FIV 243
Raspunsuri - Pagina 14
daniela74 spune:
Prietenele mele dragi, scuze pt.``intirziere``dar eu abia m-am trezit.
Am 3 embrionasi in burtica,2 de 8 celule si 1 de 6,foarte buni dupa spusele doctoritei.Eu sint optimista si cred ca de data aceasta macar unul,ca sa nu cer prea mult,o sa ramina cu mine,cu noi.
Beta pe 6 octombrie,pina atunci rabdare,rabdare,partea cea mai grea pt.mine.
Un bun venit fetelor noi si mult,mult succes.
Pup toate fetele care s-au gindit la mine si Doamne Ajuta tuturor.
dandanutz spune:
buna fetelor sunt asa de fericita ca mi-ati raspuns..........va multumesc mult acum sa va spun pe scurt povestea mea
dandanutz spune:
eu am facut un fiv anul trecut la giulesti cu dr bucur+cocei nereusit, anul asta am fost in israel si am facut la clinica hertzelia medical center cu dr weinstein si tot nereusit
dandanutz spune:
am fost distrusa cand am aflat ca bhcg este negativ.am facut doar 6 zile de tratament 3 zile ovitrelle si 3 zile menogon iar tratamentul de sustinere a fost doar endometrin, voua cum vi se pare nu e cam putin?ca nu stiu ce sa fac daca sa mai incerc tot cu aceasta doctorita sau nu.
dandanutz spune:
acolo am cunoscut un cuplu din bucuresti care urma sa faca cu dr dov feldberg si mi s-a parut ca era mult mai implicat fata de dr mea.ei au reusit este insarcinata in 6 saptamani si ma bucur sper sa fie bine pana la capat.vreau sa va mai intreb daca cineva a facut fiv cu dr feldberg si cum este.VA MULTUMESC MULT SI VA TIN PUMNII LA TOATE
dandanutz spune:
brundaria ce bine ca te-ai lasat de fumat felicitari!!!!spune-mi tu acum te apuci de fiv? cu cine faci si unde?![]()
taty_ana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui daniela74 Prietenele mele dragi, scuze pt.``intirziere``dar eu abia m-am trezit. Am 3 embrionasi in burtica,2 de 8 celule si 1 de 6,foarte buni dupa spusele doctoritei.Eu sint optimista si cred ca de data aceasta macar unul,ca sa nu cer prea mult,o sa ramina cu mine,cu noi. Beta pe 6 octombrie,pina atunci rabdare,rabdare,partea cea mai grea pt.mine. Un bun venit fetelor noi si mult,mult succes. ![]() Pup toate fetele care s-au gindit la mine si Doamne Ajuta tuturor. |
exact asa am avut si eu 2 de 8 celule si unul de sase si a fost cu succes....puuup puiutzii din burtika sa se lipeasca de mami
5+
balanta_tm spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui daniela74 Prietenele mele dragi, scuze pt.``intirziere``dar eu abia m-am trezit. Am 3 embrionasi in burtica,2 de 8 celule si 1 de 6,foarte buni dupa spusele doctoritei.Eu sint optimista si cred ca de data aceasta macar unul,ca sa nu cer prea mult,o sa ramina cu mine,cu noi. Beta pe 6 octombrie,pina atunci rabdare,rabdare,partea cea mai grea pt.mine. Un bun venit fetelor noi si mult,mult succes. ![]() Pup toate fetele care s-au gindit la mine si Doamne Ajuta tuturor. |
daniela74
, sa fie cu noroc si sa vii cu un beta mare!