oligoastenoteratozoospermie

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

ani, ti-am dat pm; l-ai vazut ?
iar berea nu este indicata aici, la diagnosticul asta; si, in general pentru barbati nu este buna, indiferent daca au probleme sau nu ...

poate cei de care zici tu ... au inceput sa consume berea dupa ce au facut copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tveety spune:

Tannoo, scuze, am incis laptopul economie la curent. Sos de rosii simplu nu stiu daor daca va place cu putina margarina, sos de rosii, apa/lapte se fierbe si se obtine un sos mai acru daca pui mult bulion sau mai dulce de la lapte sau chiar se poate pune 1 lingura de zahar, dar mie mu-ni place. Sorry nu sunt acasa nici in cele culinare . Eu de fire sunt mai baietoi repar prin casa stau la lucru cu orele iar munca casnica e o pedeapsa pt mine. O fac pt ca asa am fost educata dar nu fac din dragoste.

http://lt2f.lilypie.com/hFMNp3.png

Mergi la inceput

am rezolvat; am facut un sos de rosii, ceapa, unt si putine condimente; merge chiar bine; adica ne place
a venit curentul la tine, tveety ?
tu esti mai baietoi ... eu sunt mai "feminin" ; nu, dar cateodata imi place la bucatarie ... nu stiu de ce ... oare unde barbatii gatesc mai bine decat voi, femeile ?

fetelor, care din voi stie cum adaugi un prieten aici , pe dc ?

vulturico ... weekend placut !; vad ca ne-ai abandonat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vulturas spune:

Citat:
citat din mesajul lui tannoo25

am rezolvat; am facut un sos de rosii, ceapa, unt si putine condimente; merge chiar bine; adica ne place
tu esti mai baietoi ... eu sunt mai "feminin" ; nu, dar cateodata imi place la bucatarie ... nu stiu de ce ... oare unde barbatii gatesc mai bine decat voi, femeile ?

nu v-am abandonat...sunt aici...ca sotul lucreaza pana la ora 20 si azi si maine...si chiar m-a sunat sa fac comanda de pizza si sa ii iau si lui o bere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANI.G spune:

Citat:

ani, ti-am dat pm; l-ai vazut ?
iar berea nu este indicata aici, la diagnosticul asta; si, in general pentru barbati nu este buna, indiferent daca au probleme sau nu ...

poate cei de care zici tu ... au inceput sa consume berea dupa ce au facut copiii

Nu, tannoo, eu intrebam daca e berea buna pentru noi fetitele, ca are estrogen . Si glumeam desigur, ca nu beau nici sa ma pici cu ceara...
Posibil sa fi inceput sa bea dupa...ai si tu dreptate
Vazut PM

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vulturas

Citat:

nu v-am abandonat...sunt aici...ca sotul lucreaza pana la ora 20 si azi si maine...si chiar m-a sunat sa fac comanda de pizza si sa ii iau si lui o bere

"Nu ma rog pentru un bagaj mai usor, ci pentru un spate mai puternic." Phillips Brooks

mai bine ia o sticla de vin rosu si o beti amandoi; apoi ... party si, poate iese ametit
si, vezi ca pizza nu e tocmai un meniu agreat pentru titlul capitolului; e pacat, daca tot face tratament sa nu fie strict si la mancare ... asa ca, altceva, nu pizza ; uite, iti dau o idee: pui la rotisor cu cartofi nature ... hmmmm, hai ca mi se face si mie pofta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tveety spune:

nu am inca curent ma las si laptopul, incepe si ploaia si sotul meu inca nu vine

Tannnoo bravo sa va fie de bine mancarea!

Eu mananc ton cu rosii, ca fara curent nici apa nu am

Vulturas nici eu nu pot sa am grija de ce mancam. Macar fac mancare ca pe vremuri nu faceam doar in weekend.
Daca nu ai rotisor iti mai pot recomanda, la toti, pui la cuptor. Sa iei un pui mai mic intreg pt 2 persoane. O condimentezi dupa plac. Ia o sticla de coca-cola si umple-o cu apa. Apoi pui pe sticla puiul (cand eram mici fratele meu a botezat acest pui pui la olita) cu picoarele jos parca ar sta pe scaun. Pui o tava in care sa curga sosul sub sticla si baga la cuptor. E super buna. Pielea ramane crocanta iar carnea moale. E fara ulei deci sanatos. Inainte sa fie gata poti pe la gat sa-o ungi cu smantana, acolo se face mai repede si trebuie unsa sa nu se arde. Garnitura gasesti ceva, noi o mancam cu psss. cartofi pai.

http://lt2f.lilypie.com/hFMNp3.png

Mergi la inceput

tveety, pai si prajeala trebuie evitata; aaa, si sticla eu stiam sa nu fie de plastic, ci de sticla ; e bun, intr-adevar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vulturas spune:

de cand cu acest diagnostic nu mai fac prajeli, si nici fast-food nu mai papam...dar acum m-a rugat frumos ca ii e tare pofta...mi se rupe sufletul sa il refuz o data la o luna-2
si el nu bea vin nici sa il pici cu ceara....la o nunta ceva sa bea un pahar de wiskey....dar in rest cate o bere cateodata...

Mergi la inceput

mi-e greu sa iti zic sa ii iei pizza si bere, vulturico; dar tu faci cum te lasa inima; n-o fi foc o data la o luna, doua, cum zici ca are pofta de pizza si bere ... ideea e sa nu faca un obicei din asta
a-propos, la pranz ce a papat ?

Mergi la inceput