Informatii utile Constanta 21

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alaura21 spune:

salut fetelor!!!
ce faceti???
nu mai intrati pe aici?
eu am facut stimulare luna trecuta ,si azi sunt ziua 36.ieri am facut test,azi am facut test.....si a iesit si a doua liniuta........cei drept nu este la fel de intensa ca cea de control....dar....acummmm astept pana sapt viitoare sa fac eco.NU_MI VINE SA CRED....de-asta nu vreau sa ma entuziasmez foarte foarte tare....desi deja sunt in al 9-lea cer...totusi am nevoie sa-mi spuna altcineva ca e adevarat...
pup....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu73 spune:

alaura, esti in a 36-a zi si tu inca ai dubii, ba mai mult s-a si vazut a doua liniuta!!!!!
FELICITARI!!!!
si fii increzatoare.
asteptam sa faci cinste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Alaura, sigur e sarcina! A doua liniuta nici nu trebuie sa fie la fel de puternica precum cea de control, trebuie pur si simplu SA FIE!

Mergi la inceput

multumesc pt felicitari fetelor.azi am mai cumparat un test.il fac maine de dim.....maine ma programez si la dr....simptome nu am ...doar ca ma doare burta....si ma inteapa mijlocul....dar....altceva...nu...
SA AUZIM DE BINE
pup dulce pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

alaura Felicitari pt samburel! Poti face beta hcg ca sa fii sigura deshi nu cred ca testul a greshit. Nici la mine nu s-a vazut a 2-a liniutza prea intensa. Uite aici si aici.

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia si Sofia Alena

album bb-lushe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Alaura, ce-mi vad ochii?Ai reusiiiiiit!Bravo!Bravo!Bravo!A doua liniuta pal?Ca la mine! Uraaa!Bravo mai fata draga!Doamne ajuta!
Angelique .Ce face Pupicu' ala micu si frumos?

+32 cuGeorge-Theodor

AMR 7saptamani !!!
Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput

multumesc fetelor
inca nu am confirmarea de la dr...ca m-a programat pt pe 28 ianuarie....dar maine ma duc pe capul lor acolo si va trebui sa ma primeasca.......de cateva zile ma cam doare burta....si vreau sa vb cu dna dr...
Nu-mi vine sa cred ca am reusit de prima data.....azi-dimineata am mai facut un test....si este la fel...cred ca inca nu pot sa cred ca in sfarsit ni se intampla si noua....
Multi la toate fetele....si sa auzim de cat mai multe burtici anul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Alaura, inca odata felicitari! pana ajungi la dr, incepe sa iei acid folic o pastilita pe zi neaparat si daca mai ai dureri de burtica NO-SPA pana la 3 pastilute pe zi.

Citat:
citat din mesajul lui ellanik

Alaura, ce-mi vad ochii?Ai reusiiiiiit!Bravo!Bravo!Bravo!A doua liniuta pal?Ca la mine! Uraaa!Bravo mai fata draga!Doamne ajuta!
Angelique .Ce face Pupicu' ala micu si frumos?

+32 cuGeorge-Theodor

AMR 7saptamani !!!
Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Creste si invata tot mai multe, multumesc de intrebare! Mai multe despre noi poti citi in blogul de la semnatura. Nu imi vine sa cred ce putin mai ai si tu!

Barfe

Mergi la inceput

fetelorrrrrr
am fost azi si am facut eco(la gara,la dr mocanu)ca nu am putut ajunge la dr lutescu.........si nu a vazut nimic.....ba m-a mai luat si peste picior.de nervi am luat un alt test barza l-am facut acum seara si a iesit si a doua liniuta......si se vede destul de clar......ce credeti?????oare chiar sa nu fie...............pe 11 dec am avut ultima menstruatie (adica prima zi)
fetelor la voi cand sa vazut sarcina la eco?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui alaura21

fetelorrrrrr
am fost azi si am facut eco(la gara,la dr mocanu)ca nu am putut ajunge la dr lutescu.........si nu a vazut nimic.....ba m-a mai luat si peste picior.de nervi am luat un alt test barza l-am facut acum seara si a iesit si a doua liniuta......si se vede destul de clar......ce credeti?????oare chiar sa nu fie...............pe 11 dec am avut ultima menstruatie (adica prima zi)
fetelor la voi cand sa vazut sarcina la eco?????

Eu primul eco l-am facut la 6 saptamani si 2 zile ca sa fiu sigura si atunci am auzit si inimioarele pt prima data. Eu cred ca e cu ochishori, ai facut eco prea devreme, mai ai rabdare. Dar de ce te-ai gandi la un test fals pozitiv, ai luat pastile care ar putea influentza rezultatul, pt ca altfel atatea teste nu pot greshi? Nu exista teste fals pozitive (exceptand cele influentzate de medicatzie) asha cum exista fals negative.

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia si Sofia Alena

album bb-lushe

Mergi la inceput