oligoastenoteratozoospermie
Raspunsuri - Pagina 4
evanescence spune:
tannoo e simplu sa adaugi un prieten...uite la un mesaj postat scrie sus Trimis la: .... apoi arata profil Y...si o icoana cu + unde scrie adauga prieten....
sper ca ai inteles ceva
"Problemele aduc experienta,iar experienta aduce Intelepciune"
evanescence spune:
chiar acum te-am adaugat pe tine la lista mea...sper ca accepti 
"Problemele aduc experienta,iar experienta aduce Intelepciune"
sabrinela spune:
tannoo25 am aruncat cutia si nu tin minte toate alea de pe cutie cu ce contine,ei zic ca sunt naturale pastilele,dar daca vrei intra pe google despre" capsula de slabit de la arefam" si vezi ce scrie, sunt persoane care nu au putut sa le ia pentru ca le-a fost foarte rau,evanescence sa-l pun sa faca miscare? nu am nicio sansa...masina este de vina si tv-ul
(mai avea o folie cu 6 pastile,nu a mai luat)
tveety spune:

iar noi am avut probleme la curent. Siguranta era sus dar totusi mai trebuia apasat intr-un colt, in fine l-au schimbat. Acuma mai vb cu al meu. Cand ne-am mutat un mos ne-a instalat aiurea cutia si linia la cutia de siguranta. Si tot cu probleme avem. Acuma cca vor mai venii baietii si ne vor repara.
Ma pot apuca de curateni.
Cu mancatul sanatos nici noi nu suntem pe top, mai incercam dar nu putem tot timpul. Iar cu berea a zis ca el nu exagereaza si 1 bere nu-i va stica 

asta e asa e el.
Mai vin daca nu azi, maine trebuie sa-mi termin treaba inceputa. 
tuturor.
http://lt2f.lilypie.com/hFMNp3.png
vulturas spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui tveety![]() ![]() iar noi am avut probleme la curent. Siguranta era sus dar totusi mai trebuia apasat intr-un colt, in fine l-au schimbat. Acuma mai vb cu al meu. Cand ne-am mutat un mos ne-a instalat aiurea cutia si linia la cutia de siguranta. Si tot cu probleme avem. Acuma cca vor mai venii baietii si ne vor repara.Ma pot apuca de curateni. Cu mancatul sanatos nici noi nu suntem pe top, mai incercam dar nu putem tot timpul. Iar cu berea a zis ca el nu exagereaza si 1 bere nu-i va stica ![]() ![]() asta e asa e el.Mai vin daca nu azi, maine trebuie sa-mi termin treaba inceputa. ![]() tuturor.http://lt2f.lilypie.com/hFMNp3.png |
bai eu cred ca sotii astia ai nostrii sunt frati...pe bune....

alla76 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui ANI.G![]() Ma bag si eu aici in vorba cu voi pentru ca sunteti tare simpatici si sa va spun ceva ca tot vorbeati de bere care contine estrogen. Inseamna ca noi fetele avem liber la bere,nu ?Acum serios vorbind, cand te gandesti ca sunt unii care au consumat zeci de butoie de 200 de litri si au pe acasa 4 copii.... ![]() Soarta ![]() ![]() |
fetele au liber la bere
vulturas spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alla76
fetele au liber la bere ![]() |
lasa ca vii tu in buc....stii cum te astept???? dar si cu bb la purtator te astept

dulce, dulce ; 
?