Informatii utile Constanta 21

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bryny spune:

buna fetele!am o intrebare la voi...pe scurt istoria mea,in septemb am facut un FIV la viena la wunschbaby cu prof.Wlfraid si a fost un esec din cauza endometrului meu care sa subtiat de la chlomifem...de cand mam intors in tara la o saptaman mia aparut o mancarime urata in zona genitala si chiar o chestie albicioasa,eu pana acum toate analizele la lama leam facut la prodiacnostic,unde as putea sa merg in alta parte sami fac o lama???madaluta spunemi te rog cand ai timp ptin despre injectiile cu aloe,despre ce e vb ca acum aud pt prima oara la tine!multumesc anticipat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myshu20 spune:

buna, imi poate spune si mie cineva adresa exacta de la Synevo de la Trocadero?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui myshu20

buna, imi poate spune si mie cineva adresa exacta de la Synevo de la Trocadero?

Medicover - Bd. Alexandru Lapusneanu nr. 70.

33+ Katya Natalia si Sofia Alena

odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepotzeii mei, viatza la tzara, noi

AMR maxim 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Citat:
citat din mesajul lui bryny

buna fetele!am o intrebare la voi...pe scurt istoria mea,in septemb am facut un FIV la viena la wunschbaby cu prof.Wlfraid si a fost un esec din cauza endometrului meu care sa subtiat de la chlomifem...de cand mam intors in tara la o saptaman mia aparut o mancarime urata in zona genitala si chiar o chestie albicioasa,eu pana acum toate analizele la lama leam facut la prodiacnostic,unde as putea sa merg in alta parte sami fac o lama???madaluta spunemi te rog cand ai timp ptin despre injectiile cu aloe,despre ce e vb ca acum aud pt prima oara la tine!multumesc anticipat!

eu nu stiu exact ce si cum e cu aceste injectii, stiu doar k angeliquedeS avea probleme mari cu ovulatia si menstruatia ( in genul 2-3 menstruatii pe an) si in urma unor injesctii cu aloe facute si de ea si de sotul ei a ramas insarcinata natural.II poti trimite un PM si-ti poate detalia. Ii voi spune si eu pe mess sa intre aici si sa-ti raspunda cand va avea timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alaura21 spune:

salut fetelor
ce mai faceti?
nu am avut timp sa mai intru....
am facut hsg si e totul bn...m-a durut unpic ....
maine merg la echo pt ca se pare ca ovulez luna asta....marti aveam un folicul de 13 mm pe stanga....deci...sa vedem ce urmeaza....
va ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yoanna80 spune:

Buna Alaura
Imi spui si mie te rog unde ai facut HSG?

Mergi la inceput

salutare fetelor,se pare ca luna asta am ovulat,doar ca se pare ca un pic prea devreme, si foliculul nu a fost suficient de dezvoltat.luna viitoare trb sa iau clomifen si menogon.

salut Yoanna80
am facut hsg(adica histerosonografie) la dna dr lutescu.am dat 350 ron
la multi ani de 1 dec.
pup
paaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Ma poate ajuta cineva cu o informatie? Stiti daca in Constanta se poate face INR-ul si unde ?

Multumesc.

Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

stiu k dear bambie nu are timp sa scrie, asa k mi-am permis sa postez eu mesjul pe care l-a scris la odisee

Citat:
citat din mesajul lui dear_bambie

Buna dragele mele!
Am reusit, sa intru, in sfarsit putin pe net, nu am timp sa nici sa mananc, mai fur cate o ora pe zi de somn, dar cam atat.
Luni pe 23 nov, au venit pe lume, prin cezariana, prichindeii nostri: Darius Gabriel-2,800kg, Lungime 49, Scor Apgar 10 si Flavius Mihai-2,800kg, lungime 49 Scor Apgar 10.
Acum, suntem acasa, incercam sa ne acomodam, ne chinuim si cu colicii, desi credeam ca ii vor face mai tarziu
Va multumesc tuturor pentru urari, nu va mai enumar, sper ca intr-o zi sa am timp, sa scriu si povestea nasterii. Operatia a decurs f bine, problemele au aparut, la mine la o ora dupa nastere cu hemoragie puternica, hipertensiune, dar au trecut, acum am probleme mari cu hemoroizii, iar din cauza lor am fost nevoita sa intrerup alaptatul
Fetelor, ma opresc aici, k trebuie sa pregatesc lapticul. Este minunat sa fii mamica, ti se umple sufletul cand ii vezi si stii ca dupa ani de suferinta, tratamente si multe altele, Ai Reusit!

Va pupam cu mare drag!

38+ AMR 3 zile

comorile mele

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

WAW!!!!!
felicitari pt bbei dear_bambie ..sa fie sanatosi...

Mergi la inceput