oligoastenoteratozoospermie

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vulturas spune:

neata

si la dr Moisa o spermograma costa 70lei si e super amanuntita....

andrabirni sper sa nu va dezamageasca doctorii

tanno eu m-am conversat cu dr Zadori pe mail...mi s-a parut super profi

alla poate voi nu mai aveti nevoie de unguri

Mergi la inceput

Citat:

lasa-ma sa te contrazic, la Medlife o spermograma e 100 lei, daca e facuta la mateno-fetala, caci acolo e lucrata de embrilogii care se ocupa de fiv. Ati platit 40 de lei pt ca poate ati facut-o dincolo la departamentul analize simple.

de Craciun vom fi 2 in 1!

sotul meu la materno-fetala a facut spermograma la medlife in luna iunie...si i-a cerut 50 lei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Vulturas, sper sa nu am acelasi sentiment pe care l-am avut vis-a vis de dr de la Medsana, masinarie de facut bani.Oricum, 2 milioane o spermograma e pret f mare.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andrabirni

Vulturas, sper sa nu am acelasi sentiment pe care l-am avut vis-a vis de dr de la Medsana, masinarie de facut bani.Oricum, 2 milioane o spermograma e pret f mare.

pe mine ma termina doctorii astia...psihic vorbind...imi par foarte superficiali...asta e situatia si spalati-va pe cap cu ea
cateodata mie una imi vine sa renunt si sa il las pe DD sa decida....si mai ales acum cu aceasta criza...si astia nu fac altceva decat sa profite...pai daca la spermograma dai 200...restul cu cat s-a mai scumpit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata

le cam fug pacientii....poate de asta s-au gandit sa ridice preturile.
laparo nu mai face in spital, din ce cauza, nu stiu, deci imaginati-va cat costa.
in fine, nu conteaza la o adik cati bani dai, dar sa-ti sta la dispozitie, sa vb cutine, sa te faca sa te simti ok si sa iasa treaba buna, sa fi convins ca ti s-a facut tot ce trebuia sa ti se faca.

de Craciun vom fi 2 in 1!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzet spune:

Fetelor, spuneti-mi si mie ce inseamana spermograma facuta la materno-fetala, care e diferenta, in ce locatie se face si daca e amanuntita.

Multam fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya_I spune:

Citat:
citat din mesajul lui Zuzet

Offf Tannoo, inteleg prin ce treceti, mai ales ca tu ai facut si tratamentul - o gramada de bani si injectii si niciun rezultat. Ma bucur pentru voi ca mergeti in Ungaria, merita incercata si varianta asta.

Maya, spune-mi te rog cum e cu spermograma la medlife? A fost ok? Ce informatii v-au furnizat? Ma bate gandul sa incerc si in alta parte, nu atat de bani cat mai mult sa vad si o alta parere - desi...acum conteaza si banii avand in vedere ca sunt jobless.

Zuzet, ce anume te intereseaza despre spermograma la Medlife? Conditii? Pai cred ca sunt conditii bune (fata de Sanador unde a facut prima spermograma acum un an si ceva, unde se facea intr-o toaleta), au o camaruta, asa am inteles. Plus ca de Medlife se zice ca e o clinica buna.... Daca te intereseaza rezultatele i eu nu ma prea pricep sa interpretez rezultate, dar fetele de pe-aici au zis ca a iesit spermograma buna, unele au zis chiar foarte buna... am facut copy/paste si am pus la vremea respectiva rezultatele la subiectul Oligospermie, cred ca in capitolul trecut. In mare ne-au iesit 10.400.000/ml, volum 3.3 ml, motilitate A=30%; B=20%; C=10%; D=40% (nu stiu cum se calculeaza astea), forme normale 98%... iar la hormonale: FSH-8,12 LH-3,93 Testosteron-4,43 toate in limite. De data asta ne-a iesit oligospermie, dar anul trecut, la Sanador ne-au dat diagnostic de azoospermie. De asta am primit sfatul de a repeta spermograma, speram sa nu fie un rezultat eronat. Eu am motive sa cred ca spermograma de la Sanador nu a fost bine facuta. Ce te mai intereseaza? Prea multe amanunte despre cum se face spermograma la Medlife nu prea pot sa-ti dau ca eu nu am fost cu sotul. Stiu doar ca a fost mult mai multumit de conditii decat la Sanador si mai stiu ca la Medlife se face spermograma doar lunea, la clinica din Calea Grivitei.

Referitor la Ungaria: sincera sa fiu, daca mi-ar zice vreun medic ca trebuie sa fac IA si mai ales FIV, as alege fara sa stau pe ganduri sa merg la Zadori sau la Kovacs, oricare dintre ei. Sper insa ca la noi sa nu fie cazul. Dar mai stii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya_I spune:

Citat:
citat din mesajul lui andrabirni

In ultima perioada am inceput sa am mari dubii...cand am facut prima spermograma ni s-a spus ca sunt gigei, i-am vazut cu ochii mei.Am si intrebat daca e proba noastra.Ni s-a spus ca da.Ca apoi, sa ni se spuna ca nu avem.Apoi, dupa 3 luni de tratament, in care am fost consiliati sa facem tratament pentru a scapa de ICSI, am ajuns la biopsie,adica o suta de milioane aruncate pe geam....si avem 10 spermograme pe putin facute la ei...iar ultima, 2 milioane, chiar intrec masura.Ce m-a mai deranjat?Toate consultatiile la Tutunaru se rezuma la histero sau laparo....sincer, imi par o masinarie de facut bani si mai putin se ocupa de noi, de problemele noastre.Imi pare rau ca sunt cam acida la comentarii, dar incep sa ma cam indoiesc de ei.

Andra, , ai dreptul si la a doua opinie, si la a treia... daca i fi doar o tactica pentru a incasa cat mai multi bani de la pacientii disperati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alla76

tannoo, unde va bate gandul sa mergeti? la budapesta, szeged sau debrecen?

cred ca la szeged ... insa am inteles ca este foarte aglomerat si tre' sa fac programare; sper sa reusesc ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui vulturas

neata

si la dr Moisa o spermograma costa 70lei si e super amanuntita....

andrabirni sper sa nu va dezamageasca doctorii

tanno eu m-am conversat cu dr Zadori pe mail...mi s-a parut super profi

alla poate voi nu mai aveti nevoie de unguri

"Nu ma rog pentru un bagaj mai usor, ci pentru un spate mai puternic." Phillips Brooks

da-mi si mie o adresa de email, te rooog

Mergi la inceput