oligoastenoteratozoospermie
Raspunsuri - Pagina 9
tveety spune:
Salut eu sunt doar ca nu am noutati
Al meu a ajuns ieri noaptea obosit asa ca poate am pierdut luna asta 

. testul meu de ovulatie ieri la 6 era full +, iar inte 11-12 am simtit dureri jos, s-o fi intamplat ovulatia, nu stiu. Eu nu simt 
de atuncea au trecut 16-17 ore iar noi nimi cu am prestat. Precis ca la ora 12 va avea chef... off sunt atat de suparata pe el. Nuami munca si munca conteaza pt el. Mai avem de facut rezultate iar el este in delegatie. Mai nainte m-a sunat ca luni ar trebui sa plece iar 

imi vine sa anulez programarea la Szeged si sa nu ma mai stresez daca pt el e mai important jobul.
http://lt2f.lilypie.com/hFMNp3.png
tannoo25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ANITA75 tanoo,ai sa scapi din mainile noastre daca ne dai cite un ![]() |
numai unul ?

tannoo25 spune:
| citat din mesajul lui tveety Salut eu sunt doar ca nu am noutati ![]() ![]() . testul meu de ovulatie ieri la 6 era full +, iar inte 11-12 am simtit dureri jos, s-o fi intamplat ovulatia, nu stiu. Eu nu simt ![]() de atuncea au trecut 16-17 ore iar noi nimi cu am prestat. Precis ca la ora 12 va avea chef... off sunt atat de suparata pe el. Nuami munca si munca conteaza pt el. Mai avem de facut rezultate iar el este in delegatie. Mai nainte m-a sunat ca luni ar trebui sa plece iar ![]() ![]() ![]() imi vine sa anulez programarea la Szeged si sa nu ma mai stresez daca pt el e mai important jobul.http://lt2f.lilypie.com/hFMNp3.png |
adica, vine acasa la 12 ( noaptea ) ?
offf, in ritmul asta, nu iese nici cu ochisori ...
cred ca atunci cand are loc ovulatia se simt mici dureri in partea respectiva, stanga sau dreapta sau ambele, dupa caz ...
incearca asta seara, dar nu mai amana; ca e bine si a doua zi dupa ovulatie, din cate stiu eu ...
noi nu mai punem pe primul loc munca de ceva vreme ...
cum sa anulezi programarea la szeged ? sa nu faci asta ...
iar de stresat, da, nu te mai stresa, caci stressul tre' eliminat ... e un factor negativ ...
tannoo25 spune:
fetelor, planuri ceva pentru weekend ?
noi incepem din seara asta ... la restaurant cu unul din cuplurile apropiate noua, care azi implinesc 1 an de la casatorie; si fata e si gravidutza in 11 saptamani
; presimt ca ne vom intinde pana dupa miezul noptii, ca de fiecare data
...
iar maine, la un botez ... o fetitza pe care nu am apucat sa o vedem pana acum, dar am auzit ca e tare frumusica
, ca toti bebeii ...
deci ... un weekend pentru party ... 
va doresc sa va relaxati, sa va odihniti si ... acolo unde e perioada propice pentru
, trece-ti la treaba ![]()
sa sparga cineva gheatza
ca sa cadem toti 
va 
alla76 spune:
| citat din mesajul lui tannoo25 fetelor, planuri ceva pentru weekend ? noi incepem din seara asta ... la restaurant cu unul din cuplurile apropiate noua, care azi implinesc 1 an de la casatorie; si fata e si gravidutza in 11 saptamani ... iar maine, la un botez ... o fetitza pe care nu am apucat sa o vedem pana acum, dar am auzit ca e tare frumusica deci ... un weekend pentru party ... ![]() va doresc sa va relaxati, sa va odihniti si ... acolo unde e perioada propice pentru , trece-ti la treaba sa sparga cineva gheatza ![]() va ![]() |
tannoo ce program dragut aveti pt weekend!!!
distractie placuta.
noi pt weekend avem planificat un eco pt foliculometrie si o iesire la restaurant - ziua unei colege a sotului.
si odihna multa sa mergem odihniti luni la IA
tveety spune:
Tannoo Anita ce weekend cu distractie
sa va distrati si sa va simtiti bine!!!
Tannoo LA MULTI ANI!!!!!!!!!!! si inca muuulti ani impreuna!!!!
Al meu a ajuns joi noaptea rupt de oboseala, ieri in ziua ovulatiei nu a avut chef de
doar se uita la tv. Deci
ne-am suparat unul pe altul, eu m-am culcat ff dezamagita si cand a venit totusi dupa mine l-am respins, nu suportam sa ma atinga vroiam sa fug de acasa pt totdeauna. NE iubim, dar avem prioritati diferite (eu bebe el munca). Am ajuns sa ne reprosam multe lucrururi, asta este s-a umplut paharul si l-am rasturnat. Dimineata i-am spus ca a ratat luna asta rau de tot, si m-a dezamagit. Bineinteles ca s-a simtit vinovat si mi-a reprosat de ce nu i-am spus ca este musai sa fim impreuna
A spus ca oricum nu conteaza daca prestam sau nu ca este problema vine lui ca nu avem
oricum nu ma poate lasa gravida 
eu consider ca este vina "NOASTRA" i-am repetat de 3 ori ca nu-l invinovatesc pt ca are oligo ci pentru atitudinea lui. N-am impacat, apoi a urmat o partida
de impacare, dar simt un gol in mine.... am ratat o luna
Off hormonii astea imi stica si cheful de viata
Ma asteapta un weekend tensionat si nu tocami ff placut....cateva saptamani se va simti in relatia noastra disputa de aseara.
evanescence spune:
off tveety relax...
Imi pare rau ca v-ati certat dar poate totusi nu ai ratat de tot luna asta...ovulul saracul traieste si el in jur de 12 ore deci nu mai fii suparata...
In primul rand trebuie sa discutati si sa-i explici clar sotului ca nu este vinovat singur ca nu aveti inca bebe...si sa-l implici mai mult si pe el in proiectul vostru sa stie si el cand ovulezi blabla...este o problema a cuplului si el trebuie sa inteleaga si cel mai bine intelege daca ii explici exact toate chestiile astea...eu asa am facut , al meu saracul nici nu stia ce-i aia ovul,ovulatie etc acum stie mai bine ca mine perioada fertila
si ma ia la 
stiu ca e greu,sunt si barbati incapatanati dar la chestie din asta trebuie sa fiti foarte uniti ca altfel se pot ivi multe probleme.
Va doresc numai bine 
"Problemele aduc experienta,iar experienta aduce Intelepciune"
evanescence spune:
Sotiorul meu a luat acum 3 luni Branca Ursului si Napraznic Capsule...acum incerc sa mergem la o numaratoare a 
nu mai pot ma roade curiozitatea...nu am mai facut o spermograma din martie de la ultima Inseminare ... noi am avut o perioada de pauza dupa a 2-a IA am cam evitat sa deschidem subiectul
... a fost bine si perioada asta de stop... a fost vara,am avut concediu,ne-am distrat,am iesit iarasi cu prietenii si ne-a fost foarte bine pot sa spun...dar acum nu mai pot iarasi ne-a apucat
disperarea....
sper ca reusim sa mergem sapt viitoare la TM sa facem o spermograma...sunt foarte nelinistita pt ca nu stiu cum o fi reactionat la BU ,pana acum am evitat sa-i dau,poate e mai bine poate e mai rau ?????? o sa va anunt cand avem rezultatul....
acum ii dau de 1 sapt Tinctura Tonic Masculin de la Daciaplant...si asta are BU,Napraznic si inca cateva plante printre care si planta denumita in popor Sculatoare...ce sa zic noi va recomandam se pare ca are efect exact cum ii zice numele
![]()
"Problemele aduc experienta,iar experienta aduce Intelepciune"
alla76 spune:
| citat din mesajul lui evanescence Sotiorul meu a luat acum 3 luni Branca Ursului si Napraznic Capsule...acum incerc sa mergem la o numaratoare a ![]() nu mai pot ma roade curiozitatea...nu am mai facut o spermograma din martie de la ultima Inseminare ... noi am avut o perioada de pauza dupa a 2-a IA am cam evitat sa deschidem subiectul ... a fost bine si perioada asta de stop... a fost vara,am avut concediu,ne-am distrat,am iesit iarasi cu prietenii si ne-a fost foarte bine pot sa spun...dar acum nu mai pot iarasi ne-a apucat disperarea....sper ca reusim sa mergem sapt viitoare la TM sa facem o spermograma...sunt foarte nelinistita pt ca nu stiu cum o fi reactionat la BU ,pana acum am evitat sa-i dau,poate e mai bine poate e mai rau ?????? o sa va anunt cand avem rezultatul.... acum ii dau de 1 sapt Tinctura Tonic Masculin de la Daciaplant...si asta are BU,Napraznic si inca cateva plante printre care si planta denumita in popor Sculatoare...ce sa zic noi va recomandam se pare ca are efect exact cum ii zice numele "Problemele aduc experienta,iar experienta aduce Intelepciune" |
sa aveti numai vesti bune de la "numaratoare"
interesant efectul de la sculatoare
eu i-am schimbat tratamentul, de la permenul luat ceva mai bine de jumate de an la spermotrend, naprasnic, telina si alte "bunatati".
Din pacate al meu dupa IA-ul de luna trecuta, cele 2 saptamani de concediu a facut pauza totala de la pastilute (el era optimist ca nu ii mai trebuie...ca doar si-a facut treaba... nici o clipa nu s-a indoit de reusita). Asa ca are doar vreo 2 saptamani de tratament... sa speram ca ajuta si alea la ceva. Vedem luni la spermograma de la IA cu ce marsaluim.