oligoastenoteratozoospermie

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vulturas spune:

Citat:
citat din mesajul lui tannoo25

mi-e greu sa iti zic sa ii iei pizza si bere, vulturico; dar tu faci cum te lasa inima; n-o fi foc o data la o luna, doua, cum zici ca are pofta de pizza si bere ... ideea e sa nu faca un obicei din asta
a-propos, la pranz ce a papat ?

nu am nici cea mai vaga idee....ca e la munca de azi de la 7 dimineata si ajunge pe la ora 20.30
isi ia mancare de la serv ca au un fel de impinge tava acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabrinela spune:

Am vazut ce ati scris despre bere si al meu sot a cam baut bere,nu in fiecare seara dar la 2-3 zile da ,pana a vazut si el ce dezastru a avut la spermograma cred ca acum s-a potolit, sa fie si asta una din cauze eu mai tind sa cred ca si din cauza la pastilele de slabit "capsula de slabit de la arefam"si nu in ultimul rand STRESULaici este campion,cate 2 fasconale pe zi,are dureri de cap,ce bine ca exista intrnet si voi bineintelaes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANI.G spune:

Apropo de faza cu hormonii feminini in bere.
Poate o stiati pe asta, dar totusi...
Iata cum au verificat barbatii ca e asa :

Impreuna cu cativa amici, ne-am hotarat sa testam, ca doar avem valente de cercatatori mai ales cand vine vorba de bere. Dupa o cantitate considerabila de bere concluziile au fost urmatoarele:
1. Am inceput sa ne ingrasam vizibil;
2. Vorbeam prea mult fara sa spunem nimic;
3. Am intampinat dificultati in a conduce corect;
4. Ne era imposibil sa efectuam chiar cel mai simplu rationament;
5. Refuzam cu incapatanare sa recunoastem ca nu avem dreptate, chiar daca era evident;
6. Ca sa fie complet, mergeam la toaleta la fiecare 5 minute, si, in plus, in grup.
Concluzia: Berea contine hormoni feminini.

Mai e tare bancul dar eu as mai completa cu ceva...daca berea e si blonda...Dumnezeu cu mila !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANI.G spune:

Citat:
citat din mesajul lui sabrinela

Am vazut ce ati scris despre bere si al meu sot a cam baut bere,nu in fiecare seara dar la 2-3 zile da ,pana a vazut si el ce dezastru a avut la spermograma cred ca acum s-a potolit, sa fie si asta una din cauze eu mai tind sa cred ca si din cauza la pastilele de slabit "capsula de slabit de la arefam"si nu in ultimul rand STRESULaici este campion,cate 2 fasconale pe zi,are dureri de cap,ce bine ca exista intrnet si voi bineintelaes

maria

Stresul e totul sau ma rog aproape totul iubita...
Si al meu e varza la capitolul asta. Si doar nu e bautor, dar sa stii ca in vara asta nu stiu ce a avut ca si el a cam exagerat cu berea...
Sper ca nu faceau parte din grupul de test...
Ce sa facem ? Mai facem si noi haz de necaz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

sabrinela, ce contine "capsula de slabit de la arefam" ?

Mergi la inceput

vulturas, miresica blonda de pe picasaweb esti tu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evanescence spune:

sabrinela despre acea capsula s-au scris infinit de multe pe diverse forumuri...numai rele adica cica ar contine amfetamine intr-o doza foarte mare si a fost interzisa in Sua si Asia.

Oricum e varza,sper ca sotul tau nu mai ia asa ceva...mai bine pune-l sa faca un pic de miscare...

Mama a vrut sa cumpere si asa am ajuns sa caut informatii despre acea capsula...eu una m-am speriat...

"Problemele aduc experienta,iar experienta aduce Intelepciune"

Mergi la inceput

Citat:

vulturas, miresica blonda de pe picasaweb esti tu ?

da.....dc? unde ai vazut pozele?

Mergi la inceput

vrei sa pun linkul aici, vulturico ?
ai fost o miresica tare frumusica

Mergi la inceput

Citat:

vrei sa pun linkul aici, vulturico ?
ai fost o miresica tare frumusica

multumesc frumos....nu ai decat sa il pui....in afara de commuri ce se poate intampla?

Mergi la inceput