FIV in Ungaria 65
Raspunsuri - Pagina 11
samira33 spune:
buna seara gagici ![]()
acum o ora am ajuns acasa.....sunt tare obosita
voi ce facei???
pogonici....ma bucur ca a mers bine consultatia
cum ti s-a parut dr. K???
goggy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui felicia_ pogonici1977, ti-a facut doar ecografie? Ca eu stiam ca permeabilitatea trompelor se poate verifica doar prin HSG sau laparo... Sau mai este alta procedura, oare? Tu ai facut in Romania HSG(histerosalpingografie)? "De multe ori pierdem micile bucurii, asteptand marea fericire..." (Pearl S Buck) poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2 www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra |
Chiar asa, cum si-a dat seama?
goggy spune:
Ete, io am ajuns pe ca 22 acasa, ca sunt mai cu motz.
Am avut un simpozion in Ploiesti si sunt usor teleghidata. Da' n-am putut sa ma abtin sa nu intru putin pe forum ![]()
BoboMom spune:
Pogonici, super vesti! Bafta multa! 
Zapp, o parte din medicamente le-am luat chiar de la clinica (vine cineva de la farmacie acolo si le vinde, dar din cate stiu eu se poate plati doar cash in Forinti), iar cand nu le aveau la clinica le luam de la farmacia din statie de la Deli (e chiar vizavi de gara Deli) - Deli Gyogyszertar - 1123 Budapest, Alkotas Ut 1/B (am gasit chitantele, de acolo am scris adresa
). Mergi cu masina sau cu transportul in comun? Noi am mers cu transportul in comun si as putea sa-ti zic (sau macar as putea incerca) cum ajungi la farmacia asta. Oricum iti poate spune si Kovacs, ca noua el ne-a spus, altfel nu stiam. Bafta multa!
Fetelor, daca cumva aveti nevoie de un raspuns urgent de la mine si vedeti ca nu scriu aici, trimiteti-mi un PM sau chiar email. 
Laura
32+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c1EE435A3-E973-6D0C-669D-0586E8203FD9_kF96D7BC2-7753-2E2E-6FAD-D47D33ACBDD1&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
pogonici1977 spune:
neata fetelor,,
ca sa fiu mai explicita am sa va povestesc mai indeaproape...de comunicat a fost totul in engleza..sotul stie mai bine eu mai putin, dar neam inteles f bine...cat despre vizualoizarea trompelor mele..
eu am fost la el cu tot dosarul meu., cu cele 2 filme HSG facute primul in 2007 cu hidrosalpinx..iam precizat ca am fcaut apoi celioscopia..si apoi iar HSG,..sa uitat f bine pe filme...si apoi mia facut un eco transvaginal, precizez ca eco lui nu este unul calsis ca la noi la majoritatea cabinetelor..deci nui eco endovaginal ci trasnvaginal..deci are vizualizarea mult mai mare si mai intinsa....din acest motiv a putut vedea si sami zica daca sunt sau nu ok tromplele mele
fetelor cele care ati mai fost al dct voi puteti sami confirmati daca ecograful lui este mai performant fata de la noi...sau cel putin eu nu am mai intalnit...
ca idee nu se compara acest dct cu acei din tara de la noi..are rabdare..iti explica pe indelete totul..iti raspunde la orice...incomparabil cu dct nostri...e f placut la vb....
sincer profesionalismul lui si felul in care a conversat si rabdarea de care a dat dovada, nea facut sa optam ptr IUI aici in budapesta si nu la noi in tara
si mea repetet la amandoi de 5 ori cred ca open proboscis..adica trompe deschise.....
am avut un soc..are o familie de arabi..respectiv 2 femei cu baticul in cap care asetepatu si ele acolo..apoi au venit 2 tineri chinezi cu traducatoarea lor...
cred ca erau din toata lumea..tot felul de figuri din toate colturile lumii sau perindat ieri pe acolo
mai devreme sau mai tarziu..minunea va aparea si pe strada mea
ursulica spune:
salutare
am vazut din mesajele voastre ca doctorul kovacs a devenit foarte aglomerat. eu am luat legatura cu doctorul peter boga de la clinica kaali din gyor. mi-a raspuns destul de repede la mail, in limba engleza, mi-a explicat care este procedura pe care o practica si tipurile de tratament. pentru fetele interesate pot posta raspunsul lui.
zi buna!
zapp spune:
Laura, multumesc mult!
As vrea sa va intreb ceva, daca stiti... De cativa ani de cand ma tot verific hormonal, nu am avur niciodata TSH-ul mai mare de 2. Acum 2 luni l-am avut 2.15 iar ieri l-am refacut si mi-a iesit 3.25!!!!!
Stiti cumva daca la Budapesta se incepe fiv-ul cu asemenea TSH? De ce oare variaza asa mult valoarea? Ce as putea sa iau sa il mai reduc?
Edit : am uitat sa va zic ca ieri eram in ziua a 14-a a CM. are legatura?
zapp spune:
Stati asa ca incep sa imi revin...Uite ce am gasit: "Valorile celor trei hormoni(T3, T4, TSH) pot fi influentate, de asemenea, de anticonceptionale, de unele medicamente pentru tulburari de ritm cardiac, medicamente pentru boli de ficat..."
Mda, si eu iau anticonceptionale....
ElenaTudor spune:
Intrebare:
Stie vreuna dintre voi daca dl. dr. Zadori (Szeged) e in concediu? Astept un raspuns de cateva zile la un mail si de obicei e mult mai prompt...
Multumesc!
goggy spune:
TSH-ul se dozeaza in Z3 CM, atunci trebuie sa fie sub 2. In Z14 chiar nu stiu ce relevanta are...