Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 108
Raspunsuri - Pagina 18
mikka spune:
Araceli, Magdita, multumesc de urari, sper si eu sa ii pregatim o fratioara, cum zice pitica mea. Lucram intens, ca voi toate!
De luna asta reincep monitorizarea, si tare ma necajeste ca am de traversat jumatate de oras ca sa mai stau dup-aia inca 2 ore la usa. Dar mi-e drag sa ma uit la burtici, sa-i mai vad si pe piticutzi cum misca la stanga si la dreapta, si emotiile parintilor care asteapta o veste buna de la doctor cu sufletul la gura... E o perioada tare frumoasa, pe care cu siguranta o s-o aprecieze toate sufletzelele aspirante de aici!
anaconda2 spune:
Buna fetele
! Intru sa mai citesc si eu cand am timp ...
Am mai pus ceva la "poze" , daca vreti sa vizionati 
Va pup .
aerlilian spune:
Ana , este bestial piticutul!Arata splendid si am senzatia ca aluat serios in greutate!Mai povesteste-ne de el, de tine...Te-ai refacut, esti bine?

tamaryllis spune:
Felicitari, Ana! E un falcos tare frumos! Sa-ti traiasca! Si ce pozici interesante!
incepand cu anul 2010 voi fi o
fericita!
magdita spune:
Neata dragelor,
Ana
, e un scump baiatul tau. Felicitari din suflet
.
MamiLali
, nu cred ca poate fi ceva grav. Multe lucruri se vad la eco de trim II, care pana la urmatoarea eco dispar :umflaturi, chisturi craniene, stiu asta de la prietene sau chiar de la cumnata mea. Asa ca nu te stresa inutil. Te sun azi
.
Lilisor, Tamitu, Mikka si toate fetele
si sa aveti un inceput de we minunat 
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla
din nou, iar atunci va fi perfect!
elly_me spune:
Ana- ce dulceata de puiutz- ce bucalai are- iti vine sa-l ciupilesti
Lali- stai linistita- nu te stresa - sigur este ok 

Araceli- 

Luna viitoare cred ca fac stimulare cu menopur.
Am trecut de faza clomifen/ gonal.
Cu clomigen nu am "produs" nimik; iar cand am facut gonal am avut un folicul amarat de 16mm.
Oricum nu as vrea sa iau clomifen- pt ca am si endometrul ff mic 6.1mm
-iar clomifenul afecteaza endometrul.
Asa ca mai bine puregon/menopur.
Desi - ma gandeam -inainte- sa bag stimulare sa fac un trat naturist (1luna)- poate mi se mai imbunatateste endometrul: vitamina E; naprasnic ....
Voi vedea.

Elly
Astept, astept si iar astept .....
jasmine30 spune:
Anaconda sa iti traiasca puiul !!!
Am o rugaminte la tine. Imi poti spune te rog ce tratament ai luat tu pt trombofilie inainte de a ramane gravi? Pt ca eu am MTHFR cu aceleasi efecte ca si factorul V Leiden.
Tu cand ai pierdut sarcinile ai sangerat sau din cauza tratamentului de sustinere se opreau din evolutie dar nu apareau si sangerari.
Tu crezi ca ai reusit sa ramai gravi repede si din cauza tratamentului pt trombofilie?
Scuze ca pun atatea intrebari dar sunt tare stresata cu trombofilia asta ereditara...
Pup toate Tutunicile !
anaconda2 spune:
Merci fetelor
! Intradevar , e o minune de copil !!
Lili , cand am iesit din spital , mi-a spus pediatra ca ar trebui sa ia bb 200 gr ...pe saptamana
, or al meu a luat 1.300 kg in 2 saptamani ! cu lapte praf...ptr ca san nu am..
Eu sunt ok , m-am refacut dupa cezariana f repede , inca din spital as zice...
. Nu am , si n-am avut o clipa stare pana acum , desi trebuie sa stau mai mult in pat . Saptamana viitoare sper sa ajung la T la control . O sa il duc si pe bb , sa-l vada
.
Jasmine ,
Primul pas este sa ramai gravida , apoi ar trebui sa faci tratament cu Clexane imediat ce se vede sacul in uter . Nu am facut un tratament special inainte . Am luat dupa ce am ramas doar Aspenter si am facut Clexane , vreo 3 luni . Nu se pierd sarcinile din cauza vreunui tratament de sustinere .
Eu n-am sangerat , doar a vazut la eco ca sunt oprite din evolutie . Una la 5 sapt(care s-a eliminat ca un cm normal) , si alta la 8 , care a necesitat si chiuretajul .
Ma intrebi daca am reusit sa raman gravida datorita trat de trombofilie . Nu are legatura...
Am ramas cand a vrut Doamne Doamne , natural , dupa 6 IA , cum bine stiti...
Deci , totul e sa ramai gravida , apoi incepi cu Clexane , Aspenter , si Pregnil neaparat ! O sa-ti spuna T la momentul potrivit . Bafta!
Araceli spune:
Ana, felicitari pt bb, e un copil tare reusit...
Elly, la mine a fost foarte buna vit. E pt endometru, in conditiile stimularii cu clomifen. Ai grija insa ce tratament naturist alegi, pt ca, daca nu e ales cu grija, iti poate face mai mult rau decat bine. De ex, eu stiu ca naprasnicul trebuie luat dupa ovulatie, pt ca este progesteronic.
toate fetele
pony spune:
Buna Tutunici
Ana ai o minunatie de flacau!Sa-ti traiasca si sa creasca tot asa.Ce lapte ii dai ca noi suntem tare pretentiosi si am incercat cam de toate.
Noi am facut botezul, am fost tare raciti dar acum suntem mai bine.
fericita posesoare de
Raducu