oligoastenoteratozoospermie

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maya_I spune:

Eva si Alla, va asteptam cu II liniute!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

evanescence doamne ajuta sa faceti spermograma de saptamana viitoare asa, mai pe degeaba! sa fie intr-un ceas bun.
ma bucur sa aud ca si la noi sunt clinici care se ridica la standardul european. din pacate pt noi sibiul nu e la indemana (noi intr-o ora suntem la debrecen)
Maya, multumim pt urare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

fetelor, nu stiu cum vi se pare voua, dar mie imi suna a lipsa de respect fata de pacienti ( ca sa nu zic altfel ) din partea celor de la genesys, matei si tutunaru ... si tutunaru ptr ca formeaza o echipa amandoi ...

evanescence, trage tare ... sa iasa luna asta ...

alla, te asteptam cu vesti MAAAARRRIIIIIIIIIIIII

vulturas, ce mai faci ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya_I spune:

Citat:
citat din mesajul lui tannoo25

fetelor, nu stiu cum vi se pare voua, dar mie imi suna a lipsa de respect fata de pacienti ( ca sa nu zic altfel ) din partea celor de la genesys, matei si tutunaru ... si tutunaru ptr ca formeaza o echipa amandoi ...

]

Da, este. Sotul meu a facut spermograma la Medlife si a platit 40 roni. Hai sa zicem ca dr Matei face spemograma mai amanuntit, cel putin asa am inteles. Pentru asta merita sa ceara si sa primeasca mai mult, hai sa zicem dublu, si ca sa rotunjim suma, hai sa zicem 100 roni. Dar sa coste de 5 ori mai mult mi se pare chiar exagerat. Eu nu o cunosc pe Matei, dar din cate zice lumea e super-doctorita si ea nu cere niciodata. S-ar putea ca nu ea sa faca preturile. Mai degraba Tutunaru cere, ca parca e clinica lui, nu? Ce-o zice: "hai sa vad pana unde tine smecheria'! Si chiar tine, ca multi oameni vor scoate, devoie dar mai ales de nevoie, banii din buzunare. Ce mai conteaza 160 roni (fata de 40 cat costa in alte parti) in plus cand iti doresti din tot sufletul sa ai un copil?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzet spune:

Sincera sa fiu...eu incep sa ma indoiesc de veridicitatea rezultatelor primite de la Matei. Sa va spun si de ce. V-am povestit ca primul rezultat a fost pierdut, dar cu toate astea ne-a spus ca avem sanse natural dar vom munci putin mai mult. Al 2-lea l-am obtinut cu mare greutate si senzatia a fost ca nu e prea sigura de ce scrie (asta a reiesit din discutiile avute la intalnirea dintre noi, dr. Matei si dr. din israel). Al 2 lea rezultat a venit si cu diagnosticul de OATS si cu afirmatia ei - ca daca nu imbunatatim, n-avem sanse nici cu IA. Cam mare diferenta intre ce mi-a zis la prima spermograma si ce mi-a zis la a 2-a, nu vi se pare?
Astazi, am sunat-o la ora 16 dupa rezultat si mi-a zis ca n-a apucat sa transcrie rezultatele pe hartie si am rugat-o sa-mi spuna macar in mare cum a iesit spermograma. Mi-a zis ca nu mai stie.
Va inchipuiti ca dupa aceasta discutie mi-au aparut o gramada de intrebari ca de ex. pe ce a notat ea rezultatele daca mai trebuiau transcrise?
Ma iertati daca vi se pare ca aberez, dar dupa ce am mai patit-o mi-e tare greu sa mai am incredere 100% in ceea ce face.

Mergi la inceput

mirela, ti-am trimis un pm;
sper sa imi raspunzi; saptamana viitoare vreau sa plecam si noi in ungaria; tre' sa vedem si ce zic alti medici; ne apar, cu fiecare zi care trece, mai multe semne de intrebare despre cei pe mana carora am mers pana acum ...
mercic,

Mergi la inceput

zuzet, tu stii ca eu am facut 3 luni injectii gonal f; am crezut in cele afirmate de matei, am crezut ca se va vedea saltul maret de care imi vorbea ...
si ? am ajuns sa citim pe net, pe fel si fel de site-uri ale unor universitati, ca trat. cu gonal f sau puregon se face numai daca fsh este la limta inferioara ... al meu este in parametri ... deci, in zadar tratamentul ; am avut crestere doar la A, de la 0 la 10% ; si vine matei si vorbeste despre fiv, cand n-a stiut ca, poate putea altfel sa stimuleze cresterea de 10%;
in fine, poate a fost bine si ce mi-a prescris ea - consultandu-l pe dr din israel, pe care multi dintre cei de aici il cunosc ...
acum vreau sa plecam la vecinii unguri, sa vedem ei ce zic ...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Maya_I

Citat:
citat din mesajul lui tannoo25

]

Da, este. Sotul meu a facut spermograma la Medlife si a platit 40 roni. Hai sa zicem ca dr Matei face spemograma mai amanuntit, cel putin asa am inteles. Pentru asta merita sa ceara si sa primeasca mai mult, hai sa zicem dublu, si ca sa rotunjim suma, hai sa zicem 100 roni. Dar sa coste de 5 ori mai mult mi se pare chiar exagerat. Eu nu o cunosc pe Matei, dar din cate zice lumea e super-doctorita si ea nu cere niciodata. S-ar putea ca nu ea sa faca preturile. Mai degraba Tutunaru cere, ca parca e clinica lui, nu? Ce-o zice: "hai sa vad pana unde tine smecheria'! Si chiar tine, ca multi oameni vor scoate, devoie dar mai ales de nevoie, banii din buzunare. Ce mai conteaza 160 roni (fata de 40 cat costa in alte parti) in plus cand iti doresti din tot sufletul sa ai un copil?

Optimista... pana la lacrimi

matei este cercetator biolog ... insa, mi se parea ca interpreteaza bine rezultatele si explica pe larg de ce afirma vorbele ... in fine, nu vreau sa o "privesc" altfel acum ... inca nu am decis daca ii schimbam sau nu ... azi ne-au "socat" niste afirmatii referitoare la echipa lor, insa ... inclinam spre ungaria, incet, incet ... poate iese un pui de ungur
da, e clinica lui tutunaru; acelasi tutunaru pe care fetele, pacientele lui il stiu si baga mana in foc pentru el ca nu ia bani ... intr-adevar, direct, face-to-face nu ia bani ... insa prin genesys ... in fine, si asta e o alta discutie, caci si nevasta-mea e pacienta lui ... dar, o data cu vizita la unguri, poate il schimba si ea ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzet spune:

Offf Tannoo, inteleg prin ce treceti, mai ales ca tu ai facut si tratamentul - o gramada de bani si injectii si niciun rezultat. Ma bucur pentru voi ca mergeti in Ungaria, merita incercata si varianta asta.

Maya, spune-mi te rog cum e cu spermograma la medlife? A fost ok? Ce informatii v-au furnizat? Ma bate gandul sa incerc si in alta parte, nu atat de bani cat mai mult sa vad si o alta parere - desi...acum conteaza si banii avand in vedere ca sunt jobless.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Zuzet

Offf Tannoo, inteleg prin ce treceti, mai ales ca tu ai facut si tratamentul - o gramada de bani si injectii si niciun rezultat. Ma bucur pentru voi ca mergeti in Ungaria, merita incercata si varianta asta.

Maya, spune-mi te rog cum e cu spermograma la medlife? A fost ok? Ce informatii v-au furnizat? Ma bate gandul sa incerc si in alta parte, nu atat de bani cat mai mult sa vad si o alta parere - desi...acum conteaza si banii avand in vedere ca sunt jobless.

o veste buna ... ai inceput munca !
de cand ? te-ai acomodat ?

pardon ... acum am vazut ... fara job ...

Mergi la inceput