Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 108

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebe2008 spune:

GARGARITA, sarcina usoara si un bebe sanatos! FELICITARI!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Woau ce s-au adunat "vechiturile"

Fiindca unele dintre noi nu-si mai gasesc locul,nemaifiind pacientele dr Tutunaru, am deschis un nou subiect sa vorbim vrute si nevrute fara a deranja pe nimeni, asa ca daca imi impartasiti dorinta va invit aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=143213

Madutz

ingerash din ceruri, mami te iubeste 28.05.2009
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Salutare fetele,

Araceli- am fost si eu la monit.sambata- erau ff multe fete.
Cu siguranta ne-am vazut.
Nu mi-a spus nk dr.
Nici nu a masurat.

As fi vrut sa-mi spuna si mie ca am macar un puisor mai rasarit- dar ...

Nu imi pierd speranta.

Daca era vreunul mai rasarit - era bine sa fac inseminare.

Oricum luni - ma duc din nou- la cabinet.
Revin cu vesti.

Sarrah- ma bucur ff mult ca te-am scos din "barlog".

Multa bafta- si te asteptam cu vesti II

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandyprs spune:

Gargarita FELICITARI!Sarcina usoara si bb sanatos!
Eu n-am mai intrat de mult va citesc mereu.Fetita e vioaie si e bine sapt viitoare merg la control.

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata dragelor,

Ce ma bucur ca au aparut "vechiturile".
Sarrah, ma bucur ca ai scris, nu mai stiam nimic de tine. Facusi testul ?
Sandy, ma bucur ca fetita ta e bine. Te asteptam mereu cu vesti la fel de bune .
Bebe, Machusica, mamicile noastre dragi, care nu ne lasa si nu ne uita .
Elly, imi pare rau pentru rezultatul monitorizarii, insa persevereaza, poate apare ceva pana la urma .
Araceli, Doamne ajuta sa fie luna cea mare si sa scapi de alte stimulari .
Madutz, te felicit pentru deschiderea celuilalt subiect. Poate apar mai multe fete care nu mai sunt pacientele dr.-ului T si nu isi mai gaseau locul la subiectul nostru .

Pup toate fetele si sa aveti o saptamana usoara .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Buna tutunici
Sarah.. te asteptam oricum pe la noi, chiar daca nu ai vesti, pt prospatura
Ely... of naravasii se lasa asteptati, dar las ca apar ei, acushica
Magdutz.. fata draga
Sandy.. o ce mare a crescut pitica , ne bucuram de vesti

Vineri vin la un control la Tutu mai vine cineva? cu ce fete frumoase ma gasesc?

Madutz

ingerash din ceruri, mami te iubeste 28.05.2009
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

buna seara dragutele mele,

magdita- facui testul si iesi doar o liniuta ! din nou imi vine sa mai trag una cu pix rosu (cu gel iese perfect, am incercat)! sunt in Z31 si nimic (de la arefam)!

mada- in ianuarie fac 2 ani de cand merg la dr T si 4 ani si jum de cand incerc sa raman insarcinata ! cred ca ma incadrez undeva la mijloc intre "vechituri" si "prospaturi" . legat de ceea ce ti-a aratat sotul tau azi...nu stiu cat e de bine...si eu am certificatul de deces si bratarica pe care a purtat-o bebelusul meu si simteam nevoia sa le tin langa mine...mai rau imi faceam...plangeam tot timpul...le-a ascuns al meu si...e mai bine ca nu le mai vad ! dar procedeaza cum iti spune tie inima . o sa ne tinem noi copilasii in brate pana la urma ! te imbratisez !

aerlilian
- nu ai mai facut radiografia, simti tu ceva ! pup urmatoarea graviduta !

felix- stiu ca mai citesti uneori...asteptam sa intri sa anunti cele 2 liniute !

elly- poti sa-mi lasi adresa ta de mail, vreau sa-ti soptesc ceva

adriana - asteptam vestea cea mare !

lali- am inteles ca face "viraje" bebelul motociclist ! sa vezi mai tarziu cd va incerca sa se ridice pe o roata !!!

salutari si pentru georgia, rala, aris, jasmyne si toate cele nementionate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Neatza, doamnelor!

Intrebare la voi: T mi-a dat urmatoarea schema: monitorizare 2 luni, apoi spermograma, apoi inca o luna monitorizare, apoi laparo + hystero, adica schema clasica, din cate stiu...

Am facut prima luna de mmonitorizare, a doua luna e octombrie, si vreau ca sotzu' sa mearga la spermograma. T mi-a dat un nr cu multi de 9 si nu stiu ce e acolo: o clinica, un laborator, ceva? Nu vreau sa am surprize cand sun, sa ma loveasca un pret de-ala de ma ia ameteala.
Histero si laparo se fac impreuna de T la Elias sau la clinica? Intreb ca mi s-ar parea normal sa fac intai histero, sa vada ce e de vazut pe acolo, si apoi laparo, daca e cazul (n-am chisturi, n-am fibroame, am deja o nastere cu ceva complicatii la placenta)... As intelege doar in ideea ca nu facem 2 anestezii totale, desi stiu ca histero se poate face si fara anestezie...

Am citit pe prima pagina, insa nu mai stiu daca info sunt de actualitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata tutunici,

Sarrah, imi pare rau pentru testul negativ. Sper din suflet sa ne vina si noua randul cat mai curand, sa ne bucuram de o sarcina, sa simtim cum creste viata in noi si sa ne tinem puiutzii in brate sanatosi, sa ne bucuram de primul zambet, de primii pasi, de primele povesti citite la culcare . Visez, visez, visez ... Dar am convingerea ca visul va deveni realitate .
Mikka, numarul ala cred ca e de la noua clinica. Am auzit, ca, mai nou, acolo spermograma costa 200 lei . Legat de laparo si histero, informatiile de pe prima pagina sunt actuale, inca. Nu le mai face pe amandoua odata, pentru ca laparo nu face decat la spital,iar histero decat la clinica si numai cu anestezie. Stiu ca multi medici fac histero exploratorie fara anestezie, dar dr.T o face doar cu anestezie. La spital am inteles ca va costa laparo, nu stiu cat. Iar la clinica, histeroscopia de investigatie era 800 lei, iar cea operatorie era 1000 lei. Eu te sfatuiesc cand dai telefon, ca tot trebuie sa iti programezi sotul la spermograma, sa intrebi si de laparo si histero, dar si de preturi. Daca sunt modificari, le facem si pe prima pagina. Bafta multa.

Pup toate fetele si sa aveti o zi frumoasa.

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Araceli spune:

toate fetele.
Sarrah, imi pare rau pt testul negativ. Iti urez ca urmatorul test, luna viitoare, sa-ti aduca numai zambete si bucurie
Elly, cum a fost la monitorizare ieri? Asteptam vesti.
Eu m-am documentat si am intrebat despre puregon si gonal, urmatoarea mea schema de stimulare. Din pacate, nimeni nu garanteaza ca o sa reactionezi bine, fiecare organism reactioneaza in felul sau...iar puregonul este fff scump, in functie de doza de tratament prescrisa, costa intre 700 si 2500 RON. Acuma sper ca n-o sa-mi dea dr T doza maxima. Sau daca-mi da, macar sa fie cu succes, pt ca n-o sa pot sustine astfel de cheltuieli luna de luna. Pe langa banii astia, mai trebuie si 700 RON monitorizarea si inseminarea...
Magdi ,multumesc pt urari. Eu insa nu sunt prea optimista pt luna asta. Am impresia ca n-am nici o sansa sa raman natural, imi pun insa sperantele in inseminari...

Mergi la inceput