FIV in Ungaria 65

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Pogonici, ete ca numai la ecografu' lui nu ma uitam in momentul ala Poate era vreo fitza de aparat, nu m-a preocupat deloc.
Ma bucur ca v-a placut de el, si mie mi se pare un tip foarte misto. Are rabdare, iti explica pana pricepi, e disponibil, stie ce vorbeste...
Abia astept sa incep, am intrat in linie dreapta.... Deja ma uit cu pofta la menopur-ul din frigider Hai c-am luat-o pe aratura...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

hello

las' ca o sa fiu eu atenta la ecograf cand ma duc miercuri....si elucidam problema

atata sunt in stare sa va zic in seara asta....in rest sunt tare obosita....si maine probabil va fi mai rau....ca astept garda in control

va sarut si va imbratisez cu drag
sa auzim numai de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

buna seara fetelor
am o mare rugaminte la voi ' fina mea este gravida in 37 sapt si din pacate are Rh negativ . Tb neaparat ca la nastere sa faca un vaccin care se numeste Rogham la noi iar in afara sub diverse den cum ar fi rhesogamma, rhesonativ, rhophylac.
De cateva zile il cautamn inebunite si toata lumea ne spune ca nu se mai gaseste si sa incercam in Ungaria . Merge careva de curand acolo si are placerea sa ne ajute ? Va rog mult de tot
astept ras voastre

va multumesc frumos !

Mergi la inceput

aditza.....eu merg martea viitoare la Budapesta....si daca pot ajuta cu ceva ....cu mare placere o fac

astept detalii pe pm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

goggy
a inceput numaratoarea inversa , multa , multa bafta !!!
samira
te asteptam cu vesti bune miercuri si bineinteles cu impresii despre dr.Cu engleza cum stai , cine se intelege mai bine cu dr tu sau sotul?
Eu am un pic emotii ca o sa uit si bruma pe care o stiu cand ajung acolo !!!
zapp
cel mai bine trimite-i un mail dr sa vezi ce zice.
Nu stiu daca e relevant tsh-ul numai in z2.Pot sa-ti spun ca eu primul fiv cu dr Z l-am inceput cu asa un tsh si rezultatul a fost naspa , nu stiu daca neaparat din cauza asta ...

Mergi la inceput

vorbim amandoi fluent lb. engleza....nu vom avea probleme din punctul asta de vedere....sper ca din niciun alt punct

pana una alta ma simt asa...ca o scriitoare....mi-am aranjat toate analizele si investigatiile in ordine cronologica.....fiecare cu traducera atasata.....mi-am insirat acolo toata povestea inceputa in preistorie....am scos totul la imprimanta si le-am legat ca pe lucrarea de licenta
stiu totul pe dinafara....si traduceri...si valori la analize....si daca vrea ii dau si autograf....ca asta-i prima mea carte

hai ca am luat-o razna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Mesajul meu este pentru adytza,
Daca nu gasiti medicamentul in tara puteti sa incercati la o farmacie din afara .Eu mi-am procurat progesteronul injectabil prin posta de la o farmacie din austria.poti sa scrii pe adresa apotheke@sternapotheke.at dar totusi initial sunati la numarul de tel +4372424671111 si intrebbi de Dl Ewald Wolfram (vb engleza )il intrebi daca are medicamentul respectiv si daca vrei deatalii despre contul lui bancar poti sa-i ceri (tr banii depusi in cont) sau te pot ajuta eu cu datele..
Toata treaba dureaza vreo 3-4 zile daca are medicamentul respectiv.

PS: Sper sa nu fie probleme.(sa nu se considere reclama sau eu stiu ce ...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Citat:
citat din mesajul lui luck

goggy
a inceput numaratoarea inversa , multa , multa bafta !!!

sa stii ca la mine asta inseamna ca mai am vreo 3 saptamani pana la stimulare . Adica la urmatorul CM incep . Ufff....sa fie!
Doi mormoloci...sau unu'....ce mai conteaza?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Aditza, o fata de la odiseea noastra de nov-dec a spus ca acum vreo 3 luni a luat vaccinul asta de la farmacia 2NA Dristor, dar a auzit si ea ca se gaseste mai greu in ultima vreme. Daca mai gasesc info te anunt. Mult succes si sanatate finei tale!

Laura 32+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c1EE435A3-E973-6D0C-669D-0586E8203FD9_kF96D7BC2-7753-2E2E-6FAD-D47D33ACBDD1&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Citat:
citat din mesajul lui ElenaTudor

Intrebare:

Stie vreuna dintre voi daca dl. dr. Zadori (Szeged) e in concediu? Astept un raspuns de cateva zile la un mail si de obicei e mult mai prompt...
Multumesc!

Elena, Zadori nu este in concediu. Trimite-i inca o data mailul. (eu asa am facut cand nu mi-a raspuns in cateva zile).

incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

Mergi la inceput