FIV in Ungaria 65
Raspunsuri - Pagina 10
puffy10 spune:
Neata!
Isa78 felicitari si o sarcina usoara iti doresc.
Alrak fi optimista si gandeste pozitiv. E foarte important.
Goggy draguta
, mersic pentru raspuns.
De asemeni multumesc si celorlalte dragute care mi-au raspuns.
Tabitha spune:
alrak:
parera mea este ca nu are cum sa fie de la implantare, caci aceasta se va intampla peste cateva zile, din cate stiu eu. La primele 2 FIV-uri ale mele nu mi s-a intamplat ceea ce povestesti tu. Poate celelalte fete au mai patit. Deocamdata eu zic sa nu te impacientezi, o fi vreo reactie dupa ET-ul de ieri. Cel mai bine suna medicul si intreaba-l pe el. Iti tin pumnii sa fie de bine.
Gianni spune:
Sorry , ca ma bag in discutie.....dar poate fi deci si de la implantare si am trecut si eu printr-o chestie asemanatoare si am fost atunci gravida si inca ceva , tocmai citeam pe un site de afara asemanator unde o alta tipa povestea aceiasi chestia c-avut si acum este gravi deci este de bun augur.
catalina
ALRAK spune:
Isa, Puffy, Tabitha, Gianni, multumesc mult.
Nici mie nu mi s-a mai intamplat asa ceva la celelalte doua FIV-uri.
Asta (FIV3) este altfel, deci ma astept ca si rezultatul sa fie altfel, cu beta mare.

Doamne Ajuta!
BoboMom spune:
Alrak, parerea mea e ca e posibil sa fie colul putin iritat de la procedura de ieri si de-aia sa fi sangerat. Stai cumintica, gandeste pozitiv si va fi bine! Bineinteles ca ii poti spune si doctorului pentru linistea ta. Bafta multa! Doamne ajuta! 
Laura
32+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c1EE435A3-E973-6D0C-669D-0586E8203FD9_kF96D7BC2-7753-2E2E-6FAD-D47D33ACBDD1&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
ALRAK spune:
Laura multumesc mult, acum m-am mai linistit, totul este curat de pe la pranz, este posibil sa fi fost o iritare a colului sau resturi de la solutia de dezinfectare de dinainte de ET.
Sarcina usoara si multi pupici pentru tine si Nicholas James 

tuturor si o seara linistita
Doamne Ajuta!
pogonici1977 spune:
in sfarsit a ajuns si clipa cea mare....am ajuns pe la clinica cu o ora inainte si culmea..mai era un cuplu din iasi cu noi..iei au venit strict ptr diagnostic si ziceau ca vor o parere de la dct kovacs..in fine..ei au ales sa faca FIV in bucuresti..
noi ptr nu am stiut ca treb sa mergem la receptie sa ne faca dosar si fisa..am stat ca pacalici....am stat..in cele din urma am intrebat la receptie de rezervarea noastra...era ok..neau deschis dosarul, au facut copii la buletine..si am mai astept ff putin..
ne cheama dct la el in cabinet..am palavragit cam vreo 15 min..am discutat despre tot ce am facut noi pana acuma...mia facut un eco transvaginal...dosarul nostru in principiu e ok..fara probleme..doar eu aveam frica de trompe ca nu ar fi in regula..dar e ok....
si minunile au aparut TROMPELE MELE SUNT DESCHISE PERMEABILE..SI FARA HIDROSALPINX...doar o minune pot spune ca este cu mine...sotul a repetat spermograma azi si joi ne da rezultatul prin email...
eu fiind ziua 7 nu eram inca la ovulatie..nea recomndat ptr inceput o IUI..si am decis cu sotul sa o facem la el si nu in romania..ca sincera sa fiu la noi nu am unde sa merg..in iasi nu am incredere..si unde sa merg..prin tara..la ce dct..etc..deci tot cazare..transport..bantui prin tara..si in final cam tot acolo ajung..si facem inseminarea la budapesta la urmatorul ciclu
mia dat ca tratament clomifen din ziua 3 pana in 7, sai trimit email in ziua 10-12 iar in ziua 13 mia zic ca facem eco, pregnil si la 36 ore IUI...
oricum mai corespondam pe email..si ii voi cere sami recomande ceva ptr endometru..caci eu in ian la clomifen endometrul meu era ff mic....
cam asta a fost tot
am platit eu consultatia + ecografia - 21000HUF
spermograma 13000 HUF
mai devreme sau mai tarziu..minunea va aparea si pe strada mea
luck spune:
Laura 
multumesc pt raspuns.
pogonici
ce veste buna !!!!
Cum ti s-a parut dr. , cum ai reusit sa comunici cu el?
Multa bafta !!!
zapp spune:
Fetelor, de unde se cumpara tratamentul in Budapesta, de la orice farmacie?
Laura, tu cum ai facut, de unde ti-ai cumparat tratamentul?
felicia_ spune:
Zapp, pe noi ne-a intrebat daca vrem sa luam medicam din Ungaria si ne-a dat o reteta catre o farmacie din zona, unde se putea plati cu cardul. Am vazut ca pe reteta scria numele farmaciei, nu stiu daca asa se face de obicei in Ungaria.
pogonici1977, ti-a facut doar ecografie? Ca eu stiam ca permeabilitatea trompelor se poate verifica doar prin HSG sau laparo... Sau mai este alta procedura, oare? Tu ai facut in Romania HSG(histerosalpingografie)?
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra