Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 108
Raspunsuri - Pagina 17
magdita spune:
Lavinia
, Doamne ajuta !
Elly

Mikka
, tu ai deja un bebe si lupti pentru bb2 sau ai pierdut vreo sarcina mare
?

Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla
din nou, iar atunci va fi perfect!
Araceli spune:
fetele.
Lavinia, bafta multa, asteptam vesti bune, avem nevoie de 
Elly, bafta multa azi, poate accelereaza ritmul foliculii tai lenesi
L-ai intrebat pe dr. T ce sa faci? Nu mai tin minte daca ai facut stimulare, dar probabil asta iti va da luna viitoare...dar Doamne ajuta sa nu mai fie cazul luna viitoare
tannoo25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mikka Tannoo, merci de info! Despre incredere nu'sh ce sa spun, avand in vedere ca e un topic al pacientelor lui Mikka |
"pe de alta parte" ... bine zici ... insa, si la femei, pot exista o multime de alte cauze
... rinichii pot fi un exemplu
...succes !
si cum zici si tu ... sa nu ii faci prea multe vizite
laviniac_27 spune:
Buna din nou,
Se pare ca norocul ma ocoleste si luna asta. Am facut testul azi, in Z30, aseara s-au implinit cele 14 zile de Arefam.Sa fie oare prea devreme pentru test? Sa mai sper?
Of. A mai trecut o luna de speranta.
va pup.
mikka spune:
Tannoo, da, pot fi mai multe cauze. Acuma, o sa ma mai 'caut' si pe la alti medici, sa mai vad si alte pareri in afara de 'mai incercati'. Ca daca mai aud de la vreunul asa ceva, o sa-i spun 'Zau, sa mai incerc?? Ce idee, nu m-as fi gandit...' 
Magdita, am o obraznicutza smechera de 4 ani jumate, si il pandesc pe bb2, care s-a ascuns bine, deocamdata. Am nascut natural si nu s-a desprins placenta, si atunci dr a trebuit sa o scoata, cat cu chiureta, cat cu mana bagata pan' la cot, de am zis ca am nascut 2, nu unul...
Poate sa se fi infundat vreo trompitza, cine stie ce s-o fi intamplat.
bellla77 spune:
Buna tutunici
Din pacate nu o veste buna ma scoate din birlog ci o serie nesfirsita de aberatii.
In ce tara traim o sa iesim la 65 de ani la pensie sau poate nu,se vrea legalizarea drogurilor si prostititiei in schimb se scoate in afara legii inseminarile si FIV cu plata.Da intradevar trebuiesc facute fara plata dar pe ce baza atita timp cind infertilitatea nu este considerata o boala.
Haideti sa emigram cu toti sa-i lasam pe parlamentari sa conduca o tara fara populatie. Glumesc desigur
magdita spune:
Neata dragelor,
Lavinia
, in mod normal, daca ar fi sarcina, ar aparea II in ziua 14. Insa poate e totusi prea devreme.
Mikka, sa-ti traiasca smecherasul si sa-i faci rapid o surioara
.
Bella
, aparusi? Stai linistita si nu te mai stresa inutil, sigur lucrurile nu raman asa. O sa vezi. A propos, o vazurati pe dr.M la ProTV azi-dimineata
? Cred ca interviul era filmat la clinica
.
Pup toate fetele si sa ne auzim cu vesti bune
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla
din nou, iar atunci va fi perfect!
elly_me spune:
Salutare
Se pare ca nu am noroc
Sunt in Z24 (cred) si nu creste niciun folicul.
Dar ma mai duc si vineri.
Oricum se pare ca avem parte de vesti bune: inseminarile si fiv-urile vor fi gratuite
Dar vorba lui T "si cine crezi ca ti le face gratis".
Oricum nu asta conteaza- daca as sti ca se-ntampla sigur minunea nu m-ar mai interesa.
Oricum de luna (sau cand mi-o veni) viitoare bag stimulare si merg pe inseminari.
Eleia- nu am facut stimulare luna aceasta.
LAli- tare suparici erai ieri
Eu te stiu mai zambitoare- de ce erai asa de serioasa?
Nici nu am indrasnit sa te deranjez.![]()

Elly
Astept, astept si iar astept .....
Araceli spune:
Mikka, mamica fericita, spor la bb2. Iti doresc sa-i daruiesti fetitei cat mai repede un fratior sau surioara
Lavinia, din pacate, cred ca testul tau arata adevarul
...in mod normal, chiar daca nu e un test prea grozav, la 14 zile dupa ovulatie e concludent...
Elly
, luna viitoare ne luam de manuta si mergem impreuna la inseminare la dr T. Probabil ca tie o sa-ti dea stimularea usoara, cu clomifen. Eu sunt veterana si trec la puregon sau gonal...
lalitica2000 spune:
elly, asa este, eram cam suparata, mai precis ingrijorata deoarece Iosup gasise 2 chestii la bebe si desi mi-a spus sa nu ma ingrijorez ca, cu siguranta la morfologia de trim III nu vor mai aparea nu puteam sa fiu linistita pana nu vorbesc cu T. De abia dupa ce m-a linistit si Tutu m-am mai relaxat cat de cat dar tot astept cu nerabdare morfologia de trim III si pentru linistea mea voi repeta si morfologia la un alt dr sa vedem daca se vor vedea acelasi lucruri.
Aseara povestind cu Ralace am facut la Tutu, chiar i-am spus ca mi se pare ca te-am vazut acolo cand am iesit din clinica dar pentru ca eram in viteza nu m-am uitat atent si cand am ajuns acasa si mi-a zis sotul ca cineva i-a spus de la clinica ca Laura tocmai a plecat am stiut ca tu erai[:D. Iti doresc sa-ti apara foliculii aia norocosai sa poti merge mai departe.
Lali
21+