oligoastenoteratozoospermie
Raspunsuri - Pagina 15
Maya_I spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mirela2 |
Da, este. Sotul meu a facut spermograma la Medlife si a platit 40 roni. Hai sa zicem ca dr Matei face spemograma mai amanuntit, cel putin asa am inteles. Pentru asta merita sa ceara si sa primeasca mai mult, hai sa zicem dublu, si ca sa rotunjim suma, hai sa zicem 100 roni. Dar sa coste de 5 ori mai mult mi se pare chiar exagerat. Eu nu o cunosc pe Matei, dar din cate zice lumea e super-doctorita si ea nu cere niciodata. S-ar putea ca nu ea sa faca preturile. Mai degraba Tutunaru cere, ca parca e clinica lui, nu? Ce-o zice: "hai sa vad pana unde tine smecheria'! Si chiar tine, ca multi oameni vor scoate, devoie dar mai ales de nevoie, banii din buzunare. Ce mai conteaza 160 roni (fata de 40 cat costa in alte parti) in plus cand iti doresti din tot sufletul sa ai un copil?
[/quote]
lasa-ma sa te contrazic, la Medlife o spermograma e 100 lei, daca e facuta la mateno-fetala, caci acolo e lucrata de embrilogii care se ocupa de fiv. Ati platit 40 de lei pt ca poate ati facut-o dincolo la departamentul analize simple.
in Austria la Wells este in jur de 125 de euro.
N am nik cu Matei, are rabdare, discuta, explica, dar........
de Craciun vom fi 2 in 1!
[/quote]
Mirela, eu am sunat la Medlife si am intrebat de spemograma si hormonale. Mi s-au dat preturile astea. Nimeni nu ne-a intrebat ce fel de spermograma vrem, daca mai amanuntita sau simpla. Nici nu stiam ca sunt doua diferite. Apoi, cand sotul s-a dus sa faca analizele atat i-au cerut pe spermograma: 40 roni. Pentru hormonale a platit separat pt fiecare in parte.
Maya_I spune:
Mirela, da, mi se pare logic, daca faci spermograma in cadrul FIV sa coste mai mult, ca colo se uita amanuntit dupa fiecare spermatozoid. Auzisem ceva de numaratoarea la centrifuga, sau asa ceva. Ai vazut ca in postul meu chiar am spus ca daca se face spermograma amanuntita poate sa coste si 100 ron, ca se merita. Dar intr-adevar, 200 roni mi se pare o suma mare, exagerata chiar, mai ales daca trebuie sa faci mai multe, cum e cazul Andrei si al lui Tannoo... ajungi la sapa de lemn
tannoo25 spune:
| citat din mesajul lui Maya_I Mirela, da, mi se pare logic, daca faci spermograma in cadrul FIV sa coste mai mult, ca colo se uita amanuntit dupa fiecare spermatozoid. Auzisem ceva de numaratoarea la centrifuga, sau asa ceva. Ai vazut ca in postul meu chiar am spus ca daca se face spermograma amanuntita poate sa coste si 100 ron, ca se merita. Dar intr-adevar, 200 roni mi se pare o suma mare, exagerata chiar, mai ales daca trebuie sa faci mai multe, cum e cazul Andrei si al lui Tannoo... ajungi la sapa de lemn Optimista... pana la lacrimi |
sunt din ce in ce mai exagerati doctorii astia ;
au pacienti si pacienti, dar acolo unde se pune problema de fiv, ar putea face ceva discount-uri, nu ? ... in ritmul asta vor fugi toti de la ei ... si asa, rata de reusita la fiv a clinicii este fff scazuta ... iar implicarea lor, mai ales a lui tutunaru, uneori, lasa de dorit ...
ar trebui sa le fie RUSINE !!!
mirela2 spune:
| citat din mesajul lui Maya_I Mirela, da, mi se pare logic, daca faci spermograma in cadrul FIV sa coste mai mult, ca colo se uita amanuntit dupa fiecare spermatozoid. Auzisem ceva de numaratoarea la centrifuga, sau asa ceva. Ai vazut ca in postul meu chiar am spus ca daca se face spermograma amanuntita poate sa coste si 100 ron, ca se merita. Dar intr-adevar, 200 roni mi se pare o suma mare, exagerata chiar, mai ales daca trebuie sa faci mai multe, cum e cazul Andrei si al lui Tannoo... ajungi la sapa de lemn Optimista... pana la lacrimi |
nu te contrazic, evident, nu mi se pare nici mie ok sa dai atatea bani pe simpla analiza, chiar daca e vb de o spergrama facuta pt un posibil fiv, dar la cate am facut noi, chiar nu mai conteaza, pt reusita faci cate trebuie,

sa iasa. cand pleci pe un astfel de drum esti constient ca trebuie sa platesti o gramada de bani.asta e, nu toti stam cu fundul pe o comoara, a se nu se intelege ca eu stau pe o astfel de comoara, dar pt reusita am spus ca facem orice.
bafta
tannoo da mail pe jzadori@gmail.com
de Craciun vom fi 2 in 1!
Maya_I spune:
Noi din pacate nu avem o situatie materiala buna. Daca s-ar pune problema sa facem FIV ar trebui sa facem imprumut la banca si in zilele noastre e cam greu. De asta ma rog din tot sufletul sa nu fie nevoie de Fiv
tannoo25 spune:
mirela, niste preturi de la clinica poti sa imi spui ?
tot caut pe site si nu gasesc
... sau un site unde sunt afistae ... 
tveety spune:
Tannoo ce lista de pret te intereseaza cea de la Szeged? E pe prima pagina de la FIV in Ungaria.
O sa va scriu si experienta noastra la Szeged dupa ce ne intoarcem. Abia astept mai am 8 zile ![]()
http://lt2f.lilypie.com/jJSZp3.png
sabrinela spune:
Si eu am fost dezamagita de consultatia lui Tutunaru si cel mai tare m-a deranjat ca mi-a cerut 200 ron iar eu stiam ca o consultatia costa 150 ron ,explicatia a fost ;este altceva, nu stiu ce altceva o fi fost ca nu mi-a zis mare lucru, decat ca au inceput sa se formeze aderente si ca am uter fibromatos(asta stiam).Am sunat apoi pt programare la spermograma si cand am auzit ca ma costa 200 ron am renuntat(daca o sprmograma costa 200ron atunci la o inseminare cine stie cat mai cerea)si intradevar eu ma sunat si la alte clinici;polisano,medlife.sanador si preturile se invart undeva intre 45-50 ron.
tannoo25 spune:
| citat din mesajul lui tveety Tannoo ce lista de pret te intereseaza cea de la Szeged? E pe prima pagina de la FIV in Ungaria. O sa va scriu si experienta noastra la Szeged dupa ce ne intoarcem. Abia astept mai am 8 zile http://lt2f.lilypie.com/jJSZp3.png |
le-am vazut, mercic

sunt de actualitate, nu ?
voi mergeti acolo pentru ... consultatie sau procedura fiv ?