laparoscopie giulesti
Raspunsuri - Pagina 3
MACARIE spune:
gata ..l-am activat 
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
coca1978 spune:
Gata am venit de la giulesti ,dar spre ghinionul meu dr IONUT nu a putut sa ma ajute in problema mea ,a vrut sa imi mai faca si el o histeroscopie sa vada si el ce este acolo dar am refuzat deoarece am mai facut 2 anul asta si mie frica sa nu dauneze cu ceva atatea operatii ,avand si 2 laparoscopii,ansa mi sa parut un dr foarte dragut dar foarte ocupat.
lalala13 spune:
va rog sa imi spuneti si mie niste scoruri..astept si eu o laparoscopie pe acolo
my somebody.... 
adyna_80 spune:
Pt. coca1978
Nu-ti pierde speranta...toate au o rezolvare..mai buna, mai rea.. important e sa speram ca se va incheia cu bine. Eu sper ca dupa inteventia asta sa ramn si eu graviduta si sa duc sarcina la fin.. trebuie...
Pt. lalala13
Din curiozitate la ce dr te operezi?
luminita1 spune:
acest mesaj ar fi special pentru adyna_80.eu am facut cu dr.ion HSG.Sunt foarte multumita de dansul.Problema mea este ca nu am decat o trompa permeabila si as vrea sa merg pentru laparoscopie.Te rog din suflet da-mi si mie mai multe amanunte.daca cu d-l doctor mai este inca un doctor,cam care ar fi sumele pentru ceilalti(ca stiu ce am patit cu dr.ion prima data si a refuzat categoric orice atentie).Mi-e teama de spitale, de durere, de tot ce tine de internari si mai ales de vestita clisma.te rog spune-mi dc ai fost nevoita sa faci clisma sau te-ai operat fara aceasta ,,operatiune".Incerc de 2ani sa ram,an insarcinata si am ajuns la capatul puterilor.te rog din suflet daca poti sa ma ajuti cu cateva raspunsuri.
Multumesc!
Mult noroc pentru toate fetele care au acesta problema si sa speram ca vom avea si noi copilul nostru.
luminita1 spune:
adyna acum am vazut ca esti din pitesti.eu acum m-am casatorit aici si sunt pacienta si d-nei dr.ionescu.prin intermediul dansei am ajus la dr.ion.
eu am programare la dr.ion la planing pe 23 noiembrie si sper sa ma opereze in decembrie ca simt ca nu mai am rabdare.Trebuie sa fac ceva ca nu se mai poate.Poti sa-mi mai spui te rog si ce analize iti mai trebuiesc pentru laparo?Scuze ca sunt prea insistenta si te-am bombardat cu intrebarile mele.
Multumesc si astept raspuns de la tine.
coca1978 spune:
LUMINITA activeazati PM .
adyna_80 spune:
Luminita, activeaza-ti PM si iti spune fata cu tot ce vrei tu sa stii. Stai linitita ca nu e operatie grea .. Eu Lunea m-am operat si Joia eram la munca.Daca vrei putem vorbi si pe mess.
sufletel_80 spune:
Buna dimineata tuturor!
Ma poate ajuta cineva cu o recomandare? Trebuie sa fac o biopsie de endometru (la histeroscopie am fost diagnosticata cu endometrita, insa am inteles ca acest diagnostic poate fi fals. El nu se confirma decat prin biopsie). M-ar ajuta enorm numele unui Dr care sa imi interpreteze corect si rezultatul biopsiei.
Va multumesc din suflet!
FIV 1 + ICSI - BN (Gynera)
FIV 2 + ICSI - BN (Gynera)
FIV 3 + ICSI - BN (Gynera)
oligoastenoteratospermie moderata cu teratospermie severa