oligoastenoteratozoospermie
Raspunsuri - Pagina 11
tannoo25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Zuzet Bine v-am regasit. Am fost in concediu in Sinaia. Ne-am dat cu bike-urile, ne-am plimbat, am luat cafeaua pe terasa cu "nasul" in braduti...ce mai...ne-am relaxat. Acum ne pregatim pentru concursul de sambata de la Sinaia. Mai sunt cateva chestii organizatorice de rezolvat si gata....la dat. Astazi am fost sa faca spermograma. Dr.Matei nu era la clinica. Sa va dau o veste...mai putin placuta. Spermograma costa 200 ron. Asteptam cu sufletul la gura rezultatele. Numai bine |
o fi plecat din tara ... auzisem ca mama ei are ceva probleme ( mai grave ) de sanatate si se va deplasa in afara ptr investigatii ...
pe criza asta, astia iar au facut scumpiri ... sunt fenomanali doctorii astia ... dar, avem nevoie de ei si profita de chestia asta ... o veni si ziua cand nu le vom mai calca pragul clinicii ...
mirela2 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui tannoo25
o fi plecat din tara ... auzisem ca mama ei are ceva probleme ( mai grave ) de sanatate si se va deplasa in afara ptr investigatii ... pe criza asta, astia iar au facut scumpiri ... sunt fenomanali doctorii astia ... dar, avem nevoie de ei si profita de chestia asta ... o veni si ziua cand nu le vom mai calca pragul clinicii ... |
am inteles ca Matei pleca in Italia, nush fix data exacta.
ref la pret, la ce rata de reusita are clinica, nu ar trebui sa scumpeasca.
Pretul asta l-am platit si noi in Ungaria, dar sunt alte servicii, alta este atmosfera.
in urma spermogramei facuta acolo, a rezultat ca avem sanse mari pt ICSI si pt reusita. a primit tratament ajutator bazat pe gingsen, vitamina C, E, B12 si acid folic (are o denumire pe care nu mi-o amintesc acum).
am inteles ca toti care au luat tratamentul asta au avut imbunatatiri considerabile, sper sa fie si la noi asa, al meu fumeaza mult, sper sa se poata lasa macar pana la punctei.
nu va sfatuiesc in nici un fel, dar mai cititi, mai intrebati, mergeti si pe la alti medici.
pupi si sanatate
de Craciun vom fi 2 in 1!
tannoo25 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui mirela2
am inteles ca Matei pleca in Italia, nush fix data exacta. ref la pret, la ce rata de reusita are clinica, nu ar trebui sa scumpeasca. Pretul asta l-am platit si noi in Ungaria, dar sunt alte servicii, alta este atmosfera. in urma spermogramei facuta acolo, a rezultat ca avem sanse mari pt ICSI si pt reusita. a primit tratament ajutator bazat pe gingsen, vitamina C, E, B12 si acid folic (are o denumire pe care nu mi-o amintesc acum). am inteles ca toti care au luat tratamentul asta au avut imbunatatiri considerabile, sper sa fie si la noi asa, al meu fumeaza mult, sper sa se poata lasa macar pana la punctei. nu va sfatuiesc in nici un fel, dar mai cititi, mai intrebati, mergeti si pe la alti medici. pupi si sanatate de Craciun vom fi 2 in 1! |
cand ati fost in ungaria, mirela ?
Zuzet spune:
D-na dr. Matei este in tara, doar ca venea mai tarziu la clinica. Da....pretul mi se pare deja exagerat, iar conditiile nu sunt dintre cele mai bune. Daca mai imi aduc aminte ca mi-au pierdut rezultatele primei spermograme...chiar nu merita.
Dar, deocamdata nu avem ce face, mergem mai departe. Sper doar sa nu le dam ocazia sa se imbogateasca prea mult de pe urma noastra
tannoo25 spune:
zuzet, se imbogatesc pe zi ce trece pe seama noastra ...
eu stau de fiecare data dupa rezultat, chiar daca astept 45-60 min; stiti vb aia, "ce-i in mana nu-i minciuna" ...
fetelor, dar stiti cumva cu ce embriolog lucreaza la clinica pentru un proces de fiv ?
vulturas spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui tannoo25
o fi plecat din tara ... auzisem ca mama ei are ceva probleme ( mai grave ) de sanatate si se va deplasa in afara ptr investigatii ... pe criza asta, astia iar au facut scumpiri ... sunt fenomanali doctorii astia ... dar, avem nevoie de ei si profita de chestia asta ... o veni si ziua cand nu le vom mai calca pragul clinicii ... |
cred ca de aia a marit pretul...sa aiba bani pt plecare

andrabirni spune:
Mirela
, ne poti da mai multe amanunte despre ce ai facut in Ungaria?
Ati facut acolo spermograma?Ce rezultate v-au gasit acolo?E la fel ca in Ro?
alla76 spune:
vulturas, tannoo, va multumesc pentru galerie, gand bun si pumnii stransi. am scris la inseminare si la oligospermie despre IA-ul de azi.
200 roni spermograma!!?? le-ar putea fi rusine!
intrebati de ungaria.
noi am fost si e super decent. nu se compara din punctul asta de vedere cu romania. adica te simti bine primit,iti explica totul cu rabdare, e confortabil, au laboratoarele dotate...
preturile nu sunt mari. le puteti gasi pe fiv in ungaria sau pe pagina de internet a clinicii Kaali.
evanescence spune:
eu va sfatuiesc sa mergeti la Sibiu la Polisano...nu se compara cu absolut nicio clinica de pe la noi...initial am crezut ca suntem in Strainatate
pana cand ne-a vb Dr pe Romaneste....conditiile sunt excelente,Dr sunt foarte sufletisti si isi dau interesul...
spermograma costa 100 Ron. IA (costa 1060).Si e inclus si Monitorizare,consultatie etc
Noi am ramas fascinati de aceata clinica si speram sa si reusim acolo sa facem un Bebe Sibian ![]()
Va recomand cu caldura.
"Problemele aduc experienta,iar experienta aduce Intelepciune"
evanescence spune:
Nu mai facem spermograma sapt asta...sunt in perioada fertila si na...nu vrem sa pierdem ocazia cu abstinenta ![]()
Facem ce stim si putem...
si mergem sapt viitoare la numaratoare...poate o facem si degeaba ....mie imi veni iarasi optimismul 
va doresc sa vina si voua 
"Problemele aduc experienta,iar experienta aduce Intelepciune"