Informatii utile Constanta 21

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

alaura Poti incerca sa faci eco la Medicover (pe Lapushneanu)...este bunicel si cred ca te primeshte si fara programare. Eu acolo l-am facut pe primul - cel de confirmare.

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia si Sofia Alena

album bb-lushe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alaura21 spune:

fetelor si eu cred ca este....pt ca testul de aseara nu a mai iesit sab pozitiv...au iesit ambele liniute la fel....plus de asta eu,am luat la inceputul lui decembrie clostylbegit si menopur,dar am sunat la dr si primul lucru asta am intrebat daca influenteaza testul pastilele alea....si a zis ca nu are cum daca le-am luat in dec si noi suntem in 20 ianuarie.
seara trecuta a fost f grea pt mn....si nu am de gand sa mai fac nimic pana pe 28....voi vedea ce zice dna dr L.eu nu inteleg cum se nr sapt....de la conceptie(adica de la ovulatie )ca daca e asa ar fi cam 3/4 sapt....sau de la ultimul ciclu......plus de asta....voi ati facut eco dintr-ala cu gel pe burtica?ca eu dintr-ala am facut....uffff....
sper din tot sufletul sa fie bine.....
si pupici la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Alaura, mie la 6 sapt si 4 zile abia mi-a vazut samburelul si asta cu sonda intravaginala. Cel mai bine ai rabdare (crede-ma, stiu cat de greu este) sau daca nu mai ai rabdare pana pe 28 du-te la Synevo si fa un BHCG pe care il repeti dupa 48 de ore.

Rezultatul ti-l da in aceeasi zi, chiar si pe e-mail sau fax si daca valoarea primului test se dubleaza la testul al doilea atunci sigur e vorba de sarcina in evolutie.

Tin pumnii!

Barfe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Alaura: FELICITARI!!!!!! Era si timpul sa mai vina barza si la Constanta!!! Sa fii sigura ca este sarcina!!!!
Ellanik: Ce repede a trecut timpul....mai ai putin si vine marea intalnire....unde vei naste?
Angelique: Ce surpriza.....nu ai mai scris la acest subiect de ceva vreme.......ma bucur ca ai revenit!!
Ioana: Cum evolueaza sarcina? esti bine?

Mergi la inceput

maria, si eu ma bucur ca mai apuc sa scriu din cand in cand, cu toate ca am inceput serviciul si nu imi vad capul. Tu cum mai esti?

Alaura, ce ai mai facut? faci BHCG sau mai ai rabdarica?

Barfe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Alaura sa fim seriosi.Nicio sarcina asa mica nu se vede la eco pe burtica.Prefer sa ma abtin de la comentarii la adresa medicului care ti-a facut tampenia asta.Sarcina se calculeaza din prima zi a ultimului ciclu regulat!!!Eu zic sa nu te mai ambalezi ca iei bataita.Poti face cum ti s-a zis beta si sa repeti la 48 de ore.Pt linistea ta.Dna L te-a chemat atunci ca sa vada ceva nu ...ce a vazut dr la care ai fost .Hai curaj!
Maria de cand nu te-am vazut!Ce mai faci?Care sunt planurile?Eu mai am putintel.De nascut nasc la Euromaterna cu dna L.
Ai intrebat de Ioana.Ea va avea o fetita careia s-au gandit sa-i puna numele Ema.Este bine dar nu mai are cont aici.I s-a sters din motive complicate.
Angelique, v-am vazut asta-toamna pe tine si pe Pupicu pe faleza .El, dragul de el admira niste scoici de pe o taraba si era atat de atent si de finut.Langa el era un alt baietel care se tavalea pe jos de nervi si mamica lui ii tot dadea la fund diverse ...Tare scump e Pupicel.Pupicei pt voi.
PS.Ai putea face un efort sa mai intri si pe la noi la Gravidute si mamici de Cta.S-au schimbat datele problemei acolo .

+33 cuGeorge-Theodor

AMR 6 saptamani !!!
Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Ellanik: Cum, Ioana nu mai are cont aici??? Daca ai timp sa-mi trimiti un pm cu ce s-a intamplat! Am remarcat ca nu mai e la fel forumul, sunt tot felul de discutii pe la diferite subiecte....pacat, mare pacat......
Eu nu mai am planuri.....acum astept intalnirea cu un endocrinolog de la Bucuresti sa vedem care sunt problemele cu tiroida...de fapt azi am refacut analizele si vom vedea...Doamne Ajuta sa fi fost ceva temporar!! In functie de ce-mi va spune dr. imi voi face si planuri...pana atunci incerc sa fiu optimista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui alaura21

fetelor si eu cred ca este....pt ca testul de aseara nu a mai iesit sab pozitiv...au iesit ambele liniute la fel....plus de asta eu,am luat la inceputul lui decembrie clostylbegit si menopur,dar am sunat la dr si primul lucru asta am intrebat daca influenteaza testul pastilele alea....si a zis ca nu are cum daca le-am luat in dec si noi suntem in 20 ianuarie.
seara trecuta a fost f grea pt mn....si nu am de gand sa mai fac nimic pana pe 28....voi vedea ce zice dna dr L.eu nu inteleg cum se nr sapt....de la conceptie(adica de la ovulatie )ca daca e asa ar fi cam 3/4 sapt....sau de la ultimul ciclu......plus de asta....voi ati facut eco dintr-ala cu gel pe burtica?ca eu dintr-ala am facut....uffff....
sper din tot sufletul sa fie bine.....
si pupici la toate

Eu eco de la 6 sapt + 2 zile tot cu endovaginal am facut si s-au vazut sambureii...la cel abdominal este imposibil sa se vada o sarcina atat de mica.
Varsta sarcinii se calculeaza asha: prima zi a ultimei menstruatzii este prima zi din cele 40 de saptamani de sarcina .

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia si Sofia Alena

album bb-lushe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alaura21 spune:

multumesc fetelor pt felicitari si pt sustinere...
nu ati mai intrat demult....ma bucur ca nu a-ti plecat de tot totusi....
pana joi pe 28 asteptam.....nu mai fac nici o analiza nimic....las ca totul sa vina de la sine....eu cred ca e bb....simt eu in sufletul meu....dar nu pot da frau liber fericirii pana cand nu imi spune dr ca este adevarat.
Nu stiu cum vor trece zilele acestea dar....vor trece...
Uitam sa va intreb....credeti ca e posibil sa-mi fie pofta sa fumez.......desi eu nu am fumat niciodata....ieri am vazut 3 pers fumand si as fi vrut si eu...macar un fum....dar m-am abtinut...
pup pe toate si va multumesc ca sunteti aici

Mergi la inceput

Alaura, ma bucur ca ai luat hotararea asta, te admir pentru vointa Sa nu te prind ca pui gurita pe tigare ca vin si te bat la fundul gol

Sa iei acid folic, ai inceput deja sa iei? Asta e recomandat sa iei inca din perioada in care "muncesti" sa ramai insarcinata

Ellanik, daca ne mai intalnesti pe undeva, fa-ma atenta, eu nu prea vad oamenii pe strada, zici ca sunt de pe alta lume ...

Barfe

Mergi la inceput