oligoastenoteratozoospermie
Raspunsuri - Pagina 13
andrabirni spune:
In ultima perioada am inceput sa am mari dubii...cand am facut prima spermograma ni s-a spus ca sunt gigei, i-am vazut cu ochii mei.Am si intrebat daca e proba noastra.Ni s-a spus ca da.Ca apoi, sa ni se spuna ca nu avem.Apoi, dupa 3 luni de tratament, in care am fost consiliati sa facem tratament pentru a scapa de ICSI, am ajuns la biopsie,adica o suta de milioane aruncate pe geam....si avem 10 spermograme pe putin facute la ei...iar ultima, 2 milioane, chiar intrec masura.Ce m-a mai deranjat?Toate consultatiile la Tutunaru se rezuma la histero sau laparo....sincer, imi par o masinarie de facut bani si mai putin se ocupa de noi, de problemele noastre.Imi pare rau ca sunt cam acida la comentarii, dar incep sa ma cam indoiesc de ei.
tannoo25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andrabirni In ultima perioada am inceput sa am mari dubii...cand am facut prima spermograma ni s-a spus ca sunt gigei, i-am vazut cu ochii mei.Am si intrebat daca e proba noastra.Ni s-a spus ca da.Ca apoi, sa ni se spuna ca nu avem.Apoi, dupa 3 luni de tratament, in care am fost consiliati sa facem tratament pentru a scapa de ICSI, am ajuns la biopsie,adica o suta de milioane aruncate pe geam....si avem 10 spermograme pe putin facute la ei...iar ultima, 2 milioane, chiar intrec masura.Ce m-a mai deranjat?Toate consultatiile la Tutunaru se rezuma la histero sau laparo....sincer, imi par o masinarie de facut bani si mai putin se ocupa de noi, de problemele noastre.Imi pare rau ca sunt cam acida la comentarii, dar incep sa ma cam indoiesc de ei. |
cand s-a intamplat tot ce spui tu aici ? cand spermogramele, cand biopsia ?
da, intr-adevar, tutunaru asa procedeaza ... cum i-a zis sotiei mele: "asta e procedura mea de lucru" ...
si eu am aruncat in vara asta 100 mil. pe injectii si inca nu stiu cat pe spermograme ... si nevasta-mea ii mai dadea si lui tutunaru cate 50 lei ptr simplu fapt ca intra in cabinet si doar vorbeau despre "procedura" lui ...
andrabirni spune:
Tanno, din martie pana azi.Eu am venit la aceasta clinica pentru Matei.Noi avem azoo.Am cheltuit 150 mil numai tratament, analize, drumuri, spermograme....si pentru ce?Cand puteam foarte bine sa facem direct FIV-ICSI-Biopsie.Urmeaza sa facem biopsia si sa conglam proba.Sper ca macar la biopsie sa fie profesionisti, desi incep sa am mari emotii.
tannoo25 spune:
| citat din mesajul lui andrabirni Tanno, din martie pana azi.Eu am venit la aceasta clinica pentru Matei.Noi avem azoo.Am cheltuit 150 mil numai tratament, analize, drumuri, spermograme....si pentru ce?Cand puteam foarte bine sa facem direct FIV-ICSI-Biopsie.Urmeaza sa facem biopsia si sa conglam proba.Sper ca macar la biopsie sa fie profesionisti, desi incep sa am mari emotii. |
tot cu ei mergeti inainte ?
offf, eu incerc sa ajung saptamana viitoare la unguri ... tre' sa am si o alta parere ca sa ma linistesc ...
cat va costa pasul urmator ?
andrabirni spune:
Nu stiu...dar simt ca ceva scartaie, macar de as avea rezultate la biopsie.Deocamdata vreau sa fac urmatorul pas, biopsia.Apoi, va trebui sa ma gandesc f bine.
alla76 spune:
andrabirni, cand incepi procedurile pentru fiv e important sa fi 100% convins ca ai facut alegerea cea mai buna. adica medicii in care sa ai incredere.
poate ar fi mai bine sa mai discuti si cu alta echipa de medici, sa auzi parerea lor si sa analizezi cu cine si cand e cel mai potrivit sa faceti urmatorul pas.
va doresc succes si putere sa mergeti inainte!
andrabirni spune:
Alla, ai perfecta dreptate.Sunt sigura ca voi avea nevoie de increderea medicilor....
mirela2 spune:
| citat din mesajul lui andrabirni Mirela , ne poti da mai multe amanunte despre ce ai facut in Ungaria?![]() Ati facut acolo spermograma?Ce rezultate v-au gasit acolo?E la fel ca in Ro?![]() |
buna seara
ref la pret este la fel vreo 13000 de forinti, dar nu ti se face spermograma pana nu ai dosarul intocmit (ti se aduna cele mai noi analize - hormonale, sange, papanicolau, col, spermograma sotului, hormonalele lui si ce mai are fiecare, inhibina, amh etc). Semnezi ca ai luat cunostiinta de preturi, completezi o fisa cu datele tale personale, si abia apoi il preia biologul pe sot, il pofteste intr-o camera separat si ........ Rezultatul l-am primit dupa cateva ore, clinica era foarte aglomerata, cu toate ca era sambata, erau ET, tratamente de facut, dar am avut bafta ca ne-au primit, chiar daca programarea a fost facuta din pripa, dar am insistat.
nu ne pare rau ca am asteptat atat, am vb cu toti romanii de la clinica, ceea ce in tara nu vezi pe vreunul sa deschida gura si sa spuna de ce a ales fiv-ul sau sa iti spuna ce problema are. Am mai fi stat cateva ore de vb.
rezultatul a fost satisfacator, medicul ne-a confirmat ca are cu ce lucra si asta a fost suficient. Pe 9 ne intoarcem la Szeged pt stimulare si stam acolo pana dupa ET, apoi ne vom intoarce acasa.
sigur va fi primul si ultimul FIV. Dr Zadori e mult diferit fata de Tutunaru, are o rabdare imensa, lucru care ii lipseste lui Tutu cu desavarsire.
cam atat, important este ca in sfarsit se misca ceva, ca in sfarsit se face ceva.
aveti grija de voi, nu va lasati pe mana unora care nu au timp sa raspunda la intrebarile voastre. Nu va fie frica de faptul ca ar costa mult, e mai ieftin decat la Tutu si calitatea, rabdare, intelegerea e fantastica.
pupi si sanatate
de Craciun vom fi 2 in 1!
mirela2 spune:
[/quote]
Da, este. Sotul meu a facut spermograma la Medlife si a platit 40 roni. Hai sa zicem ca dr Matei face spemograma mai amanuntit, cel putin asa am inteles. Pentru asta merita sa ceara si sa primeasca mai mult, hai sa zicem dublu, si ca sa rotunjim suma, hai sa zicem 100 roni. Dar sa coste de 5 ori mai mult mi se pare chiar exagerat. Eu nu o cunosc pe Matei, dar din cate zice lumea e super-doctorita si ea nu cere niciodata. S-ar putea ca nu ea sa faca preturile. Mai degraba Tutunaru cere, ca parca e clinica lui, nu? Ce-o zice: "hai sa vad pana unde tine smecheria'! Si chiar tine, ca multi oameni vor scoate, devoie dar mai ales de nevoie, banii din buzunare. Ce mai conteaza 160 roni (fata de 40 cat costa in alte parti) in plus cand iti doresti din tot sufletul sa ai un copil?
Optimista... pana la lacrimi ![]()
[/quote]
lasa-ma sa te contrazic, la Medlife o spermograma e 100 lei, daca e facuta la mateno-fetala, caci acolo e lucrata de embrilogii care se ocupa de fiv. Ati platit 40 de lei pt ca poate ati facut-o dincolo la departamentul analize simple.
in Austria la Wells este in jur de 125 de euro.
N am nik cu Matei, are rabdare, discuta, explica, dar........
de Craciun vom fi 2 in 1!