FIV in Ungaria 65
Raspunsuri - Pagina 9
ank30 spune:

pentru voi fetelor
luck si eu ma gandeam la acelasi orar tot seara pe la 18.Fiv voi face la Debrecen.
samira33,o sa tin cont de asta mersi mult dealtfel noi ne-am mai conversat...eu intru pe forum ceva mai rar dar sunt pe val cu voi.
zapp,mersi mult pentru sugestie.
voua si la toate fetele curajoase!Probabil o sa va mai stresez cu intrebari....va pup...bafta si voua!
samira33 spune:
stiu ca ne-am mai conversat ank 
noapte buna fetelor....oriunde v-ati afla
va pupa fata
ALRAK spune:
Suntem acasa , suntem bine , am avut 6 celule , calitatea A.

Acum prestam activitati canapeloase
.
Sa raspund si eu la doua din subiectele dezbatute de voi:
La inceput mie mi s-a recomandat ca injectiile sa mi le fac dimineata pana la orele 14,00. Sa aleg o ora la care pot sa mi le fac, iar apoi sa le fac zilnic la aceeasi ora.
Referitor estradiol, eu l-am facut la inceputul stimularii Z2 de CM, in ziua a 6 a, in ziua a 8-a, in ziua a 10-a si in ziua a 12-a.
Va pup pe toate si multumesc pentru gandurile bune.

Doamne Ajuta!
goggy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui puffy10 De asemeni, legat de amalizele de trombofilie... dr. K le solicita??? daca ceva nu iese in regula la aceste analize, intai trateaza si apoi continua? sau nu le da importanta??? Bafta Alrak, deja bebe e la mami in burtica. |
Nu stiu daca le solicita la primul Fiv. Eu le aveam facute si i le-am bagat sub nas
, deci zic ca le da importanta...
goggy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui samira33 goggy....zici ca pe 27 pleci la Budapesta???....si eu vin pe 29....si felicia parca este acolo in perioada asta,nu??? ma primiti si pe mine la un suculetz cu voi??? ![]() noi avem programarea pe 30...dar venim de pe 29....venim cu masina....facem cam 10 ore...si vrem sa plecam dis de dimineatza din Bucuresti....tocmai ca sa iesim si noi putin la plimbare seara |
Initial am zis ca plec pe 25 dar a venit CM mai devreme un pic. S-ar putea sa plecam pe 23 pana la urma. Acolo stam pana pe 4-6 nov, deci ne vom vedea cu siguranta
goggy spune:
pogonici, intr-adevar e foarte frumoasa Budapesta si seamana destul de mult cu Viena, dar e firesc, nu?
Ti-ai propus sa vizitati tot acum, in astea 2 zile
? Mai lasa putin si pentru alea 2 saptamani...
BoboMom spune:
Luck, ma bucur ca mergi si tu la PK! Bafta multa!
Ca tratament de sustinere am luat Utrogestan 2 x 3 ori/zi. Parca tin minte ca PK a zis sa-l iau pana prin sapt a noua (nu mai stiu exact), iar dr meu de aici a zis pana in sapt a 12'a. Asta am facut-o un pic de capul meu (dar cu recomandari de la alte fete care au trecut prin asta si de la dr din Ro) si am luat 2 x 3/zi pana in sapt a 12'a, dupa care am redus 1/zi pe saptamana pana le-am oprit (adica in sapt 13 am luat 5/zi, in sapt 14 4/zi etc.) Dupa ER am luat antibiotic si inca un medicament al carui nume imi scapa acum... Dar pe astea le-am luat parca 4 zile, deci nu ca tratament de sustinere, ci ca tratament impotriva infectiilor dupa interventie.
Va
pe toate si va tin pumnii stransi! 
Laura
32+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c1EE435A3-E973-6D0C-669D-0586E8203FD9_kF96D7BC2-7753-2E2E-6FAD-D47D33ACBDD1&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
ALRAK spune:
Sunt putin trista. Aseara dupa ce mi-am administrat utrogestanul intravaginal, am stat 3 ore la patuc, dupa aceea m-am dus la toaleta , ca apa pe care o beau , mai trebuie sa o si elimin.
Si bomba, pe chilot o pata maronie, am avut o scurgere apoasa maronie si pe hartia igienica a fost si un firicel de sange, rosu.
Ce-o fi asta ?????????

A mai patit vreuna dintre voi asa ceva, in ziua ET-ului, la cateva ore dupa ET?
tuturor
Doamne Ajuta!
Isa78 spune:
ALRAK, eu cred ca se fixeaza. Am mai citit pe forum, ca multe fete au patit asa. Trebuie sa se obisnuiasca organismul cu noul venit. Eu de ex am avut diaree si am fost foarte speriata. Eu zic sa stai cumintica in pat, chiar sa mananci acolo, sa nu fi stresata si sa gandesti pozitiv.Vezi ca sarcinile obtinute asa cum le-am obtinut noi ne tin in priza pana la 9 luni. Eu nici acum in Z13 stau cat pot de mult in pat, evit efortul. Va fi bine, psihicul conteaza foarte mult. Eu iti tin pumnii si iti doresc sa-mi calci pe urme.
pogonici1977 spune:
neata fetelor..cine bea cafeluta unguresaca cu mine,,
ih...nimeni..noi mai stamp pana vineri dupa amiaza aici..ca neam luat 4 nopti de cazare...si vrem sa vedem cat mai multe ..
si azi e fel de cald afara..tot in jur de 30 gr au anuntat
la ora 14 sunt la clinica....of doamne am emotii..ma rog la bunul dumnezeu ca dct sa nu vada brontozauri la mine in burtica..trompe..etc
mai devreme sau mai tarziu..minunea va aparea si pe strada mea