FIV 243

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrix69 spune:

... atunci go for it... Cat despre varsta, eu sunt nascuta in anul mentionat in nickname, deci am mai avut rabdare de 9 inseminari in total.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puffy10 spune:

Buna dragelor!
Ma confrunt si eu cu o problema. De la test bHCG, facut in 21 iulie (cand deja imi venise cm de o zi ) am mai avut o menstruatie la 42 de zile (1 sept.) si acum au trecut 23 zile (adica de 2 zile deja) si iar.... Mentionez ca eu eram foarte "regulata" adica 26-28 zile niciodata mai devreme sau mai tarziu. Dupa primul FIV nu am patit nimic, dar acum dupa cel de-al doilea m-a dereglat de tot. Poate sa fie de vina perioada mare de inhibitie (6-7 saptamani)?
A mai patit cineva asa ceva? Sunt tare bulversata si din pacate nu mai pot face niciun calcul pentru urmatorul FIV (care sper sa fie prin ianuarie - februarie).
Am facut si sondaje si calcule si am ajuns la concluzia ca mai asteptam putin, strangem banutii pana la sfarsitul anului si facem ultima incercare la Budapesta.
CastelanaC eu ... aproape mi-am revenit, deja pot sa vorbesc... ceea ce nu e o bucurie pentru cei din jur , mai tusesc dimineata mai rau si apoi cam gata.
Daniela74 cum a mers ET? esti bine?

Mergi la inceput

Catalina sau cine poate sa imi completeze si mie pe prima pagina: FIV 1-feb.2008 nrereusit, 6IA-nereusite, FIV 2-iulie 2009 nereusit toate cu dr. Cezara Bucur, sp. Giulesti, intentionez FIV 3 - in 2010 la Kaali-Budapesta, dr. Kovacs

endometrioza, 6IA, 2FIV
si inca mai incerc ...

Mergi la inceput

Pana voi pune si eu la semnatura semnul de graviduta si sa creasca nr. saptamanilor, deocamdata o sa am "istoria esecurilor" afisata...parca byti mai are "istoria" la semnatura.

endometrioza, 6IA, 2FIV
si inca mai incerc ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

puffy: eu zic ca e de vina tratamentul, incluzand si perioada de inhibare. Si eu, inainte de primul FIV, aveam CM regulat, dupa care s-a dereglat un pic dupa primul FIV. Dupa al doilea s-a dereglat si mai tare. Acum ma pot astepta sa vina CM de la 23 zile la 30... Ceva planificare? Nimica in conditiile astea. Ne acomodam si noi cu asta, numai sa nu apara menopauza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Buna fetelor,urez si eu bun venit fetelor noi(Libra,Beatrix) si multi pupicei pentru toate fivoasele

Mergi la inceput

Fetelor,voi ati avut dureri de burtica dupa FIV? Pe mine ma doare ca si cum ar trebui sa vina uratii, sper sa nu fioe un semn rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

cora stai linistita...e normal sa ai durerile astea, asa le-am avut si eu, ziceam ca acus acus imi vine ciclul la cum ma durea, chiar si acum am momente de-astea insa iau nospa si dau fugutza in pat...burtika

5+

Mergi la inceput

Daniela-ce faci,cum te simti,acum cu puii la purtator?
Alrak-sunteti bine? Bebelul este cumintel?
Castelana-sa te refaci repede si sa ai grija de bebe
Brunadria-rusineee,sa te gandesti tu la fumat

Mergi la inceput

Taty ana-multumesc, m-am mai loinistit un picut,asa stau si eu cu no spa la indemana si cu zambetul pe buze,sunt inca optimista,azi sunt abia a 9 a zi de l;a punctie si a 6-7 a de la ET, vreau si eu

Mergi la inceput