oligoastenoteratozoospermie

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns evanescence spune:

alla va doresc mult succes luni...sa fie spermograma la maxim si sa iasa cu ochisori
sparge tu gheata vb lui tannoo sa picam toti

"Problemele aduc experienta,iar experienta aduce Intelepciune"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabrinela spune:

evanescence si eu am inceput sa-i dau sotului capsule de napraznic si azi cand am fost la plafar am vazut si tinctura de sculatoare,bineinteles ca am si cumparat-o,noi vineri trebuie sa luam rezultatul de la spermocultura,lh,fsh,secretie uretrala,prolactina,testosteron,etc.Sper ca nu are ce rau sa-i faca ca nu am mai avut rabdare pana la rezultatul analizelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzet spune:

Salutare tuturor,

Pleaca omu' in concediu si cand se intoarce gaseste....al doilea capitol. Mai oameni, dar ati scris ceva, nu gluma. Am avut ce sa citesc. Ma bucur sa va reintalnesc si sa va vad in forma buna.

Se pare ca saptamana viitoare vor aparea ceva noutati la acest capitol...vor fi 3 spermograme in programul artistic.

Mergem si noi luni la "numaratoare".

Va spun un secret....i-am pus gand rau ghetii. Deci, eu zic sa pregatiti topoarele, saptamana viitoare spargem gheata. Trebuie s-o dovedim cumva.

Un week-end relaxant va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui evanescence

alla va doresc mult succes luni...sa fie spermograma la maxim si sa iasa cu ochisori
sparge tu gheata vb lui tannoo sa picam toti

"Problemele aduc experienta,iar experienta aduce Intelepciune"
iti dai seama evanescence ca tare am vrea sa spargem gheata!
zuzet, cu forta si hotarare, de punem fiecare mana pe topoare sigur o dovedim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns winter spune:

Buna fetelor!
Ne chinuim de 4 ani sa facem un bebe si am inceput sa facem mai multe analize.Sotul meu are acelasi diagnostic si in plus i-au iesit prezenti anticorpii antispermatici.Doctorul a spus ca nu avem sanse natural.
Avevarul e ca nu stiu ce sa mai fac...Poate imi dati cateva sfaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui winter

Buna fetelor!
Ne chinuim de 4 ani sa facem un bebe si am inceput sa facem mai multe analize.Sotul meu are acelasi diagnostic si in plus i-au iesit prezenti anticorpii antispermatici.Doctorul a spus ca nu avem sanse natural.
Avevarul e ca nu stiu ce sa mai fac...Poate imi dati cateva sfaturi.

valentina

off... si ati asteptat 4 ani sa faceti spermograma si anticorpii?
pune-l pe sot pe tratament si incercati niste inseminari. Daca nu iese la inseminare atunci trebuie sa treceti la FIV.
mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vulturas spune:

BUNA DIMINEATA

alla bafta mare azi!!!!

o sapt cat mai usoara sa avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Zuzet

Salutare tuturor,

Pleaca omu' in concediu si cand se intoarce gaseste....al doilea capitol. Mai oameni, dar ati scris ceva, nu gluma. Am avut ce sa citesc. Ma bucur sa va reintalnesc si sa va vad in forma buna.

Se pare ca saptamana viitoare vor aparea ceva noutati la acest capitol...vor fi 3 spermograme in programul artistic.

Mergem si noi luni la "numaratoare".

Va spun un secret....i-am pus gand rau ghetii. Deci, eu zic sa pregatiti topoarele, saptamana viitoare spargem gheata. Trebuie s-o dovedim cumva.

Un week-end relaxant va doresc.

bine ai revenit !
pe unde ati colindat ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

alla76, bafta maxima !!!

tveety, stai de vorba cu sotzul tau; comunicarea e cea mai importanta; asta e o problema de cuplu si tre' implicati ambii membri ...

evanescence eu nu prea am incredere in branca ursului; are fel si fel de reactii; Doamne Ajuta sa fie bine !

winter, la ce doctor mergeti ? unde a facut sotul spermograma ? urmeaza un tratament anume acum ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzet spune:

Bine v-am regasit. Am fost in concediu in Sinaia. Ne-am dat cu bike-urile, ne-am plimbat, am luat cafeaua pe terasa cu "nasul" in braduti...ce mai...ne-am relaxat. Acum ne pregatim pentru concursul de sambata de la Sinaia. Mai sunt cateva chestii organizatorice de rezolvat si gata....la dat.

Astazi am fost sa faca spermograma. Dr.Matei nu era la clinica.
Sa va dau o veste...mai putin placuta. Spermograma costa 200 ron.

Asteptam cu sufletul la gura rezultatele.

Numai bine

Mergi la inceput