FIV 243

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Libra spune:

Beatrix, mi-ai raspuns mie, dar ai nimerit-o si cu sensibilitatea. Te pregatesti pt. FIV tot cu dr. Moisa? Eu nu am gasit-o in nici una din echipe si ma intreb ce rol va avea dansa in continuare.

Bru, intai scrii, apoi selectezi si la sfarsit apesi pe culori, B si I etc. Nu e ca la Word. Sau te refereai la altceva?

_
made in Romania, '73

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

buna dimineata fete dragi

libra si eu m-am mirat cind am auzit ca faci fiv cu dr Moisa,eu din cite stiu ea nu face fiv,cred ca v-a mai lucra cu cineva care face fiv la Giulesti,bafta iti doresc

dumnezeu ma va ajuta
_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
stimulare FIV 16 oct

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrix69 spune:

Libra, scuze, important e ca s-a inteles ce am scris...
Dna dr Moisa nu face fiv, dansa e androlog, se ocupa de pregatirea, tratarea spermei si face si inseminarile cu tot ce implica ele. Daca nu reusesti cu inseminarile, desi iti doresc din tot sufletul, te poate ajuta sa te recomande unuia dintre colegii care se ocupa de fiv-uri. Eu am rugat-o sa ma recomande dnei dr Dracea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Buna dimineata dragute fivoase,mult succes va doresc
Astept si eu cu mare nerabdare data de 1 octombriesa vad cum decurge prima intalnire pentru FIV.
O zi frumoasa va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

pysypisi mai este putin pana pe 1 octombrie. DD sa ajute sa fie cu reusita.
Brunadria, ca faci ?
Astept vesti .
Referitor la scrierea colorat sau bolduit, procedezi asa: selectezi textul care doresti sa apara colorat (bolduit...), apoi apesi pe sagetica de la "culoare" alegi culoarea, dai clik pe ea si gata.

tuturor si o zi luminata

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Multumesc Beatrix si Bytzi, acesta e raspunsul pe care il cautam: pe 15-16 octombrie o voi ruga si eu sa ma recomande d-nei dr. Dracea. Ar mai fi intrebari, 1000, de exemplu: cat dureaza pregatirea pentru fiv din momentul in care ma accepta un dr.? Pot sa aleg eu daca imi face fiv la spital sau la clinica privata (e o diferenta considerabila de pret)?

Bafta tuturor!

_
made in Romania, '73

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

arlak,bine fac ,acuma imi savurez cafeluta si ma gandesc sa aprind sa nu aprind o tigara
cora,ce faci draga , cum te simti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALRAK

pysypisi mai este putin pana pe 1 octombrie.
tuturor si o zi luminata

Doamne Ajuta!

Mersi mult draga ALRAK sa dea Dumnezeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrix69 spune:

Libra, tu cate inseminari ai facut pana acum? In general se "trece" la fiv dupa un numar de 6 max 9 inseminari nereusite. Analizele inainte de fiv dureaza max 3 saptamani. Desigur ca poti sa alegi daca vrei la stat sau la privat, si medicul - evident-, diferenta e in bani de vreo mie de euro in plus la privat. Conditiile sunt net diferite, iar diferenta se poate duce destul de usor pe diverse spagutze care le-ai da in spital.

Mergi la inceput

Beatrix, la a 2-a inseminare am inceput sa vb. despre FIV, iar dr. Moisa a spus sa mai incercam una, asa ca am facut-o si pe a 3-a. Nereusita. Stiu pe cineva care a facut 8 inseminari, apoi FIV si acum are gemeni. La 36 de ani nu mai am puterea psihica sa astept pana la a 8-a IA, de aceea sunt f. hotarat si dr. a inteles. FIV-ul e singura procedura in care mai cred.
"Doamne, pustii sunt casele fara copii, si triste inimile sotilor care n-au urmasi.".........................

_
made in Romania, '73

Mergi la inceput