laparoscopie giulesti
Raspunsuri - Pagina 4
adyna_80 spune:
Sufletel_80 eu n-am fost decat la Giulesti si am fost multumita de modul cum am fost tratata, atat medical cat si "uman" daca pot spune asa.Daca vrei sa ajungi acolo te pot ajuta cu mai multe informatii!
luminita1 spune:
adina eu am incercat sa te adaug la lista mea de mess, dar dc nu am reusit te rog mult sa intri tu pe iuliaiulia2006@yahoo.com.iti multumesc din suflet!
adyna_80 spune:
Ola tuturor,
Fetelorrrrr acum 5 min am aflat ca am bebe.

Doamne ajuta sa se dezvolte si sa fie intreg, ca nu vreau sa mai pierd si sarcina asta...
O sa fie bine!!!!
Nu pot sa cred ca dupa aproape 3 ani am reusit.....
Va doresc numai bine!!!1
coca1978 spune:
ADYNA SARCINA USOARA sa dea dumnezeu sa o duci la termen fara probleme si sa fie un copil reusit .Tu mai ai sarcini pierdute_ Daca da ,eu tias recomanda sa te duci la TUTUNARU DANIEL DE LA ELIAS ca da tratamente de sustinere a sarcinii preventiv pentru multe boli care ar opri sarcina din evolutie sau ar provoca avort fara sa le stii tu .
adyna_80 spune:
Multumesc frumos pentru ganduri!
Maine ma duc la eco sa vad daca ii bate inimioara si daca e pozitionat cum trebuie... si daca da saptamana viitoare dau fuga la bucuresti...
Trebuie sa fie bine... m-am rugat atat la Cel de SUS, incat cred ca daca mi-a dat un bebe sa nu mai mi-l ia...
coca1978 spune:
Sa ami spui si mie ce ai facut la doctor cand te antorci abia astept vestea buna adica sa auzi inimioara batand
adyna_80 spune:
Fusai ... dar am o veste buna si una rea...
Vestea buna e ca bebe e in uter, iar vestea rea ... cica am un chist de 6.5 cm...
. Nu stiu ce sa cred...e cam mare totusi.. si ma gandesc cand nabii a aparut daca pe 28 sep m-am operat...cand sa creasca asa de mare?! In plus nici nu ma doare, nu ma deranjeaza...Ori nenea dr. nu a vazut bine la eco, ori la operatie au zgandarat ovarul prea rau de a aparut aceasta "minunatie", ori -zic eu- o fi intestinul plin... ca cei drept sunt cam constipata...Vom vedea!
coca1978 spune:
ADYNA eu cred ca nu ai nici un chist sa stii ca am mai auzit pe cineva ca era constipata si DR spunea ca vede nu stiu ce , ai fost acolo la tine in pitesti la Doctor _
coca1978 spune:
Eu spun sa mergi cat mai repede in Bucuresti la Tutunaru ca el da tratamente minune pentru mentinerea sarcinii eu am doua sarcini oprite din evolutie ambele obtinute dupa operatii de Laparo facute cu Tutunaru si dupa ce am ramas insarcinata nu mam mai dus la el pentru tratament de sustinere cu toate ca mia spus sa merg am ramas aici in Constanta la DR si am pierdut sarcinile si acum regret
adyna_80 spune:
Nici eu nu cred ca e chist. Am stat si m-am gandit , cred ca e vreo "acumulare de ceva"... si nu am eliminat-o dupa operatie..si s-a stans acolo. Stiu ca si socru meu a avut o chestie din asta de vreo 10 cm dupa o operatie de fiere.. si intr-o luna de zile s-a resorbit...
Am un pic de grija... dar mai mare decat grija e speranta. Oricum sapt viitoare ma duc la Bucuresti sa scap de orice indoiala.
Ce-o vrea CEL de SUS....!!!!![]()