oligoastenoteratozoospermie

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tveety spune:

Tannoo acum mergem doar pentru consultatie. Asta este procedura te programezi, iti faci analizele (sunt tot pe prima pagina) fara analizele pentru anestezie si te duci cu dosarelul le ei. Acolo ti se intocmeste un dosar care va contine copii dupa analizele noaste + certificat casatorie/concubinaj. Iar atunci pe baza analizelor se va stabili pasul urmator. O sa-ti povestesc cum a fost.
Preturile sunt cele reale si actuale.
Insa lista cu programarile e lunga eu am facut programare la inceputul lui august, adica acuma 2 luni. La Budapesta este mai scurta perioada de asteptare pt o consultatie, sunt mai multi medici ca la Szeged. Dar pt noi este cea mai apropiata clinica. De cea din TM sa nu vorbim ca acolo nu ma duc.

http://lt2f.lilypie.com/jJSZp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya_I spune:

Vad ca a-nceput sa ploua cu plangeri la adresa lui Tutunaru... asa ca nu mai stati pe ganduri, indreptati-va spre clinici si doctori cu rezultate notabile si care stiu ce inseamna respectul pentru pacient. Va doresc mult succes tuturor.
Mi se pare de mare prost gust sa te duci la o consultatie stiind un pret si cand sa platesti sa ti se ceara mai mult si sa ti se dea o explicatie in 2 peri, care sa te nemultumeasca si sa te induca si in eroare. E atat de penibil... mai ales daca nu ai suficenti bani la tine, ca de, poate nu esti pregatit... in fine, oricine poate fi pus intr-o situatie din asta, ridicola. Asta nu face deloc cinste acelui medicsi nici clinicii lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Vulturas sa speram ca BB se vrea Clujean si nu unguras.
si vulturas, chiar nu putem sa il lasam pe DD sa decida. el decide in cazurile unde nu exista oligo ...
tannoo, sigur reusesti sa iti faci programarea. nu de pe azi pe maine...si noi am asteptat 2 luni jumate de cand am sunat pana in ziua programata. dar mai bine mai tarziu in conditii bune decat de pe azi pe maine si le fusarim pe toate.
da un email la zadori daca la szeged vrei si ataseaza-i toate analizele tale si solicita-i parerea si o programare. vad ca ai primit aadresa de mail de la mirela, asa ca ... go for it! preturile sunt actuale pe topicul cu FIV in Ungaria (testat si verificat la fata locului)
maya si noi suntem cu credite pt IA, sa speram ca nu vom fi nevoiti sa il extindem si pt FIV. dar vorba aia... noi facem banii nu ei ne fac pe noi. dar imi vine sa plang cand citesc de experienta ta cu pretul diferit fata de cel anuntat. inadmisibil!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya_I spune:

Alla, experienta cu pretul diferit fata de cel anuntat nu este a mea ci a Sabrinelei, parca. Ea zicea ca stia ca o consultatie costa 150 lei si cand a juns acolo i s-au cerut 200 si nu i s-a dat nici o explicatie credibila.

Cat despre credit, hai sa zicem ca cine nu are o situatie finaciara infloritoare face un credit la banca pt FIV, cum as face si eu, fireste. Dar daca nu reuseste din prima? Eu la asta ma gandesc... Cu 2 FIV-uri ajungi poate si la 10 000 euro cu toate cheltuielile. Chiar nu-mi inchipui de unde as scoate atatia bani. Iar imprumut in banca pentru o suma atat de mare nu cred ca am putea face, ca nu avem salarii mari si nici garantii de oferit. Sotul a mers sa lucreze in strainatate acum cateva luni, dar nu i-a mers deloc si a trebuit sa se intoarca pt ca nu mai avea ce sa faca acolo. Imi pusesem si eu sperantele in sansa asta, dar n-a fost sa fie. Noroc ca acum ni s-a schimbat diagnosticul de azoo si ni s-au dat sperante sa avem bebe cu IA si poate chiar natural...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Maya_I

Alla, experienta cu pretul diferit fata de cel anuntat nu este a mea ci a Sabrinelei, parca. Ea zicea ca stia ca o consultatie costa 150 lei si cand a juns acolo i s-au cerut 200 si nu i s-a dat nici o explicatie credibila.

Cat despre credit, hai sa zicem ca cine nu are o situatie finaciara infloritoare face un credit la banca pt FIV, cum as face si eu, fireste. Dar daca nu reuseste din prima? Eu la asta ma gandesc... Cu 2 FIV-uri ajungi poate si la 10 000 euro cu toate cheltuielile. Chiar nu-mi inchipui de unde as scoate atatia bani. Iar imprumut in banca pentru o suma atat de mare nu cred ca am putea face, ca nu avem salarii mari si nici garantii de oferit. Sotul a mers sa lucreze in strainatate acum cateva luni, dar nu i-a mers deloc si a trebuit sa se intoarca pt ca nu mai avea ce sa faca acolo. Imi pusesem si eu sperantele in sansa asta, dar n-a fost sa fie. Noroc ca acum ni s-a schimbat diagnosticul de azoo si ni s-au dat sperante sa avem bebe cu IA si poate chiar natural...

Optimista... pana la lacrimi

stiu maya draga... si noi am analizat financiar problema de nenumarate ori...
ce se intampla cand ni se termina banii...
si ce se intampla dupa ce ne ingropam si mai mult in datorii si ... nu iese din prima. sincer nu am nici un raspuns la intrebarile astea. pe cat posibil marsaluiesc acum, cat mai am ceva din linia de credit. apoi ...
sper totusi sa o rezolvam pana atunci ca de nu ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

tveety nu m-ar deranja sa mai astept 2 luni ... unde am asteptat atat aici si degeaba, macar astea 2 sa fie cu folos, nu ? oricum, am decis, daca e sa fie cazul de fiv nu va fi la genesys cu tutunaru; nu merita ... astept cu interes sa imi povestesti experienta ta si tot cu interes sa imi raspunzi la pm

alla, o sa ii scriu ( in ungureste zic eu ca e cel mai indicat, nu ? ) si am sa-i atasez si analizele pe care le am la zi; insa acolo as vrea sa facem totul de la 0; se poate ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzet spune:

Salutare tuturor,

Vin si eu cu vesti dupa spermograma facuta ieri la Dr. Matei.

Din pacate rezultatul este neasteptat de prost. In loc sa se imbunatateasca, este mai prost. Doar mobilitatea s-a imbunatatit cu 5%. Nimeni nu are nicio explicatie. Nu se stie de ce in conditiile in care totul este in regula, calitatea este din ce in ce mai proasta. Am intrebat-o ce e de facut. Daca facem tratamentul cu puregon sunt cam 20% sanse sa se imbunatateasca ceva. Sfatul ei a fost sa mai asteptam si sa mai facem o spermograma mai incolo.

Anyway....sunt inca foarte socata si bulversata de rezultat. Tind sa cred ca poate este ceva gresit in aceasta spermograma. Ne-am decis sa mai facem o spermograma luna viitoare, nu la clinica lor insa. Mergem inainte cu tratamentul naturist, alta sansa nu avem.

Cam acestea sunt vestile de la noi. Multumesc celor care mi-au dat informatii despre spermogramele in alte clinici.

Seara faina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Zuzet

Salutare tuturor,

Din pacate rezultatul este neasteptat de prost. In loc sa se imbunatateasca, este mai prost. Doar mobilitatea s-a imbunatatit cu 5%. Nimeni nu are nicio explicatie. Nu se stie de ce in conditiile in care totul este in regula, calitatea este din ce in ce mai proasta. Am intrebat-o ce e de facut. Daca facem tratamentul cu puregon sunt cam 20% sanse sa se imbunatateasca ceva. Sfatul ei a fost sa mai asteptam si sa mai facem o spermograma mai incolo.

Anyway....sunt inca foarte socata si bulversata de rezultat. Tind sa cred ca poate este ceva gresit in aceasta spermograma. Ne-am decis sa mai facem o spermograma luna viitoare, nu la clinica lor insa. Mergem inainte cu tratamentul naturist, alta sansa nu avem.

Cam acestea sunt vestile de la noi. Multumesc celor care mi-au dat informatii despre spermogramele in alte clinici.

Seara faina

zuzet, draga, noi ne-am orientat catre szeged ... te invit sa fim colegi si acolo, nu numai la genesys ...
parerea mea ... fara puregon ... lasa-ma cu sanse de 20% imbunatarire ... uita-te la mine, 3 luni cu gonal f si sunt in aceeasi parametri ... e vb de 90 mil pe care le-am dat pe 3 luni astea de trat, cand cu banii astia puteam merge de la inceput la unguri si poate acum era alta situatia ... pe langa 90 mil pe injectii, pune si spermogramele, uneori 3 pe luna, ca de, asa trebuia ....
deci ... mai citeste, mai intreaba ...
sincer ti-am zis asta, voi decideiti ce e de facut ...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Zuzet

Salutare tuturor,

Seara faina
zuzet imi pare rau pt vestile proaste!
tineti tratamentul, rau nu ii poate face.
si incercati asa cum ai zis, sa refaceti spermograma si in alte clinici.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tannoo25

tveety nu m-ar deranja sa mai astept 2 luni ... unde am asteptat atat aici si degeaba, macar astea 2 sa fie cu folos, nu ? oricum, am decis, daca e sa fie cazul de fiv nu va fi la genesys cu tutunaru; nu merita ... astept cu interes sa imi povestesti experienta ta si tot cu interes sa imi raspunzi la pm

alla, o sa ii scriu ( in ungureste zic eu ca e cel mai indicat, nu ? ) si am sa-i atasez si analizele pe care le am la zi; insa acolo as vrea sa facem totul de la 0; se poate ?

tannoo, zadori (szeged) si kovacs (budapesta) vorbesc engleza, deci nu trebuie sa te complici cu traduceri in maghiara.
si da, poti reface analizele la ei (spermograma, hormonale si cele genetice). ei accepta analizele noastre din tara dar daca vrei le refaci acolo pe toate.

Mergi la inceput