laparoscopie giulesti

laparoscopie giulesti | Autor: adyna_80

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor,

Fetelor luni ma operez laparoscopic..la D-l Dr. Ion Ionut Diagnostic: patologie tubara si ovar micropolichistic.
Ma puteti ajuta si pe mine cu niste scoruri? Astept un PM.
Multumesc frumos!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Citat:
citat din mesajul lui adyna_80

Buna tuturor,

Fetelor luni ma operez laparoscopic..la D-l Dr. Ion Ionut Diagnostic: patologie tubara si ovar micropolichistic.
Ma puteti ajuta si pe mine cu niste scoruri? Astept un PM.
Multumesc frumos!

Pai vezi ca nu ai PM activat

Vreau si eu sa fiu
Oare cand vei veni ?

Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyna_80 spune:

Scuze, acum am PM,va rog ajutati-ma cu informatii... cu cat mai multe cu atat mai bine!!!
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coca1978 spune:

Am si eu nevoie sa fac laparoscopie odata cu histeroscopie pentru uter septat si sinechii uterine si nu stiu unde sa fac .Trebuia sa fac la SP POLIZU si sa defectat aparatul de laparo .Mai am o alternativa dar cu plata la clinica particulara a lui DR TUTUNARU de la elias si cred ca o sa ma coste foarte mult si nu stiu daca o sa imi permit ,abia peste 1-2 saptamani o sa inceapa sa faca si nu are tarifele facute inca .Daca puteti sa ma ajutati si pe mine cu sfaturi si tarife la spitale?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

coca1978 ,poti face operatia la Giulesti...au medici foarte buni acolo

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

Mergi la inceput

ADYNA80 dupa ce revii de la spital imi spui si mie cum a decurs totul? adica bani si grija asist si doct fata de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyna_80 spune:

Fetita, o sa iti spun cum a descurs totul.. cu toate ca ma asteptam sa primesc si eu "mana de ajutor".. dar asta e...
O sa fie bine! o sa ma descurc eu pe acolo.. sper ca Marti sa fiu acasa sa dorm si eu in patul meu.
Pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo.flo spune:

Adyna, ti-am scris pm

http://.

Mergi la inceput

ADYNA ai mai fost la dr ion ionut ? cum este ca dr ? oare daca ias spune problema mea prin telefon mar primi direct in spital fara sa merg la el la cabinet intai?

Mergi la inceput

FETELOR STITI CUMVA NR PRIVAT AL DR ION IONUT?

Mergi la inceput

FETELOR STITI CUMVA NR PRIVAT AL DR ION IONUT?

Mergi la inceput