Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 108
Raspunsuri - Pagina 19
anaconda2 spune:
Pony , ii dau PreNan . Acesta se da pana pe la 5 kg , este ptr prematuri (nascuti mai mici de 3 kg).
Unii copii il tolereaza , altii aud ca nu prea..
pony spune:
Ana, multumesc mult pentru raspuns.Noi am depasit greutatea de 5 kg.Primul lapte pe care i l-am dat a fost nan dupa milupa, si dupa humana.Mai am putin si le incerc pe toate
fericita posesoare de
Raducu
laviniac_27 spune:
Buna fetelor,
Din pacate nu revin cu vesti bune. Intr-adevar Araceli are dreptate, un test negativ este clar ca nu este sarcina. In aceasta dimineata m-au luat durerile de burtica ca inainte de CM, asa ca il astept, nu mai este nimic de facut. 
Ar trebui sa merg la Bucuresti la a doua luna de monitorizari, dar swerviciul nu-mi permite asa ca voi incerca fara, macar acum stiu ca ovulez. Daca tot nu iese nimic voi trece direct la IA, nu mai am rabdare. ma puteti ajuta cu info despre IA, costuri, procedura in sine, cat dureaza si in ce consta exact?
Va pup.
lorelix spune:
Anaconda, ai o frumusete de baiat.
Sa va bucurati de el si sa fie sanatos.
Abia astept sa-mi vad si eu flacaul

Eu miercuri sunt la Tutu pe la ora 15:00 poate ne vedem sa-ti vad puiutul.

LORELIX
DANIEL 35+
TRIMESTRUL III
sa fie SANATOS!
anaconda2 spune:
Lorelix , nu cred ca vin miercuri , poate vineri .
Tu nasti prin cezariana ? Ai stabilit ceva cu T ? Ce varsta ai ?
lorelix spune:
Ana,
in principiu am vb dar fara detalii.
Voi vb si miercuri.
Am 36 d ani, el zicea ca nu-i probl , nasc cu cezariana.
D c nu ai facut cu epidurala?
TE pup si numai bine.
LORELIX
DANIEL 35+
TRIMESTRUL III
sa fie SANATOS!
magdita spune:
Neata dragelor,
Un inceput de saptamana reusit va doresc 
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla
din nou, iar atunci va fi perfect!
Araceli spune:
fetele si va doresc o saptamana excelenta, plina de vesti bune.
Lavinia, pt inseminare iti trebuie si mai multe drumuri decat pt monitorizare, trebuie sa mergi la dr. cel putin o data pe zi, incepand cu ziua 9-10. Trebuie sa vorbesti cu dr inainte, sa iti dea tratament de stimulare (mie nu a vrut sa imi faca IA pe cm natural, desi nu aveam probleme cu ovulatia).
In ziua inseminarii, vei merge cu sotul la dna dr. matei pt a dona mostra (iti va spune dl dr sa o suni, dansa te va intreba la ce ora ti-a spus dnul dr ca faceti inseminarea si, in functie de asta, va va chema la dansa cam cu 2 ore mai devreme, pt a prepara mostra)
Apoi fugi la dnul dr cu mostra repejor, ii spui ca esti la inseminare si te va primi imediat, nu vei sta la coada. Procedura e f simpla si rapida, un pic dureroasa, dar suportabila. Apoi te mai tine un pic intinsa pe masa, vreo 15 min, si gata.
Preturile sunt: 200 monitorizarea, 250 la dr. Matei prepararea si 250 la dr. T inseminarea. Daca e nevoie si de pregnyl, la clinica 75 injectia + 10 "manopera"
Sper ca ti-am fost de folos cu aceste info, daca mai ai nevoie de alte info, iti raspund cu placere.
mada23 spune:
Ana..
bucalatul cel mumos 
, te topesti nu alta 
Lorelix...
nastere usoara 
Am reusit si eu vineri sa vin la un control, am stat de am inebunit, dar asta e, dr a avut o urgenta si a venit pe la 3 fara ceva, vestile sunt "bune" in sensul ca nu am chist, durerile sunt de la ovulatie, aveam un mic gigant care era gata sa faca poc, ne-a spus cand sa prestam si ne-a mai lasat natural vre-o 5 luni si apoi poate mai facem una, alta.
Mi-a facut bine vizita, am plecat cu moralul ridicat, mi-a dat sperantze, restul tine de ce vrea DD.
poopi la fete
Madutz
ingerash din ceruri, mami te iubeste 28.05.2009
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi
www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
Araceli spune:
Mada
, ma bucur mult ca totul e bine la tine. In plus, iti permiti sa mai astepti, la tine s-a intamplat o data minunea si e doar o chestiune de timp pana se va intampla din nou. La fel si la magdi.
Eu am hotarat dupa 5 luni de la tratamentul cu dipherelline sa fac un pas inainte - cu stimulari, inseminari-pt ca lucrurile nu s-au miscat cum trebuie la mine, din pacate. Sper ca una din inseminarile viitoare sa fie cu noroc si sa nu ajung la FIV, pt ca, recunosc, imi este foarte teama ca voi ajunge acolo...