nu ridici,sa nu faci baie si fara raport sexual o saptamina.Eu mi-am luat concediu si o sa incerc sa stau cit mai mult in pat:``actiuni canapeloase``pina la test.
AAA..si mi-au mai zis ca scurgerile roz sau maronii nu afecteaza cu nimic implantarea,se datoreaza faptului ca au atins poate colul.Sint normale.
TATY_ANA sper sa fie exact ca la tine.Tu cind ai primul eco?
BRUNI ma bucur ca au iesit bune analizele,concediu placut,profitati din plin si apoi la treburi serioase.
Pup toata gasca de fiv-oase,mamici si mamici in devenire.
DANIELA
ALRAK spune:
Daniela acum chiar ca trebuie sa stai cumintica la pat.
Eu nu stiu nimic despre "timbru de estradiol". Te rog sa-mi spui si mie ce este acesta si cum se foloseste. Multumesc.

catalina multumesc, vreau decat doua liniute rosii.

Huski 

tuturor si o noapte linistita
Doamne Ajuta!
daniela74 spune:
ALRAK este un timbru(patch)care contine estradiol si pe care il lipesti pe burtica.Zice ca prin piele el ajunge in singe si mentine nivelul hormonal.Se numeste Climara,cred ca se gaseste si in Rom.Intreaba medicul,poate tu nu ai nevoie.
ALINAOPREA spune:
Buna seara fivoase,
Bun venit noilor fete..sedere cat mai scurta la aspirante .
Felicitari din suflet noilor gravidutze.
Mult succes celor care sunteti in focuri..sa dea D-zeu veniti toate cu beta mare.
Eu nu prea mai scriu ca nu am ce....dar va citesc zilnic .
Incerc sa-mi revin incet,cu toate ca e tare greu..
Ma gandesc la urmatorul FIV care va fi peste vre-o 3 luni cu ajutorul lui Dumnezeu
Intre timp facem analize si ne documentam...vreau sa fiu sigura ca data viitoare va fi bine.
Nu cred ca as mai putea trece inca o data prin ce am trecut...
Sunt cam nehotarata ,nu stiu daca sa mai fac \fiv la Giulesti sau nu....
Poate fetele cu experienta m-ar putea ajuta cu un sfat...
Daca am reusit din prima...ma gandesc ca a doua oara n-are rost sa schimb medicul, decat dupa incheierea procedurii...
Sa meg la un medic mai putin ocupat care sa-mi poata urmari cu atentie o eventuala noua sarcina.
Va pup pe toate
Sa auzim numai de bine
Alina
cristal1995 spune:
Libra, asa cum spunea si Catalina
, este chiar o ironie sa ma intrebi daca este ok dr Dracea.... Dupa 4 fiv-uri nereusite cu ea (la 28 de ani...pe atunci), urmeaza un proces (civil si penal) lung, in care eu sunt inarmata cu rabdare.... MULTA! (vezi cap 156 de la FIV). In rest, am prietene care au reusit cu ea, am prietene care nu au reusit cu ea, deci loterie! Ideea este sa simti tu ca este medicul care ARE TOARE RASPUNSURILE la problemele voastre! M-am bagat in seama doar ca sa va reamintesc ca nu mai lucreaza la Giulesti, nu de reclama (Doamne-fereste
)
Cata, deci te astept la o cafea Decaf la mine? 
Va pupic pe toate
Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2"