Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 108

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Magdita, pt info. Io zic ca nu-s probleme, dar ma gandesc ca poate totusi s-a infundat ceva pe acolo pt ca la nastere nu mi s-a desprins placenta si dr a trebui s-o chiureteze. Poate atunci s-o fi infundat vreo trompitza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_mada spune:

Salutare.Spuneti-mi va rog,anestezia pt HSG facut de dr.T este generala?Si de ce se face anestezie;e prima oara cand citesc despre HSG sub anestezie,nu ca nu m-ar incanta ideea,ca am inteles ca e dureroasa procedura,dar sunt curioasa care e explicatia.Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana_mada

Salutare.Spuneti-mi va rog,anestezia pt HSG facut de dr.T este generala?Si de ce se face anestezie;e prima oara cand citesc despre HSG sub anestezie,nu ca nu m-ar incanta ideea,ca am inteles ca e dureroasa procedura,dar sunt curioasa care e explicatia.Multumesc.

Ioana, e o confuzie. Dr.T nu face HSG ( histerosalpingografie) pentru ca nu e de acord cu procedura, ci HSC ( histeroscopie ), care verifica uterul in interior sau laparoscopie prin care verifica functionalitatea trompelor, uterul pe exterior si ovarele. Si ambele proceduri nu le face decat cu anestezie generala.

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_mada spune:

Multumesc pentru explicatie.Am priceput si eu in final.Mi se parea mie ceva ciudat cand am vazut ca vorbiti de 800 lei pt histero.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniac_27 spune:

Buna fetelor,

Nu am reusit sa vb cu voi, insa maine sper sa revin cu o veste buna. este ziua testului! Imi este teama, nici nu stiu daca sa sper sa nu, nu stiu cum arata un test cu 2 liniute si imi doresc din tot sufletul sa apara odata.
felicitari gargarita pt sarcina, sa dea Dumnezeu sa fie o sarcina usoara sin un bb asa cum ti-l doresti!
Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mikka

Neatza, doamnelor!

Intrebare la voi: T mi-a dat urmatoarea schema: monitorizare 2 luni, apoi spermograma, apoi inca o luna monitorizare, apoi laparo + hystero, adica schema clasica, din cate stiu...

Am facut prima luna de mmonitorizare, a doua luna e octombrie, si vreau ca sotzu' sa mearga la spermograma. T mi-a dat un nr cu multi de 9 si nu stiu ce e acolo: o clinica, un laborator, ceva? Nu vreau sa am surprize cand sun, sa ma loveasca un pret de-ala de ma ia ameteala.
Histero si laparo se fac impreuna de T la Elias sau la clinica? Intreb ca mi s-ar parea normal sa fac intai histero, sa vada ce e de vazut pe acolo, si apoi laparo, daca e cazul (n-am chisturi, n-am fibroame, am deja o nastere cu ceva complicatii la placenta)... As intelege doar in ideea ca nu facem 2 anestezii totale, desi stiu ca histero se poate face si fara anestezie...

Am citit pe prima pagina, insa nu mai stiu daca info sunt de actualitate

Mikka

buna; acolo unde te-a trimis tutunaru e clinica lui; inainte de a merge sotul tau ptr spermograma, sun-o pe dr matei, caci ea este biologul care se va ocupa de "proba"; si am inteles ca are ceva probleme de sanatate cu mama ei si s-ar putea sa fi plecat deja din tara;
in ceea ce priveste conditiile de acolo ... o camera tapetata cu faianta rosie si un tv care merge pe un canal xxx ...
costul spermogramei - 200 lei; rezultatul il poate lua in 60 min max ( daca asteapta );
daca ai nevoie de nr de tel al dr matei, spune-mi ...
succes !
( ca fapt divers, crezi in tutunaru ? )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Araceli- eu nu am facut nk la monitorizare
Nu cresc foliculii
Azi sunt in Z24

De obicei cresteau prin Z21-22.

Oricum - ma duc si azi la monitorizare.
Poate o gasi ceva sa masoare

Sarrah- ti-am dat adresa pe PM.

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Tannoo, merci de info! Despre incredere nu'sh ce sa spun, avand in vedere ca e un topic al pacientelor lui . Mi s-a parut ciudat ca nu se uita pe analize, nu te intreaba mare lucru si dupa 2 luni te baga direct in histero si laparo, dar, pe de alta parte, cam astea sunt cauzele la femei. Mi se pare flegmatic, dar fetele de aici care il cunosc de mai multa vreme spun ca se ocupa de ele si le stie istoricul. Acuma, sper sa nu fiu decat o pacienta in trecere prin cariera lui, sa nu apucam sa ne imprietenim prea tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

neatza fete dragi,

gargarita, felicitari pentru sarcina. Uite ca apar si reusite de-ale lui Tutu la FIV si/sau Inseminare. Sa ai parte de o sarcina usoara si un bebe sanatos la termen.

sarrah, tare ma bucur ca ai mai trecut pe aici si imi pare tareee rau ca nu a fost sa fie nici luna asta.

Sper ca in curand sa apara cat mai multe teste cu II liniute ca doar cand se numara mai bine bobocii decat toamna.

acu fug si eu sa citesc noul subiect deschis de mada.

Lali 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleia spune:

'Neata fetele
elly_me bafta astazi la monitorizare.

tannoo25 voi ce mai faceti acum? tot monitorizari?

laviniac_27 tinem pumnii ptr maine sa fie .

Mergi la inceput