Informatii utile Constanta 21
Raspunsuri - Pagina 7
madaluta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catalina2307 Ma poate ajuta cineva cu o informatie? Stiti daca in Constanta se poate face INR-ul si unde ? Multumesc. Catalina www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170 |
din pacate nu stiu ce inseamna INR-ul...poate dc imi spui denumirea, imi dau seama daca am auzit de asa ceva la noi sau nu
madaluta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alaura21 salutare fetelor,se pare ca luna asta am ovulat,doar ca se pare ca un pic prea devreme, si foliculul nu a fost suficient de dezvoltat.luna viitoare trb sa iau clomifen si menogon. salut Yoanna80 am facut hsg(adica histerosonografie) la dna dr lutescu.am dat 350 ron la multi ani de 1 dec. pup paaaaa |
daca incepi stimularea sa nu cumva sa nu faci si monitorizare! e musai, da?
doamne fereste de suprastimulare, trebuie sa vezi cum stau treburile. Bafta multa. la mine a mers bine clomifenul, dar nu am raams insarcinata cand il luam.am facut pauza o perioada dupa care d-na lutescu mi-a recomandat menogon dar n-am mai apucat sa-l iau k s-a intamplat minunea... iti doresc si tie minuni de-astea!
si te rog mult insista sa faci mai multe echografii de monitorizare sa vezi ce se intampla totusi cu foliculii. e foarte important. Pregnyl ti-a dat?
bubu73 spune:
Felicitari pentru cavaleri dear beambi.
trebuie sa fie greu, insa satisfactia este asa de mare ca nu mai conteaza.
sanatate multa la toti trei.
alaura21 spune:
multumesc Madaluta,sa te auda DD,si sa-mi trimita si mie o minune.
si mie mi-era frica de o hiperstimulare,desi dr a spus ca daca se nimereste sa fie de sarbatori sa iau din z 7-11clomifen si apoi z 12-13 1 inj demenogon apoi prestat in z 17-18-19.dar cred ca fara echo nu voi lua nimic....
decat sa dau in altele...
astept sa vina si la mine minuneaa.....sa dea d-zeu sa fiu si eu mamica ,sau viitoare mamica in 2010.
pup pe toate
ankcta spune:
CRACIUN FERICIT DRAGUTELOR!
DEAR_BABBI FELICITARI!!!PT TINE SI PT FLACAI
ELANIK U CAT MAI AI?
NOUTATI?
ank
ellanik spune:
Sarbatori fericite tuturor si din partea noastra.
Anka uite jos cat mai am.Mie deja mi se face frica sa ma uit!!!
+30 cuGeorge-Theodor
AMR 9 saptamani !!!
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
ankcta spune:
ellanik mai e un pic!
Va tin pumnii sa fie usor, usor, usor. Am pierdut firul. Am trecut prin multe...dar ne-am reapucat d trb mai cu spor. Acum suntem in casa noastra. Poate da DD sa ne linistim.
si sa auzim numai d bine, sa umplem maternitatile din Cta numai cu si
ank
ankcta spune:
Fetelorrr, de ce nu mai intrati pe aici. Erau niste vremuri inainte......
Voi nu suportati sa fiti pe pagina 3
Chiar nu mai sunt aspirante din Cta?!
Constantencelor
ank
alaura21 spune:
sal
eu sunt aici.....
...dar nu am cinestie ce vesti....pana la urma am facut stimularea...acum astept mai am cateva zile si voi vedea.....
pup