FIV 243
Raspunsuri - Pagina 13
huski spune:
cora, are dreptate Taty_ana, ia un no spa si stai cumintica in pat. Bafta multa!
Sedere cat mai scurta la acest capitol noilor aspirante!
-ici vechilor aspirante!
Va astept pe toate la odisee!!!
21 fix 
Libra spune:
Cora, multumiri alaturi de cele mai bune ganduri!
Beatrix, te admir pt. rabdare, ca si pe toate celelalte. La mine ar mai fi si problema distantei de la Suceava la Bucuresti. Daca tot facem un efort macar sa dublam sansele. Tu in ce perioada faci FIV? Ai luat legatura cu dr. Dracea?
_
made in Romania, '73
Beatrix69 spune:
Libra, da - am luat legatura, acum sunt in tratament, iar undeva in prima saptamana din octombrie voi face punctia si transferul. Doamne ajuta!
In alta ordine de idei, am trecut pe la tine in oras /zona in concediu vara aceasta, frumos la Conacul Domnesc din Scheia!
cristal1995 spune:
Huski: ce mari cresteti....
Catalina: un pupic mare, extrem de special
. Astept sa ne vedem la o barfa.
Libra, Beatrix: Dracea nu mai face de vreun an fiv la Giulesti, numai la Gynera. Iar la Gynera nu lucreaza Moisa....
Pupici la veteranele care rezista inca pe baricade.
Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2"
cora79 spune:
HUSKI-multumesc mult,asa voi face,oricum de o saptamana numai asa imi petrec timpul,sper sa va pot da vesti bune curand

puffy10 spune:
Cora79 nu sta te rog, asa sa te doara. Ia no-spa si stai relaxata in pat... poti lua pana la 3/zi in caz de orice jena.
endometrioza, 6IA, 2FIV
si inca mai incerc ...
cora79 spune:
Puffy-nu stau sa ma doara,iau si cate 4 no spa pe zi,dr meu a zis ca pot lua pana la 6 no spa,ma relaxez cat pot de mult si incerc sa ma gandesc la 
mei dragi

brunadria spune:
am stat ca pe ace de dimineata in asteptarea interpretarii testului pap..si yupii sunt fericita ca e ok!!
am promis!!! gata cu fumatul!!!
am un motiv foarte bine intemeiat:::
va pupacesc
Beatrix69 spune:
Da, Cristal, stiu asta, eu am fost la Gynera, nu la spital. Dna Moisa are propriul cabinet, iar ele doua sunt colege/amice, etc. Nu m-ar mira sa colaboreze pe teme de sperma donata, e doar o supozitie.
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristal1995 Huski: ce mari cresteti.... ![]() Catalina: un pupic mare, extrem de special . Astept sa ne vedem la o barfa.Libra, Beatrix: Dracea nu mai face de vreun an fiv la Giulesti, numai la Gynera. Iar la Gynera nu lucreaza Moisa.... Pupici la veteranele care rezista inca pe baricade. Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2" |
bytzi spune:
bruni,bravo ,le-ai rezolvat pe amindoua odata
,felicitari pt PAP ,in oct la treaba
dumnezeu ma va ajuta
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
stimulare FIV 16 oct