laparoscopie giulesti
Raspunsuri - Pagina 2
goggy spune:
Eu am facut Laparoscopie la Giulesti cu Dr Cezara Bucur. Sincer, mi se pare ca interventie chirurgicala mai usoara nu exista. Eu aveam trompele infundate si sindrom aderential pelvin. Am facut si drilling ovarian. Fara dureri, fara reactii la anestezic.
Coca si adyna, aveti PM
goggy spune:
Histerosalpingografie stiu ca se face. De histeroscopie nu stiu nimic, eu am facut-o la Medlife dar nu m-am interesat de Giulesti.
adyna_80 spune:
Am revenit! Intr-adevar operatia f usoara, chiar nu e de speriat. Asistentele f dragute. De D-l nici nu mai vorbesc.Scorurile nu sunt asa de sus cum am citit pe diverse formuri.... A fost ok. Ma bucur ca am scapat!
Pt coca1978: Dute fara nici o grija la dr. ion.
coca1978 spune:
ADYNA imi dai si mie PM sa imi spui cat ai dat ? si stii daca face laparo cu histero ?
coca1978 spune:
mersi mult ADYNA am sunat la camera de garda si miau spus ca il gasesc maine de la ora 13,30 la consultatii ,si asa este trebuie sa intreb care este ultima persoana ?asa se intra ?
adyna_80 spune:
Da iubita, ... cand am fost eu au intrat intai gravidutele, apoi lauzale si restul... cele care erau cu probleme...La ora 12 eram acolo si am fost prima... dar ti-am spus.. cum se intra. Am asteptat cam vreo 2 ore jumate pana a venit. Ora 13:30 este asa doar un mod de a da o ora..Bafta ! Daca te mai pot ajuta cu ceva.. iti stau la dipozitie!
coca1978 spune:
a venit la tine dr dupa ce teai trezit din anestezie ?
adyna_80 spune:
Dr. a venit la reanimare dar dormeam si nu m-a trezit...(asa mi-a zis asistenta) ce-i drept si eu l-am vazut de vreo 2 ori dar era in trecere caci au fost multe operatii si cred ca se grabea sa intre in sala. Pe mine m-a vizitat in salon pe la ora 9 seara. Stiu ca nu pleaca acasa pana nu-si viziteaza pacientele.
Prima data a fost la el pe 1 Aprilie si nu mi-a trebuit adeverinta, m-am dus doar cu dosarul de analize. Adeverinta si trimiterea iti trebuie doar in caz de internare.Operatia a "reusit" daca pot spune asa.Practic nici nu trebuia sa ma operaez, dar de.. daca nu s-a vazut pe hsg ca am trompele permeabile..a trebuit sa o fac si pe asta. Doar una din ele a avut o mica aderenta dar in rest nimic care sa puna o reala problema In ceea ce priveste ovarul polichistic.. ceea ce se vedea la eco ca fiind chisturi.. erau de fapt foliculi nedezvoltati si crescuti unul peste altul.. mi-a zis ca a facut mici orifici ca sa poata da voie la altii sa se dezvolte normal. Ma bucur totusi ca am facut operatia ca m-am ales cu un confort psihic si e tare linistitor sa stii ca n-ai nimic.
MACARIE spune:
goggy, trebuie sa fac si eu o laparo cu Cezara chiar joi , ma poti ajuta si pe mine cu scorurile actuale te rog?
--------------------------------------------------------------------
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos